kakvi se tie kondomi so prsteni ops: ops: prv pat slusam a sakam da go iznenadam deckomi posto ja ic nesakam kondom posle me pece i slicno ops:
Па имало од дурекс такви кондоми. Ја од кога се канам... како што разбрав биле супер, а цената некаде околу 230 така нешто.
Офтопик малце .. пред некој ден со дечко ми у тинекс бевме .. и на каса знаете..и глеам доле дурекс нешо .. и викам шо е ова .. вика дурекс со прстен .. хахахахаа .. незнаете се укопав ама шо коа незнаев.. иначе у тинекс ете ги имало .. и незнам колку се
Ахахаха па ги има зашто да ги нема. И не ги барај у аптека Леле кој знае дали ги има во некое тобако Требало да искористиш шанса онака ееееј глеј какви кондоми Ајде! Ахахаа Ух се посмеав малку
Па боље да прашам ама пак не ми е јасно за што се .. мислам знам дека тоа што видов така се вика .. ама кондом си е кондом , зашо прстен гад демит ? хахахахаа.. иначе мислам никој друг не ме слушна ..
хахахахаахха ке побарам да видам какво е чуството а еднаш загледав во маркет дурекс и пишуваше вибратор ама ептен мало беше розево пакетче 160 денари и тоа вреди да се проба
Е нели е педерско и навредувачко за дечкото .. у смисла а шо ма јас неможам да те задоволам /доведам до оргазам .. па ти треба ова пошо не сум ти доволен јас и мојот џокица ?Мм? Се изнасмеав ама мислење мое што ..
ахахаха џокица оф леле Ете ти сеа па и ти како ги глеаш работиве од машки аспект. Ако те сака ќе сака да си задоволена нели? Малку ова она и ќе попушти. Ееее какви ти не играчки има па за едно прстенче
зошто да делува глупаво вреди да се проба а они кога сакаат анален секс а нас не боли а?? епа сега малку нека потрпат додека ние летаме
е тука си у право .. као што трпат жени за муживе да летаат у облаци за време на анален .. можат и ова да си трпат они малце
па мислам дека нема нешто посебно да се трпи тука. Нема да го боли или нешто сл. Само малку машкоста треба да ја погази
Ејј као го кажа ова , само малку машкоста треба да си ја погази.. ко нишо да е .. за нас може ништо ама иди кажи му на дечко ти ова хахахаха .. стомак ме боли од смеење више..
vecerva imav seks... ama kako za belja nezxnam so me natera ne koristevme kondom a so e uste potragicno svrsi vo mene .. sea???? a imam 18 god
Stom svrsil vo tebe ima golema moznost da zabremenis no nemora da znaci prvo dali znaes dali sega ti se plodni denovi ili ne ako ne si vo plodni denovi nemora tolku da se plasis
Ako dobro si presmetala ako stvarno di se plodni denovi golema e verojatnosta da ostanes bremena no sepak ne krevaj golema panika smiri se duri i da se plodni denovi ima moznost da ne zabremenis neli kaj mnogu ne uspeva od prv pat. A utre mozes da odis do apteka da zemes apce za DEN POTOA mislam se vika se pie mislam deka najkasno 24 ili 48 casa posle nezastiten seksualen odnos.Srekno