Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. cvetcencemalo

cvetcencemalo Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zdravo na site! za prv pat sum so vas, sakam golema pomos, vo posledno vreme mnogu sum nervozna napmata i ne mozam da se iskontroliram, seto toa mu se odrazuva na moeto prekrasno 4 godisno since.toa ne e krivo za nisto,no imam i golemi nedorazbiranja vo semejstvoto t.e. ziveam vo teska zaednica pomos ve mola.

2. plazma23

plazma23 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Незнам дали да правам воопшто тест бидејќи дечко ми нема свшено во мене, а за време на менстуацијата ми падна топчето гадно ( итоа ми падна два пати). Имав обилно 3 дена, 4 прекина а веќе 5 и 6 ден имав многу малку, повеќе беше оној кафеав исцедок, а и пред тоа бев настината малце, плус стресови пред добиено знаете како е .. |( само ме зачуде ова бидејќи ми се нема случено до сега ..

3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    cvekencemalo - Сама си свесна дека таквото однесување не е добро ни за тебе, ни за детето. Исто така ја знаеш и причината за истото. Обиди се да најдеш разбирање од семејството, да разговараш со причинителот на проблемот ... ова звучи како класично клише , ти сигурно веќе нешто си се обидела да направиш.

Мој совет ти е да си најдеш некоја окупација која ќе делува позитивно на тебе ... се додека не најдеш решение за проблемот.

plazma23 - немаш потреба од тест, а немаш ни проблем.

4. plazma23

plazma23 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Фала ви на помошта девојки :)

5. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Како може да е трудна кога имала менструација или ти што ја советуваш немаш три благи вези нипа си прочитала шо кажува.

На plazma23 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    извини ама има жени и што им иди менструација за време на бременоста имав една колешка дозна дека е бремена дури четвртиот месец значи цело време имала менструација само што и траела помалку од вообичаеното се здебелила малце отпојке ама вели мислев дека од што јадев малку повеке си реков затоа и се здебелив,така да менструацијата не е некое мерило дека не е бремена најубаво е да си земи тест и да си провери

7. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    ^
    Точно Мјаууууу и јас сум сведок на еден таков случај. Мајката на мојата другарка дури на 4 месец дозна дека е трудна , цело време имаше ментруација а жената си е доста полничка па воопшто не се ни сомневаше па и плус во поодминати години беше.
    Плазма, најпаметно земи си тест да си бидиш рает .

На mjauuuuuu му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    Оууу ноууу :).Па и јас ги имам истите симптоми како Плазма и сите ми рекоа дека сум се попраила малку повеќе и тоа само во мешето зарем е можно ова :?

9. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    можно е можно е Маya3112 затоа утре сабајле право во аптека и земи си тест :!: за бременост за да си бидис раат ;)

10. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    И да знаеш дека ќе појдам , не дека нема да се израдувам ако е позитивно само што незнаев дека можно е да имаш добиено и да си бремена.Фала на совет Мјаууу :*

11. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    И уште нешто циклусот и исто така обилен како во претходните месеци,чувствуваме болки и сл.или има некоја разлика ???

12. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    е за тоа не знам само ми кажа дека многу помалку и траела менструацијата пр. ако имала 6-7 дена тогаш имала 3-4 дена и мислам не толку обилна ко обично

13. plazma23

plazma23 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    За чудо па мене ми беше многу обилна првите 2,3 дена како и секогаш, а другите па по многу малку .. али ќе си земам еден тест, или директно на гениколог. Што си е сигурно си е сигурно :D

14. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    Ха,ха исто ,исто.Баш во понеделникот добив,а денес исто како и да немам :) И јас утре Плазма истото како и ти ! Па пиши што си направила :) Со помин нека е . :)

15. plazma23

plazma23 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Јас ставив шише со топла вода и ми потече уште малце и више 5 и 6 ден имав мноооогу малку а денес више ништо.. така да ајде со помин нека ти е и на тебе па пиши и ти :)

16. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    ако се радуваш на тоа да си бремена јас стегам палци да излезе позитиван :* :clap: :*

17. plazma23

plazma23 Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Сабајлево отидов на гениколог но докторката не беше тука, па правев муабет со сестрата. Ми вика дека не сум бремена или нешто слично затоа што сум добила и ми било обилно првите неколку дена.. исто ми вика немора секогаш да значи дека ке ти трае толку дена колку што си имала, организмот се менува и исто доколку родиш може да ти се смени цел циклус.. може вика кога овулираш исто така да ти потече кафеаво- розева течност 2-3 но тоа немора да значи дека си трудна.. што значи дека некои од симптомите на бременост и добиено се тотално исти. За тест ми рече ако сакаш направи си но немаш потреба :)

18. AnjaLazanja

AnjaLazanja Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    34
    Девојкиии во бунило сум :( Веќе подолго време работиме на случајот бебе :) Но ете како ке даде господ ...Не се брзаме...Последниве две недели т.е ми се падна да имаме исто однос за време на плодни деннови ...Вчера имавме однос а предходно 2 3 дена имав некој болки во јајниците сабајлево кога станав имав малк крв на долната облека и ставив секојдневна еве гледам по мали кафеави капки...Што би можело да биде :( ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ :(

19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.148
    Допаѓања:
    124.519
    ^ Може да има милион причини,ама најубаво појди си на гинеколог.Може да е имплантација,може спонтан,може сосем трето, мила само ќе нагодуваме- појди веднаш на дежурен :!:

20. AnjaLazanja

AnjaLazanja Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    34
    Ке му се јавам на мојот гиниколог не сум во можност сега да одам т.е денес на лекар...Ке си пукнам ...Пред 6 месеци исто вака беше т.е слично тогаш имав ненормални болки сега не толку ...и да не се навракјам што ми се случи знаете не требаше чистење :( не би преживеала по 2 пат исто :( Фаала ти многу ели 25 :(