ne ne se bese u red so zastita i nadvor samo sega imam i neso gadenje nagoni za povrakjanje a imam slusnato i deka nekoj virus imalo i sea ne e stra da ne e nesto povrzano..
Се извинувам... дали после норлево има шанси за несакана бременост помогнете ве молам осеќам како малку да сум поправена.. :/ ве молам за ваше мислење..
МинаФе пред пола саат си напишала, ќе ти одговори некој не паничи. Пред колку време го испи Норлевото? Дали потоа доби регуларно? Дали направи тест за контрола потоа? Дали воопшто бил ризичен односот? Шанса, секогаш има, ниедно средство не е 100 посто сигурно, па така ни Норлевото. Овде имаше феминка која и покрај тоа што го испила останала трудна, но колку што се сеќавам твојот однос воошто не беше ризичен, поправи ме ако грешам. Едноставно врати си го филмот изминатиов месец што си јадела, колку си јадела, пиела, се разбира. Пресметај си ги деновите, да не си во ПМС, јас сум во моментов ко буренце за расолница, подувана од што сум во ПМС Едноставно фаќа зима, јадеме потешка храна, можеби тоа се одразило на твојата линија. Немој да паничиш, така само ќе изнаоѓаш изговори да се убедуваш себеси дека си бремена.
Не беше ризично да.. Го испив па потоа добив нормално како и секој... пат но не знам.. Ми се вртат некои мисли постојано.. :/ Од страв од незнам од што.. Фала ти.. ми помогна да се подсмирам..
Мислам дека се сетив дека баш ти одговорив и затоа ти пишав дека мислам дека не беше ризично. Намали малку со грицките, газирано, ако практикуваш се разбура, стави се на салати и овошје, сега барем имаш убаво цитрусно овошје, нема да имаш утка Штом си добила па, не знам што се припотресуваш, опушти се, треба да си ептен баксуз, да останеш бремена и покрај Норлево, па и да добиеш и пак да си бремена Опушти се само и за сигурност иди земи еден тест, мислам дека и во упатството на апчето пишува, по 14 дена да се направи тестот за посигурни резултати, колку да ти се смири душата
еве и јас ќе ти кажам дека без потреба се нервираш и потресуваш Штом си добила и било се регуларно немој гајле не си бремена
Го поставив прашањето и во друга тема, но еве и овде. Во последно време сите ми велат дека сум ослабена ама долниот дел од стомакот ми е подуен и цврст. После секое јадење без разлика дали многу или малку мене ми се лоши, ми се повраќа. Имам зголемено бело прање и чешкање таму долу. Има некаква врска со стомакот? Знае некој од што може да ми биде така подуен ? Иначе сексуално сум активна но редовно добивам, не верувам дека се работи за бременост И заборавив, повремено многу ме болат јајниците. Онаа секундарна болка силна и потоа ми поминува. Ви благодарам
Девојки ме интересира нешто..Со дечко ми немаме односи, само се триеме но последниве неколку пати тешко ми е е да свршам, чувствувам болка кај клиторисот и ми е потечен..Дали може да е од тоа што се задоволувам сама и бидејќи не е исто со него да не можам да свршам? или не сум доволно опуштена бидејќи последните пати бевме надвор и се плашев да не наиде некој да не види
Спред мене не, мала си сеуште, не знаеш многу работи за сексот. Сметам дека 16 е премала возраст за секс. Во ред е да започнеш да истражуваш, да те интересира, но не и да започнеш со сексуални односи. Како прво, не ти е регулирано сеуште ништо, хормони, ни менструација. Можеш и покрај котрацепцијата да останеш бремена и што во тој случај. Има во моментов еден случај на форумов, едно дете кое има 16 години, им пукнал кондомот и со оглед на тоа што е веќе доцна за апче за ден потоа не знае што да направи. Ако сметаш дека си доволно зрела, ние не можеме ништо, ти самата ќе си решиш. Јас искрено започнав на 19, но сепак имав стравови секој месец додека убаво не сфатив што како и зошто се случува, па така и јас еднаш избрзав и испив едно Норлево, се паничев за џабе, верувај ми не сакаш на таа возраст да паничиш за глупости.
обавезно да одиш на гинеколог белото прање и чешањето не се добар знак сигурно се работи за некоја инфекција можно е да имаш инфекција на јајникот и затоа да те боли ;а да и стомакот има врска, ете на пример за цин 3 симтомите се:подуен стомк, болка при сексуален однос, крварење по сексуален однос и.т.н. Така да ние можеме само да погодуваме најубаво е да одиш и да си се провериш
Што да направам Епа вака...Машково го познавам 6 месеци,а се муваме околу 3 месеци...Сега настојува да имаме секс ама јас не сакам, не дека не сакам едноставно ние само се муваме и не знам дали некогас би биле во врска...Според него се е ок,и да сме без обврска за него е ок макар што не ме тера да имаме,едноставно сака.А јас не знам дали е ок ако прифатам да се случи тоа,а стварно премногу ми се свиѓа.Ве молам за помош.
Што да направам Јас искрено не би имала секс со некој кој ме гледа само како пролазна забава,со некој кој не ме сфаќа озбилно ..Ти одлучи си бидејќи може и чувства да се јават ..
Со дечко ми до сега сме имале 4 пати секс (со него ми беше прв пат), и уште осеќам болки за време на односот.. кај вас како било, после колку пати престанало да ве боли, кога почна да ви биде убаво..?
јас и после 5-6 пат сум осеќала некоја мала болка на почетокот понатака не така да пробај да се опуштиш и немаш гајле
па некако тешко ми е да се опуштам кога знам дека ке ме боли xD а ете минатиот пат мислев дека нема да боли и пак болеше.. а потајно си се надевав дека ке ми биде убаво. Инаку пробавме 2 пати, првиот пат болеше ама само кратко па влезе во мене и се тргна пред да сврши, а вториот пат болеше пак и не успеа да влезе во мене, стално го туркав, дури и на моменти како да ме печеше малце :/
Ќе се опуштиш,немој да мислиш на болката,мисли на тоа да ти биде убаво.Ако те пече значи не си доволно влажна таму доле и ти ги повредува страните внатре,пробајте со подолга предигра,а ако и тоа не ти помогне,види да не имаш друг проблем некој. Ќе си провериш
Така значи. Со среќа нека ми е. Фала А иначе после колку пати сте доживеале оргазам..? Некако читајќи ги коментариве, добивам впечаток дека нема да доживеам набрзо (не сме баш искусни) хех Иии дали е вистина дека поголеми се шансите за тоа ако бидам врз него?