1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. yokoono

yokoono Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    18
    Секоја Спб се манивестира со чешање,болка при мокрење,исцедок кој има многу лош мирис.
    Посети уролог зошто овие работи знаат да бидат многу зезнати и за тебе и за девојката,кажи и да се провери и она.

2. decko31

decko31 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    12
    ПЕДЕР Е ИЛИ??

еве одговор од машка страна на вашето прашајне тоа шо девојката го лижела со јазикот окулу анусот и дечкото шо побарал од девојката да му стави прст во анусот тука има една мала тајна кај машкото тело во анусот внатре некаде мислам дека е на 3 ил 4 см се наојѓа машката г тачка. исто како шо се наојѓа кај вас женските внатре во вагината на 4 или 5 см длабочина и малку нагоре мислам дека ако малку пребарате по гоогле за машката г тачка ќе сватите за шо станува збор јас сепак му честитам на дечкото шо посакал од девојката такво нешто ретки се оние машко кој би посакале такво нешто токму ради овије причини како шо и самите рековте данее педер во секој случај дечкото нее педер тоа е само еден вид на фетиш поздр

3. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Дали може да ми препорачате некои добри таблетки - капсули за мене и дечко ми за лекување на Кандида.Ги има мн но ме интересира кои се најдобри затоа што само со вагиналетки не успеав да ја излечам.Сум била и на гинеколог неколку пати но таа се ми дава вагиналетки и крема и вика ќе помине а ова абер си нема хаха а и како ќе помине ако дечко ми не се излекува и он???АЈ плс хелп :)

4. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    За таблети не знам..но ако имате и двајцата инфекција од кандида, тогаш задолжително треба и двајцата да се лекувате истовремено. Инаку ти да се лечиш, а тој пак да ти ја префрла (или обратно) нема ефект. Машките треба да мачкаат крема.

5. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Абе и он се мачкаше со крема али нема баш некој ефект па затоа сакавме да пробаме и со таблетки и плус пак јас да си земам вагиналетки

6. Tina555

Tina555 Активен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    zdravo , sakam da prasam dali boli prviot pat i dali e podobro, so kondom ili bez kondom i kolku krv tece ?

7. trtla

trtla Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    71
    Има таблета една е, уствари две за двајцата по една прашај у аптека не ми текнува како се викаше за кандида е закон !!!Само еднаш пиеш и тоа е тоа иначе со кремата ради превентива не е лошо и кога ќе се излечите да се мачкате!!

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Дали таа таблетката се вика флуконазол?И уште нешто, дали е добро и покрај таблеткава да си земам вагиналетки на база на кантарион?Помагаат ли тие?

9. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    За колку период врска му дадовте на вашиот дечко ?
    2 godini tocno na denot
    од Tina555
    Вчера, 23:32

Категорија: Секс
    Тема: За колку период врска му дадовте на вашиот дечко ?
    ТИ НЕЛИ МУ ДАДЕ ЗА ПЕРИОД ОД 2 ГОДИНИ што сега прашуваш запрвиот пат сто пати ли ке те кинат???? :!: :fubar: :fubar: :fubar:

На ancetupance, K.Mari4ka, donna.17 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Tweet

Tweet Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    Dokolku ima gabicna infekcia i oralno se zadovoluvate moze li nesti da se sluce ? I sto moze da se sluce dokolku imate odnosi ?

11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.424
    Допаѓања:
    108.245
    Да се пренесе на партнерот, ужасно е тоа, башка и габичните инфекции најчесто се проследени со лош мирис и исцедок, сигурно сакаш да задоволуваш или да те задоволуваат додека на нос ти удира лош мирис, или му удира? Лош филм во секој случај. Во однос на сексот, може да се заштитиш со кондом, доколку ептен не ти се чека нели, ама мислам дека подобро е прво да се излечи па после да се продолжи со нормални односи, ова зборам за оние кои не користат кондом, а и оние кои користат, секогаш постои опција, скинат кондом, се извлекол без да осетите... Најдобро е да апстинирате некое време, нека се излечи инфекцијата па продолжете. Инаку, доколку имате незаштитени односи, без кондом значи, голема е веројатноста и партнерот да ја има инфекцијата, без разлика дали свршил или не, значи кај инфекциите тоа нема врска. И се разбира трк на лекар, да се излечи мора :!:

12. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Можно е да доцни од антибиотици?

13. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Sekako deka e mozno da ti docni dokolku si bila nastineta ili si piela antibiotici.

14. Tina555

Tina555 Активен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    ke mi kazete ili nenenene:D ?

15. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Болката и течењето крв е индивидуално, а за кондомот е твој избор :)

16. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    ако после првиот пат, следните 2 месеци добивам на 31 ден од првиот ден од менструацијата (а претходно сум добивала на 28иот), да си рачунам дека на 31иот треба да добијам и за овој месец? ме интересира за да не згрешам нешо со плодните денови, кои ако не грешам, значи нема да ми бидат веќе околу 14иот ден, туку 3-4 дена покасно..?

17. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261

Не можиш со сигурност точно да ги знаеш плодните денови и да се ориентираш по нив за безбеден секс....подобро користи заштита
    За да знаеш точно или приближно точно кога се плодните денови пресметај ги тука
    http://www.femina.mk/%D0%B7%D0%B4%D1%80 ... 0%B2%D0%B8

18. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Инфекциите немаат никаква врска со менструацијата така? Иначе немам сеуште добиено воопшто.

19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.424
    Допаѓања:
    108.245
    Па немаат, ама според мене и тоа како јас реагирам, а верувам и повеќето, кога имам добиено сум особено осетлива во тој поглед, па така се исфрлам и од грди улошки и од глупости. Мислам дека ти прашуваш дали е можно да имаш инфекција а да не си добила сеуште, мислам дека можно е.

20. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Да да за тоа знам.
    Јас бев скоро сигурна дека немаат никаква врска ама ај да си прашам. Иначе малце звучи чудно али толку сум очајна со сеуште немам добиено што се ми паѓа на памет па дури и тоа дека немам добиено заради некаква инфекција иако знам дека немаат никаква врска. |( :fubar: