... Луѓе, помогнете ми.. Од пред некој ден ми се појави чешање на вагината. Не трае долго време, само така се јавува и исчезнува. Дури и пецка по малку Дали знаете од прилика што е ова? Ви се случило некогаш.. Јас до вчера пиев и Оспен, можеби тоа има некоја врска, што знам... Читав по интернетов дека Канестен маст помага, па ај да видам и друго мислење.. Хелп ми, се тресам, да не е нешто страшно..
Задолжителна посета на генеколог. Може имаш инфекција..доколку имаш односи пробај со Канестен вагиналетите , ако не посети генеколог.
Девојки да ве прашам нешто ... јас и дечко ми веќе 4-5 пати сме пробувале да ме скине...но никако неможам да ја поднесам болката... во што е проблемот? Дали имала некоја девојка вакво искуство.. ако може да го сподели со мене ве молам, веќе се срамувам од него. :/
morash da izdrzish,a tvoe dobro e,koga si go po4nala procesot veke,bidi hrabra i opushti se ,toa ti e klu4ot za da pomini seto toa
опушти се, мисли на убави работи , предиграта нека ви трае подолго време ако не си доволно возбудена , нема тука никаков проблем само од себе ќе си дојде не се секирај
Проблемот е во мозокот.Ти си се блокирала,и не си дозволуваш да се опуштиш.100 % е до тоа. Опушти се и уживај,ако е потребно пинете си по некоја чаша вино,предиграта нека ви трае подолго и сл.
Дали цел ден денес се истоштувам на психичка база дека можно е да сум бремена?! Не верувам дека постојат шанси но знам дека тука има поискусни и може да ми дадат мислење. Не сум скината и само со допирање на половите органи еден со друг може ли да се забремени? Не сум сигурна дека имаше некаква течност ниту дека свршил надвор.. Дали беспотребно се нервирам или уште утре да земам Норлево? Или да чекам да поминат 14 дена да земам тест за бременост советувајте ме ептен се нервирам
Здраво ! Имам едно прашање до вас . Што да правам и дали има некое решение за мојов проблем : Секој ден кога одам во wc имам бело на гаќите односно бело прање ! Многу ме чеша , значи неиздржливо ! Што да правам?
Да, како што ти кажала Санјаева купи си Канестен маст. Исто така може да се одмиваш со чај од камилица. И барем некое време додека не се повлечи иритацијата и исцедокот не користи никакви интимни гелови кога се тушираш.
норлево таблетките не се бомбончиња, почекај и не се вознемирувај толку многу. бадијала се потресуваш се ќе биде во ред.
Убаво прави Абеја со постовите на оваа тема А кисели краставички ти се јадат? Дете, седни, прочитај, разлистај низ темава ако не друго, ќе видиш мал милион вакви примери каде се советуваат вакви незналици како тебе, не си трудна ОК, нема шанси да си трудна, не се глупирај со тестови и Норлево, чавките ќе ти се смеат, само смири се и прочитај низ интернетов малку повеќе за тоа како се прават бебиња