Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Јас сум сеуште невина и не се разбирам баш во тоа но мислм дека е најдобро во некое хотелче или кај него дома :)

поздравче :*

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    па јас практикувам секаде и дома и во кола мислам повеќе дома во кола само ако ептен не мрзи да идеме до дома :rofl: :rofl:

3. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    девојки направив фатална грешка... сабајле правев тест за бременост, и тоа што е пластичното како цефче што треба да се капне мокрача со него на тестот, го завиткав во хартија и го ставив во корпата, а тестот го скрив.. арно ама сега мајка ми го нашла цефчето од корпата и ми вика што е ова? и јас таква цела збунета и викам абе бев на гениколог и сакаше да ми препише вагиналети, и дека некам вагиналети ми го препиша ова нешто како течност што треба да се вшприца во вагината наместо вагиналети да ставаш.. и ми вика аха утре ќе идам во аптека да проверам... :sweat: :sweat: :sweat: :sweat:
    Девојки има ли нешто вакво јас што го измислив, постои ли за да може аптекарката да и потврди на мајка ми? Постои ли нешто што може да се вшприца во вагината?????????? Леле ќе с еубијам утре не знам што ме чека :sweat: :sweat: :sweat:

4. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Најдобро е да и ја кажеш вистината,бидејќи ако оди во аптека да провери....Ќе ја изгуби довербата во тебе..... :?:

5. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Леле зошто така си направила?? Не знам што би те советувала освен да разговараш со мајка ти! Зошто не внимаваше со тоа? И тестот барем негативен беше? Ајде не се секирај, мисли позитивно и разговарај отворено со мајка ти!

6. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Негативен беше... ама ова значи дека не постои ништо вакво? :wasntme: :(

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Чекај, мајка ти незнае дека си сексуално активна ? :|

8. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    СИ ТРЕБАЛА ДА И ЈА КАЖЕШ ВИСТИНАТА НЕМА ПОТРЕБА ОД ЛАЖЕЊЕ СЕПАК ОНА СЕКОГАШ ЌЕ БИДЕ ТУКА ЗА ТЕБЕ КОГА ЌЕ ТИ ПОТРЕБА НЕКОЈ СОВЕТ ОСОБЕНО ВО ВРСКА СО СЕКСОТ

9. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Јас да бидам искрена не сум слушнала за вакво нешто! како ти текна?? Ама можеби има, не знам! Не се вознемирувај! мислам дека треба да бидеш одговорна за постапките и ако мајка ти не знае за твојот сексуален живот ќе и објасниш убаво како стојат работите!

10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Се извинувам! девојчето побара совет, и кажав што мислам! е сега ако го познава дечко и, ќе знае дали имал нешто пред неа! Јас за мојот знаев дека му е прв пат, а и да знаев- забележав кога имавме односи за прв пат, кога двајцата ја изгубивме невиноста! :lol:

11. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Не не, знае дека сум сексуално активна, уште да не знаеше тогаш боље да земев да се убијам.. Знае ама не знам што би помислила кога би и кажала за тестот, ај се надевам постои нешто такво како ова моево изумче :wasntme:

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Епа добро, не е толку лошо. Можеш да и објасниш дека може да се случи и дека си сакала да се осигураш. Јас помислив незнае дека си активна, па тука да игра стапот :lol: Кај мене мајка ми знае и дека имаме односи без заштита. Само ми рече да се пазиме. Нема ништо лошо во тоа. И кажи и дека тестот бил негативен да не помисли дека си бремена.

13. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Фала ви девојки ке ве известам утре како сум поминала ако бидам у состојба да куцам :lol: :lol: :lol:
    :* :*

14. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    И уште нешто да прашам... на тестот нели треба да се пијават две линии, е сеа тие треба да се појават заедно или прво едната па другата? дека јас видов дека има само една линија, и почекав уште малку и толку беше само една линија... сеа почнав да с енервирам случајно таа втората линија покасно да не се појавува па да не сум видела.. :wasntme:
    за sure check тестовите зборам, овие [​IMG]

15. kristinaaa

kristinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2009
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    0
    ako si bremena ke se pojavat vednas tie dve crti zatoa ne se sekiraj :!: pozdrav :)

16. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Фалааа, леле многу сум упаничена, у многу глуп и смотан период сум, некако депресивен, па може ради тоа... све преувеличувам :x

17. babyface

babyface Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    devojki
    so decko mi sme zaedno 3 i pol godini ama mislam deka i na dvajcata ni e zdosadeno od seks so kondomi ili prekinuvanje na odnos pa sakam da prasam dali tabletite idat na recepta zosto mi e stram da pojdam na ginekolog btw imam 17 god

18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.153
    Допаѓања:
    36.522
    Таблетите одат на рецепта.

19. babyface

babyface Истакнат член

Се зачлени на: