Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. lady19

lady19 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    13
    На нова год имавме секс, баш плоден ден ми беше, влезе без кондом неколку пати во мене 1-2 мин и после со кондом продолживме. Моментот е дека пред да имаме односи, некои 5-6 саати тој имаше свршено ама се изми 2 пати после тоа и мочаше неколку пати. сега ми касни 2-3 дена и паничам. Исто така имавме и орален секс под туш, тој сврши на мене на бутовите малку и на долниот дел од стомакот но одма се избришав и се туширав. Што мислите има ли место за паника?

2. anab

anab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    55
    :D
    :D тешко дека има , аман бе зарем од на бутовите очекуваш да бидеш бремена :x

3. beautiful25

beautiful25 Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Вчера бев со дечко ми, и знаете ме допираше на голо, стави и прст, тогаш немаше ништо, кога се вратив дома бев во ВЦ и малку ке пецкаше но ништо, по 3-4 саати бев на голема нузда и тогаш ми протеше крв, по 1час вев пак во ВЦ немаше ништо, дали сум скината ? :/

4. fionaa

fionaa Активен член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Ме интересира, ако недај Боже дојди до аботус, дали треба потпис од родителот за дозвола да се изврши истиот? Поздрав

5. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    beautiful25 сеедно дали е прст или нешто друго, скината си :)
    Нормално дека дупката на хименот не е нешто голема но се подразбира :)

6. sonce10

sonce10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    116
    Ако си имала однос на 13, а треба да добиеш на 16, речиси е невозможно да си бремена, но да не се мислиш какви 2 недели чекање бре? 2 недели се чека ако правиш тест за бременост од простите од 40 денари, фино лепо ќе си купиш clear blue, околу 150 денари и тој утврдува бременост 5 дена по ризичниот однос, значи нема потреба да чекаш да видиш дали ќе ти доцни.

7. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    3.760
    Ако не си полнолетна, не само што треба потпис од родителот туку и поминуваш таму 3 комисии кои треба да го дозволат абортусот.

8. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Ништо од бебуле :) Добив точно на 16ти во средата. Секој месец ми доаѓа точно мензис според пресметките на фемина (календарот за плодни денови). Искрено сакам дете, но може тоа да почека уште малку поради некои причини. Ајде се надевам во скоро време ќе се обидеме со мм да пробаме за дете, но тогаш кога ќе ми бидат плодни деновите. :$ Поздрав ! :hai:

9. beautiful25

beautiful25 Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Со овој дечко не е ништо сериозно бидејќи од Х причинни не смееме да бидеме заедно и не планирам да имам односи со него, дали другиот ќе сети дека сум веќе скината (освен со тоа што нема да има крв тогаш) ?

10. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Абе девојче ај реши се што ти се десило.На друга тема си напишала дека ДЕЧКО ТИ имал крв на прстите,а на оваа дека по голема нужда кога си била.Ај не мафтај најди си друга занимација :devil:

11. beautiful25

beautiful25 Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Си се помешала,можеби некое друго девојче е на друга тема. Во мојов случај дури бевме заедно нема НИШТО, одма кога си појдов дома бев во вц ниш, само пецкање, и дури по 3-4часа повторно бев во вц и тогаш протече крв, и ако не сакате да помогните немора ни да пишуваште, има други шо ќе ми одговорат ;)

12. equip

equip Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    25
    ако си малолетна , мислам дека да!

13. fionaa

fionaa Активен член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    полнолетна сум :) Сепак јас се надевам дека нема да има потреба. Имав однос со дечко ми во плоден ден без заштита, малку бевме пијани двајцата и односот ни траеше многу подолго од вообичаеното па ми беше малку чудно :$ Воедно имам и некои вртоглавици па одма умот ми оди на тоа дека сум бремена :/ Треба да ми дојди за најмалку 5 дена па ќе видиме :/ Фала

14. lady19

lady19 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    13
    На нова год имавме секс, баш плоден ден ми беше, влезе без кондом неколку пати во мене 1-2 мин и после со кондом продолживме. Моментот е дека пред да имаме односи, некои 5-6 саати тој имаше свршено ама се изми 2 пати после тоа и мочаше неколку пати. сега ми касни 3 дена и паничам. Исто така имавме и орален секс под туш, тој сврши на мене на бутовите малку и на долниот дел од стомакот но одма се избришав и се туширав. Пред 2 дена , вечерта направив тест-негативен. Моментот е што раскинав со дечкото и немам на кој да се обратам, многу ми е тешко и си мислам не дај боже да има нешто. Што мислите има ли место за паника?

15. Guillotine

Guillotine Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    75
    Ако веќе си направила тест и излегол негативен тогаш се е во ред.
    Од другастрана пак,сперматозоидите во вода умираат,а како што напомена дека се измил после свршување и не свршил во тебе,мислам дека немаш место за паника,но за тебе да ти биде мирна душичката за 3 дена направи уште еден тест (доколку не добиеш,се разбира)
    Ол д бест ;)

16. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Пази, 3 дена се малку за да почнеш да паничиш, почекај уште толку ако не, и пак направи тест. Мада мислам дека ти касни од стрес ништо др .
    Нема ништо без гајле .

17. probaj

probaj Нов член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Зависен од секс често го правиме тоа со девојката, едноставно 24ч е разбуден што да правам?

18. Elena91

Elena91 Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Со дечко ми сме заедно долго време и имаме секс без кондом
    претходнава недела бевме настинати и двајцата лом со температури и
    под антибиотици и јас изгледа закачив кандидијаза габички и му ги пренесов и на него осеќав чешање печење при секусален однос зголемено бело рање и тн...после секусалниот чин и за време на него и он почна да осеќа пецкање и чешање и до ден денес има отоци црвенило и црвени точко го пецка и го чеша користиме канестен и еве веќе се намалува чешањето и кај него и кај мене.Кога скроз ќе помине дали можеме нормално да си продолжиме со секусални активности или?
    Ај некој којшто имал ваков проблем до сега нека ме посоветува кај мене е првпат обично секогаш сме биле здрави двајцата

19. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.879
    Допаѓања:
    24.153
    Значи знам дека треба во најскоро време да идам на гинеколог, ама стварно сум ограничена со време полагам деновиве, а стварно ме копка. :(

Како и да е, следната недела одам обавезно.
    Ај да не забегувам, проблемот ми е следниов.

Почетокот на Август месец последен пат правев ПАП тест, и резултатот беше некое си воспаление и ми препишаа две пакувања Poliginax вагиналети, кои уредно ги употребував.
    Ми беше кажано, обавезно на контрола за шест месеци а претходно уште едно пакување од вагиналетите.

Исцедокот ми е нормален, онака пред доаѓање неколку дена ми потемнува малку, стандард.
    За време на односот чувствувам блага нелагодност (нешто како печење) и после едно 10 мин. треба за да се смири. Ова го имав и првиот пат, откако ги примав вагиналетите се подобри ситуацијата, сега исто.

Совет некој...

20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.879
    Допаѓања:
    24.153