1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Schaatzi

Schaatzi Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0

и јас го имам истиот проблем. ми излезе истото на исто место пред неколку дена. ај пиши ми те молам што си направила.

2. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    :( oh zar nikoj ne znae da mi kaze....znaci koga ke si pojdam na ginekolog togas ke si doznaam.....sega dobiv pa se tesam deka mi bilo od toa..kako i da e ve pozdravuvam i se izvinuvam za latinicata od mobilen pisuvam

3. Dazey

Dazey Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2011
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    124
    Дали можеби се имаш некако удрено на градата, а да не си приметила? Јас имав така порано кога бев тинејџерка грутка на едната града, а после откако таа се излечи ми излезе на другата и и таа со терапија од антибиотици помина. На лекар треба да појдеш обавезно зошто ти кажав ти треба терапија, но мислам дека не треба на гинеколог, туку појди си кај твојот општ матичен лекар и тој ќе те упати каде да одиш, мислам дека не е ништо страшно, меѓутоа не може да помине без лекарска помош. Позз и пиши што си направила.

4. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Sega otkako dobiv denovive kako da mi se namaluva ili pa mozebi se tesev.se nadevam ne e nesto strasno ke pojdam na lekar.ke ve izvestam.fala

5. prettymoonlight

prettymoonlight Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, se izvinuvam sto pisuva na latinica,no tuka nemam makedonska poddrska.
    So decko mi imavme ednas odnos pred nekolku meseci i bese mnogu bolno. Sinokja imavme vtor pat, nekolku pati vo edna vecer no eve denes gledam deka krvaram, ne obilno tuku samo koga odam vo wc.
    Dali e toa krvarenje e zaradi neelatsticnost na muskulot ili mozebi nesto drugo?
    A da napomenam deka vnimavavme maksimalno, so zashtita i svrshuvanje nadvor.

6. mec

mec Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Како што велиш дека ти е втор пат , веројатно е дека при првиот пат не ти е бил целосно скинат хименот па се јавило крварење и сеа ( Кај некои девојки се јавува ова при првите сексуални односи). А можеби и од подолг секс . Ако потрае повеке време посети си гинеколог, тој најубаво ке ти каже...

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Веќе две-три недели ме измачува инфекција доле и последнава недела стана страшна... целата сум црвена, околу, нагоре, надоле, насекаде, ужасно чеша, а ако земам да се зачешам малку уште полошо правам, пече и станува како рана па и крв може да се појави. Зимав урина и ми се покажа дека имам бактерии, зимав брис и ми покажа дека нема ништо, се е супер а јас секој ден сум се полоша и полоша... Ставав гарамицин и течна бела пудра (по препорака од докторот), оригинал павловиќева, кантарионово масло, но ништо не помогна, више незнам што да правам, докторот вика сега канестен да ставам дека порано имав проблеми со кандида па да не е нешто големо испаднало од кандидата... малку ми е страв канестен на раните и иритирана кожа да го ставам ама ај и тоа ке пробам... Ми вика докторот алергија од прашок, инфекција од депилација кој знае више што е :sweat: Некој слично да не имал проблем?

8. Serendipityy

Serendipityy Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    Znaci znam deka nekomu ke mu stoe malce taka glupo moeto prasanje no sepak vo panika sum.. Mi zavrsi ciklusot pred 2 nedeli a vo petokot bas koga mi bea plodni denovite so mojot decko imavme peting, i mnogu se cuvstvuvam nekako glupo poradi toa.. Taka padna, ko grom od vedro nebo.. Ne sakav no ete bide.. I mislam deka toj svrsi, ne sum bas sigurna.. I eve od vcera bas pocnav da cuvstvuvam nekoi cudni simptomi, bolki vo gradite, golem apetit... Dali seto toa se slucuva poradi ovulacijata ili pak poradi nesto drugo? Ve molam za mislenje bidejki mnogu sum napnata denovive.. A za nesto poveke se dogovorivme da pocekame bidejki sepak jas sum 2 godini pomala od nego i toj se slozi so toa, ne mi sozdava nikakov pritisok, i navistina go cenam toa..

9. fear

fear Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    19
    Не си бремена се додека не сврши внатре во тебе, уживај

10. Serendipityy

Serendipityy Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    Go znam toa, kolku tolku informirana sum za tie raboti, no takva sum, panicarka, mnogu panicam i se grizam za nepotrebni raboti.. No bas sakav nekoj da mi go potvrdi toa.. Vo sekoj slucaj fala :) :D

11. lollipop93

lollipop93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    89
    Дали некоја од вас 4уствува болка во текот на односот(и тоа во делот на стомакот)НЕ ,,долу,,Ако го дели некоја мојот проблем пишете ;)

12. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Топче, да речеме големина орев ,не цел орев, пола :D ми излезе вакво нешто,додека пред тоа само имав болки во тој предел, левата страна на вагината.
    Боли сеа, а и големо е баги.
    Што да чинам, масно ткиво, што чудо е?
    Звучи познато? :worried:

13. lollipop93

lollipop93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    89
    Не 4екај,ОДМА НА ЛЕКАР.Можда е и тумор недај боже пу пу

14. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Можно е да ти е воспалена бешиката па затоа да те боли. Пиј увин чај и чај од брусница. Или јади сушена брусница. Помага доста за бешиката :)

15. Marhiana

Marhiana Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Имам проблем,се надевам некој ќе ми помогне!

Здраво..
    На возрас сум од 14 години...Имам еден мал проблем,па сакам да се обратам кон вас,и да ве прашам..
    Пред 2 дена забележав како на мојата вагина се појави црвено меурче,кое што ако го допрам ми предизвикува болка..
    Дали се работи за некоја болест,некој вирус..или нешто што е навистина лошо барем за мене и мојот живот ?
    Се надевам,ќе добијам одговор..
    Благодарам :)

16. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.243
    Допаѓања:
    27.874
    Ако се депилираш или бричиш, најверојатно ти е загноено влакно...

На Marhiana му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Marhiana

Marhiana Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    па..дали е тоа нешто лошо ?
    дали има некој кремови со кои можам да си помогнам,или да го оставам само ?

18. Marhiana

Marhiana Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    дали е тоа лошо,или сепак не ?
    дали има некои кремови,масти или слични работи со кои можам да си помогнам,или да го оставам самото на себе ?
    доколку е загноено,тоа сигурно би било исполнето со бела течност,а не да стои црвен меур :D ?

19. Marhiana

Marhiana Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    дали е тоа лошо,или сепак не ?
    дали има некои кремови,масти или слични работи со кои можам да си помогнам,или да го оставам самото на себе ?
    доколку е загноено,тоа сигурно би било исполнето со бела течност,а не да стои црвен меур ?

20. lollipop93

lollipop93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    89
    Фала за совето,ќе пробам :*