Sakam da e prasam neshto... So mm sakame da imame dete no mi dojde mestoracija ama imam oteceni gradi dali e mozno da sum bremena iako imav dobieno..
да си бремена додека имас менструација мозно е но во многу ретки слуцаеви,и мене ми отекуваат градите пред да добиам и после се вракаат во нормала,а ако имас други симптоми подобро напрај си тест и ке си знаес
Можеби ти гнои внатре затоа и боли, но не е сосема созреано за да видиш гној. Земи хлорамфеникол за кожа и ставај некое време да се повлече јас така правам кога на препоните ке ми излезе од депилација нешто и ке гнои.
Devojki vi se ima li sluceno da krvarite po nekoja kapka za vreme na mokrenjeto? Majka mi min mesec imase takov slucaj vo nekolku navrati so bolki vo dolniot del na stomakot od togas nema nikakov problem moze da e od kandida ili nekoja nastinka ili? Izvinete na fontot od mob pishuvam
Од кандида не може да се крвари, треба да си провери урина на микробиологија за да види дали е се во ред, ако крвари при мокрење.
Zdravo.Sakam da mi dadete edensovet... Pijam kontraceptivni tableti yaz redovno no koga go dopiv poslednoto apce ne mi dojde menstruacija i gi pocnav slednite eve veke 4 dena,no mnogu mi e strav da ne sum bremena Ve molam kazete vase mislenje ,dali ima sansi da sum bremena???????
нека си направи уринокултура, може да е од некоја бактерија или инфекција. мене ми се има случено ама јас имав циститис.
vo noemvri bev na ginekolog i mi najde hpv.minatiot mesec koristev i vaginalni tableti i gel za intimna nega isto taka pijam i apcinja za imunitet bio vitrum imuno aktiv .Isto taka ovaj mesec sum nastinata.Znam deka ako gi zemas redovno yaz nemozes da zabremenis no mene prv pat mi se slucuva da ne mi dojdi menstruacijaisto taka sega e ispitna sesija i mislam deka mozi da e i od stres.No ponekogas se plasam da ne sum bremena
zdravo, imam mal problem i sakam da go spodelam so vas za vash sovet. koga imam odnosi nikako da svrsam. ama totalno dosega moze da se slucilo samo ednas, poveke ne. od sto moze da e toa?? baram sovet ili mislenje, koj se pronaoga??//
Здраво дечки, иам еден страшен проблем и се надевам ке може некој да ми помогне Со дечко ми сме имале веќе секс, отприлика 10тина пати, он ми е прв и јас него сум му прва. Проблемот е што мене уште не ми е убаво, ама бас никакво задоволство не чувствувам Пробувам да се опусштам, различни пози ама ни тоа не ми помага, ве молам писете што да правам
Сигурно си очекувала дека ќе ти биде преубаво па ете сега си се разочарала. Немој да се секираш, на почетокот е секогаш така, додека се навикнете еден на друг, додека си ги запознаете телата, што нему му се допаѓа, а што тебе. Дај му до знаење што те возбудува, и тој исто нека каже па исполнувајте си ги желбите. Но како што реков, убавината допрва следува
Sekoja sme go pominale toa,ali znaj deka e toa nova sostojba za tvoeto telo i mu e potrebno mn vreme da se prilagodi........Se ke se sredi,uzivaj i opushti se
Аххх се надевам е така, мене ме исплаши некако фактот што помина доста време, ете 2 месеци има како редовно имаме секс и ништо а еве другарките ми кажуваат нив им било убаво уште првиот месец, затоа се загрижив, поточно нестрплива станав и не знам уште колку е потребно да чекам :/ ви благодарам за советот )))))
Баш заради тоа што си нестрплива и чекаш да стане не знам што, не ти е убаво Опушти се, најубавиот период е пред тебе-кога имаш уште толку работи за учење Опуштете се со дечкото, истражувајте кој што сака, отворено разговарајте (тоа е најважно), не размислувај во моментот „е сега што да правам е како сега....“ исл. Полека-полека и двајцата ќе почнете многу да уживате. Разбирливо е да не ти е којзнае какво доживување сексот во моментов, затоа што ни ти ни партнерот немате претходно искуство, очекувате нешто, а не знаете точно што Само опуштено и двајцата, не се грижи, не е ништо страшно п.с. Другарките може и да претеруваат малку, не ги сфаќај здраво за готово
Feminki ima li mesto za panika mi se pojavi hemoroid ?! Kako se leci ufffffffff I ne sum imala analen sex
ima posebni kremi i masti ke gi pobaras va apteka.mienje bez sapun i so kolku mozes poladna voda.jas sum sklona i mnogu cesto mi se pojavuvaat pa tocno znam kolku se neprijatni,boli ,cesa.higiena na visok stepen i zemi nesto da mackas.
A moze samo da se povlece, ili ako stoi podolgo vreme stetno e nesto ? I ke moze da mi kazes nekoja mast sto si ja koristela ? mi e neprijatno na majka mi da i kazam koj znae sto ke pomisli..
Дај кажете лек за трихомонијазава две дози флажил од 400 мг испив + вагиналети и никако да оди на контрола сум наредна недела ама осеќам дека е тука. Немам чешање, оток, ни печење само жолтеникав исцедок, не е многу обилен ама е таков леплив
Имаш пробано со вагиналети од австралиско чајно дрво? Многу се ефикасни и за трихомонијаза, и за кандида, имаат интензивно силен мирис на пеперминт, 7 се во пакување, околу 250 денари.