Искрено не знам колку е паметно да ставаш ракија на интимно место.Сепак таму е деликатна кожата и можеш да ја уништиш природната флора на вагината.Пробај да се премачуваш со Бетадин.Мислам дека тој поише ке ти помогне и ке ти заврши работа отколу ракија.
Пробај со вагиналети од кантарион, ги има во секоја аптека. А најдобро во секој случај е на лекар, зашто има многу претпоставки, преладени јајници, почеток на некоја инфекција и Х други работи.
искрено се исплашив малку а можно е да е од стрес доста стресни ми се овие месеци.Еве овој месец на 1ви добив на 5ти ми замина, еве сега сме 21ви и пак добив. Ке одам обавезно на доктор откако ке ми помине.А нема никакво пецкање. Ви благодарам многу
dali mozhe da se pochustvuva neshto dodeka nekoj izvrshuva polov odnos so vas dodeka spiete? fala odnapred
ме интересира нешто малку ми е незгодно додека почне оралното задоволување, она почетно ставање во уста на пенисот, вкусот и се - се надевам ме сфаќате , иако се трудам најдобро што можам, не сакам да му кажам на дечкото, но .................... има некој такво чувство???
не те разбирам ???????????????? мислиш ти спиеш и не си осетила дека имаш секс???? Толку цврсто спиеш???? Мислам дајјјјјјјјјјј
jas sum nova na sajtov, celo vreme go pratam i citam ama nikako da se priklucam.... lugeeeee luda sum vo posledno vreme, hormonive mi gorattttttt...sovetttttttttttttt (i am single)
opusti se, probaj vaka: odnesi go vo wc vo kada so topla voda, kupka i ubavooo izmi mu go istri go da se zbudali i togas probaj dali ke ti se gadi ili ne ? veruvaj odlicno e cuvstvoto, mokar, vlazen....
Ај јас да прашам дали има некоја пиено Флажил ( 400 мг ) еднократна доза од 2 гр? После две испиени дози трихомонијазава не ми помина, и докторкава ми рече да се напијам 3 апчиња сабајле и 2 навечер како одеднаш да го уништиме паразитов мене ми е малце шујбет а и како 5 апчиња ќе го излечат подобро отколку 20 ( колку што има за 10 дена)
Ме интересира феминки дали на некоја и се случило после сексуален однос да има доста обилно крварење и од што би можело да се предизвика.
devojka mi piese flazil a jas edni drugi za maski i da ne te lazam za nekoi 20 dena zdravi bevme i dvajcata ima nekoi cudni reakcii kaj vas devojcinjata od flazil-ot ama se ke bide ok
Vednash na ginekolog!! Edna moja bratucedka imase iskrvareno taka, pa po pregledite i analizite, i otkrija CIN 2 :/:/
Истите апчиња сте ги пиеле нема машки женски само флажилот за жал е осетлив на трихомонасот Кај мене нема никакви чудни реакции, ама ете после 2 испиени дози ( 40 апчиња, пиев по 2 дневно 10 дена на два наврата ) мене сеуште не ми помина, а кај дечко ми е ок, кај мене не си оди и не Се надевам сега со овој начин на пиење ќе се уништи
е незнам тогаш, дај му една вијагра на дечко ти и нека те раскопа 4-5 саати и се ке излезе и ке ти помине
Зарем хименот не е она на површината од вагината ? Спојлер Како тоа да не може да се скине и од мал прст па да не стаса до хименот ?
Незнам така мислам, може не сум во право, ама битно знам дека ако не си скинат со прс може да се фати хименот, се сеќава, а за кинење тоа што е го кажав е затоа што ја со прст не сеќавав ништо, ама кога проба да ми го пи*не тогаш почувстував болка а ова го имам прочитано "ама хименот кај секого не е ист, може подалеку, може поблиску,"
Еј, а колку се тие Канестен вагиналети? Како изгледаат, апчиња ли се тие ? И како се користат? Не ми се смејте, јас не сум користела до сега ..