Па апчиња се, големи така, форма на јајце (не толку големи сигурно ) мииислам дека се околу 100 денари.. но не сум сигурна.. И пред спиење, со чист прст, земаш едно и... буташ внатре спиеш така, и наутро истекува бела течност.. и првиот ден два може да те пече... И секако додека ги користиш односи никако
канестен вагиналетите се околу 250 денари, три апчиња се големина колку оспен апче или амоксиклав имаат апликаторче се мести апчето на апликаторот и се ставаат вагинално. Имаш упатство внатре и ке си прочиташ. Ништо страшно ако немаш до сега користено вагиналети не заборавај да си ставиш секојдневна затоа што наутро апчето истекуа и да не ти истече на гаќички. Значи тие денови биди со секојдневна
Здраво форумџики имам 18 год. и до сега сум немала односи... :/ од причина што ми било страв од болки...сега имам дечко и одиме 5 месеци... кога - тогаш ќе дојди и тоа на ред.. па се плашам да не погрешам негде...бидејќи немам искуство... дали можи да ми дадете некои совети .... фала однапред
Пред се треба да си сигурна во својот избор и дека го сакаш тоа.Кога ќе дојде моментот ти препорачувам да си целосно опуштена,обавезно да користите заштита. Ќе има мала болка кога ќе пенетрира и ќе потечи крв што е и нормално.Не кревај паники и не се плаши.Тоа би било накратко во глобала.
Здраво јас сум нова на форумот и сакам да ве прашам нешто. Со дечко ми денес го имавме нашиот прв сексуален однос но кондомот не можеше да го ставиме никако се лизгаше. Дали можи да е до тоа да е мал кондомот (во ширина) или едноставно ние не знаевме и совет ако можи ?
олиии на сите!!!! сакам да прашам дали на некоја и се има случено за време на секс, во кучешка поза, вагината да испушта гасови, т.е. да прди????????????? ми се случува постојано. молам за помош, некаков совет
тоа сосем нормално девојче,се испушта гасови оти навлегува воздухот во вагината,не дека прди не плаши се ,тоа е сосем природна појава
Прочитав дека вагиналетите се 250 денари, ама мене ме интересира за кремот Канестен. Колку чини тој отприлика во Зегин или било која друга аптека ?
Кремот е поефтин од вагинелетите,е сега колку му е точно цената незнам,ама поефтин е негде 160-170ден би требало да биде
ahahah.. ma ne samoo sluchajno prashvav poshto od mnogu go imam slshnato ova mislenje deka ne se chustvuvalo, nvm, vazhno go delime istoto mislenje
Здраво феминки. Имам еден проблем и решив прво овде да прашам за решавање на истиот Последните две недели имам забележано дека ми се лачи поголема количина лигава бела течност од вообичаено. Исто така, имам некои чудни болки и треперења во долниот дел од стомакот... Да напоменам, досега сум немала сексуални односи, со исклучок на тоа дека пред еден месец отприлика партнерот ми пружи орален секс. На редовен преглед бев пред два месеци и гинекологот ми рече дека се е во ред... Ама, сега ова ме загрижува... Би ве замолила да ме советувате доколку имате некое искуство со ова!
Женски ме занима дали можеш да забремениш ако за време менструација сврши во тебе партнерот пример 4 5 ден???
Izmi se so caj o kamilica po 2 pati na den odma ke ti pomine za den do dva a potoa samo so detski sapun becutan mij se na intimata oti drugite sapuni imaat sostojki koi ja lutat neznata koza kaj intimata i ponatamu nema da imas nikakov problem nikogas,ova ti go kazuvam od iskustvo 24 godini imam dosega nemam problem.
vo brak sme 2 god.no nemame redoven sex...kolku treba nedelno da imame sex za da bide redoven i kako da se postigne interes kaj partnerot,mislam deka spojuvanjeto i brakot go odrzuva sexot,a bidejki ne ni e redoven sum nervozna i nesigurna vo sebe