Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Па апчиња се, големи така, форма на јајце (не толку големи сигурно :rofl: ) мииислам дека се околу 100 денари.. но не сум сигурна..

И пред спиење, со чист прст, земаш едно и... буташ внатре :wasntme: спиеш така, и наутро истекува бела течност.. и првиот ден два може да те пече... И секако додека ги користиш односи никако ;)

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    канестен вагиналетите се околу 250 денари, три апчиња се големина колку оспен апче или амоксиклав :rofl: имаат апликаторче се мести апчето на апликаторот и се ставаат вагинално. Имаш упатство внатре и ке си прочиташ. Ништо страшно ако немаш до сега користено вагиналети не заборавај да си ставиш секојдневна затоа што наутро апчето истекуа и да не ти истече на гаќички. Значи тие денови биди со секојдневна

3. lady.in.black

lady.in.black Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво форумџики :)
    имам 18 год. и до сега сум немала односи... :/ од причина што ми било страв од болки...сега имам дечко и одиме 5 месеци... кога - тогаш ќе дојди и тоа на ред.. па се плашам да не погрешам негде...бидејќи немам искуство... дали можи да ми дадете некои совети .... фала однапред ;) :*

4. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Пред се треба да си сигурна во својот избор и дека го сакаш тоа.Кога ќе дојде моментот ти препорачувам да си целосно опуштена,обавезно да користите заштита. :!: Ќе има мала болка кога ќе пенетрира и ќе потечи крв што е и нормално.Не кревај паники и не се плаши.Тоа би било накратко во глобала.

5. lady.in.black

lady.in.black Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    ти благодарам :)

6. brineta18

brineta18 Активен член

Се зачлени на:
    5 март 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво јас сум нова на форумот и сакам да ве прашам нешто. Со дечко ми денес го имавме нашиот прв сексуален однос но кондомот не можеше да го ставиме никако се лизгаше. Дали можи да е до тоа да е мал кондомот (во ширина) или едноставно ние не знаевме и совет ако можи ? :$

7. Schaatzi

Schaatzi Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    олиии на сите!!!!
    сакам да прашам дали на некоја и се има случено за време на секс, во кучешка поза, вагината да испушта гасови, т.е. да прди????????????? ми се случува постојано. :( :( :( молам за помош, некаков совет :( :worried: :worried:

8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.713
    Допаѓања:
    9.451
    тоа сосем нормално девојче,се испушта гасови оти навлегува воздухот во вагината,не дека прди :rofl:
    не плаши се ,тоа е сосем природна појава

На Schaatzi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. owi

owi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    123
    Прочитав дека вагиналетите се 250 денари, ама мене ме интересира за кремот Канестен.
    Колку чини тој отприлика во Зегин или било која друга аптека ? :)

10. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Кремот е поефтин од вагинелетите,е сега колку му е точно цената незнам,ама поефтин е негде 160-170ден би требало да биде

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  11. zoka23

zoka23 Активен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Може! :D

12. owi

owi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    123
    Денес бев во Зегин, кремот 300 денари е :)

13. LadyKlaudia

LadyKlaudia Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    ahahah.. ma ne samoo sluchajno prashvav poshto od mnogu go imam slshnato ova mislenje deka ne se chustvuvalo, nvm, vazhno go delime istoto mislenje :D

14. Dinastija

Dinastija Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво феминки.
    Имам еден проблем и решив прво овде да прашам за решавање на истиот

Последните две недели имам забележано дека ми се лачи поголема количина лигава бела течност од вообичаено. Исто така, имам некои чудни болки и треперења во долниот дел од стомакот...

Да напоменам, досега сум немала сексуални односи, со исклучок на тоа дека пред еден месец отприлика партнерот ми пружи орален секс.

На редовен преглед бев пред два месеци и гинекологот ми рече дека се е во ред... Ама, сега ова ме загрижува...
    Би ве замолила да ме советувате доколку имате некое искуство со ова! :)

15. Tweet

Tweet Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    исто и кај мене и јас исто така имам повеќе

16. mala994

mala994 Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Женски ме занима дали можеш да забремениш ако за време менструација сврши во тебе партнерот пример 4 5 ден???

17. Cacuvche

Cacuvche Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    325
    Не е ништо сериозно, нормално е да имаш таква течност секој месец.

18. Cacuvche

Cacuvche Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    325
    Izmi se so caj o kamilica po 2 pati na den odma ke ti pomine za den do dva a potoa samo so detski sapun becutan mij se na intimata oti drugite sapuni imaat sostojki koi ja lutat neznata koza kaj intimata i ponatamu nema da imas nikakov problem nikogas,ova ti go kazuvam od iskustvo 24 godini imam dosega nemam problem.

19. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Секако дека може :)

20. srna1

srna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    11
    vo brak sme 2 god.no nemame redoven sex...kolku treba nedelno da imame sex za da bide redoven i kako da se postigne interes kaj partnerot,mislam deka spojuvanjeto i brakot go odrzuva sexot,a bidejki ne ni e redoven sum nervozna i nesigurna vo sebe:(