Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Volsebnicka05

Volsebnicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    90
    По 72 часа после тоа сперматозоидите сами изумираат! Втора партија со кондом или нека уринира па по 1-2 часа! Ама секако имаш ризик :) со кондом втора партија најубаво

2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.834
    Допаѓања:
    101.309
    Електро баш значи печење на грлото на матката со ми се чини ниска струја.И не боли воопшто.Печењето е од инфекцијата не може да биде од односот.Така барем мислам.

3. canary

canary Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Фала ти, Саншајн :)
    Баш истиот ден добив поручекта. Само чудно ми беше дека не требеше да добијам вчера туку на 16ти, затоа се загрижив си реков да не има нешто пострашно :lol:
    И денес многу крварам изгледа дека ми се смени периодот можеби, не знам :?:

4. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    84.919
    душо па ти што се запали толку ако не сакаш не мора да одговараш и да толку години имам ама од кај мене пишува и мојата сестра па таа сигурно има напишано мене искрено не ме интересираат овие работи во брак сум и си знам поздрав и без нервози за друг пат

5. mirindaa

mirindaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    26
    Една моја пријателка како мала некаде на возраст од 15г. имала бело прање.Денеска неможе да има дечиња.Сакам да прашам дали и на мојата сестра може да и се случи истото зашто има 14 години и има многу бело прање на гаќичките.

6. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209

па јас мислам дека секоја жена,девојка има бело прање ... не сум слушнала до сега некој да има такви проблеми поради тоа ... кај сите се појавува од различни причини ... кај малите девојчиња како што знам се јавува од пролада или инфекција од нечисите вециња по училиштата...но штом милисте дека е до толку застрашувачко одете на доктор таму најмногу ќе ви помогнат ;)

7. Schaatzi

Schaatzi Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    здраво девојки!!
    сакав да ве прашам а и мене ме интересира дали знае некоја какво е тоа заклечкување за време на секс? од што настанува???// ме интересира, бидејќи преска со другарка ми правевме муабет на таа тема ама и таа и јас не знаевме да си одговориме една на друга. :D :D :lol:

8. Angelcheee

Angelcheee Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    :P

Можеби сум мала за сајтов.
    Ама..
    На 8-ми март во петок кога бев во WC мо**ата наместо жолтеникава нормално.Целата црвена.На мајка ми не знае.Не и кажав.И незнам што да правам..Инаку до сега немам добиено никогаш ! :sweat:

9. artemis

artemis Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    324

Секако мора да и кажеш на мајка ти. Нема ништо страшно во тоа. Таа ќе ти даде најдобар совет. Можеби и ќе добиеш кај и да е, а можеби и некоја уринарна инфекција. Не треба да се плашиш, кажи и на мајка ти Ч)

10. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    556

Па нормално ако имаш 11 години ќе добиеш.Кажи и на мајка ти, сосем нормална работа е.

11. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743

да кажи и на мајка ти таа најдобар совет ќе ти даде
    поз :*

12. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.542
    Допаѓања:
    174.427

Јас колку што те разбрав-мокраќата ти била црвена-да не имаш јадено цвекло?Обичноо од свежо цвекло(салата) мокраќата и изметот добиваат црвена боја.

13. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Тоа е интересно, ако ви се случи ке дознае цел град како прво :D како друго принципот се состои од тоа што додека пенисот е во вагината навлезен, од преголемо или нагло возбудување, грлото на матката се стега и го зграпчува пенисот, и крвта неможе да се врати назад од пенисот и останува нон стоп дигнат и само со инекција во болница можат да средат, па ке ве изнесат во чаршави, како оние летоска во Охрид :D заклечкани

На Schaatzi му/ѝ се допаѓа ова.
  14. rizijanaa

rizijanaa Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Имам само 17 години и имам многу беч исцедок, тече нон-стоп, дали е некоја инфекција?
    Помош ве молам.

15. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.880
    Допаѓања:
    24.154
    Жени, значи вака:

Ги добив резултатите од ПАП тестот, дијагноза бактерија некоја (не прашав која :fubar: ) и раничка на грлото на матката од претходно извршената колпоскопија.

Е сега, со партнерот ги пиевме Флажилот по една доза. И по пет дена имавме незаштитен секс, арно ама јас пак осеќав благо печење. |(
    И сум на мисла дека бактеријата не е скроз излечена. Пред неколку дена почнав со Алботил вагиналетите и после втората вагиналета, мене секретот ми се смени, ми беше бел/жолтеникав и сега е обилен и светло зелен. :o
    Покрај тоа, паѓаат тие остатоците од сушењето на раничката.

Ми беше зборот, можно ли е од вагиналетите ова чудо да се дешава ? :^)

16. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    мислам дека е можно,земи на вагиналетите и прочитај ги несаканите дејства ... сигурно ја чуваш кутијата ... јас немав секрет ретко ми се јавуваше но беше безбоен,а за време на користење на вагиналети беше јако жол ... така да промената на бојата може да е од тоа а раничката ти заздравува затоа и паѓаат остатоците...не сум многу искусна ама не се вознемирувај , а може и да се консултираш со лекар

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  17. paleska3

paleska3 Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2013
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    3.161
    можно е и јас имав раничка т.е сеуште имам но е во фаза на заздравување и исто така ми се смени секретот но тоа само додека ги примав вагиналетите...е сега јас би ти препорачала да користете кондом затоа што бактериите не се губат така лесно исто како и раничката, па да не си го продолжуваш лечењето...

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    77
    devojki dali znaete kako se viket apcinjata za da mi dojdit menstruacija za oibrzo zosto mi kasnit 5 dena i strav mi e mnogu

19. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617

Не знам јас за апчиња,инаку имам слушнато чај од ајдучка трева да пиеш за да ти дојди побрзо.колку е ова точно незнам.Баш би ги замолила другите феминки доколку се информирани за ова да пишат и споделат своите мислења. :)

20. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Дали има шанси да ми касни затоа што пиев антибиотици? Барав на интернет, негде пишува дека може да имаат такво влијание апчињата, негде не.. Ако не ми дојде денес, ке почнам да кревам паника. Мада немам причина зошто, секогаш користиме кондом и никогаш не свршува дечко ми во мене.. ах