По 72 часа после тоа сперматозоидите сами изумираат! Втора партија со кондом или нека уринира па по 1-2 часа! Ама секако имаш ризик со кондом втора партија најубаво
Спојлер Електро баш значи печење на грлото на матката со ми се чини ниска струја.И не боли воопшто.Печењето е од инфекцијата не може да биде од односот.Така барем мислам.
Фала ти, Саншајн Баш истиот ден добив поручекта. Само чудно ми беше дека не требеше да добијам вчера туку на 16ти, затоа се загрижив си реков да не има нешто пострашно И денес многу крварам изгледа дека ми се смени периодот можеби, не знам
душо па ти што се запали толку ако не сакаш не мора да одговараш и да толку години имам ама од кај мене пишува и мојата сестра па таа сигурно има напишано мене искрено не ме интересираат овие работи во брак сум и си знам поздрав и без нервози за друг пат
Една моја пријателка како мала некаде на возраст од 15г. имала бело прање.Денеска неможе да има дечиња.Сакам да прашам дали и на мојата сестра може да и се случи истото зашто има 14 години и има многу бело прање на гаќичките.
па јас мислам дека секоја жена,девојка има бело прање ... не сум слушнала до сега некој да има такви проблеми поради тоа ... кај сите се појавува од различни причини ... кај малите девојчиња како што знам се јавува од пролада или инфекција од нечисите вециња по училиштата...но штом милисте дека е до толку застрашувачко одете на доктор таму најмногу ќе ви помогнат
здраво девојки!! сакав да ве прашам а и мене ме интересира дали знае некоја какво е тоа заклечкување за време на секс? од што настанува???// ме интересира, бидејќи преска со другарка ми правевме муабет на таа тема ама и таа и јас не знаевме да си одговориме една на друга.
Можеби сум мала за сајтов. Ама.. На 8-ми март во петок кога бев во WC мо**ата наместо жолтеникава нормално.Целата црвена.На мајка ми не знае.Не и кажав.И незнам што да правам..Инаку до сега немам добиено никогаш !
Секако мора да и кажеш на мајка ти. Нема ништо страшно во тоа. Таа ќе ти даде најдобар совет. Можеби и ќе добиеш кај и да е, а можеби и некоја уринарна инфекција. Не треба да се плашиш, кажи и на мајка ти Ч)
Јас колку што те разбрав-мокраќата ти била црвена-да не имаш јадено цвекло?Обичноо од свежо цвекло(салата) мокраќата и изметот добиваат црвена боја.
Тоа е интересно, ако ви се случи ке дознае цел град како прво како друго принципот се состои од тоа што додека пенисот е во вагината навлезен, од преголемо или нагло возбудување, грлото на матката се стега и го зграпчува пенисот, и крвта неможе да се врати назад од пенисот и останува нон стоп дигнат и само со инекција во болница можат да средат, па ке ве изнесат во чаршави, како оние летоска во Охрид заклечкани
Имам само 17 години и имам многу беч исцедок, тече нон-стоп, дали е некоја инфекција? Помош ве молам.
Жени, значи вака: Ги добив резултатите од ПАП тестот, дијагноза бактерија некоја (не прашав која ) и раничка на грлото на матката од претходно извршената колпоскопија. Е сега, со партнерот ги пиевме Флажилот по една доза. И по пет дена имавме незаштитен секс, арно ама јас пак осеќав благо печење. И сум на мисла дека бактеријата не е скроз излечена. Пред неколку дена почнав со Алботил вагиналетите и после втората вагиналета, мене секретот ми се смени, ми беше бел/жолтеникав и сега е обилен и светло зелен. Покрај тоа, паѓаат тие остатоците од сушењето на раничката. Ми беше зборот, можно ли е од вагиналетите ова чудо да се дешава ?
мислам дека е можно,земи на вагиналетите и прочитај ги несаканите дејства ... сигурно ја чуваш кутијата ... јас немав секрет ретко ми се јавуваше но беше безбоен,а за време на користење на вагиналети беше јако жол ... така да промената на бојата може да е од тоа а раничката ти заздравува затоа и паѓаат остатоците...не сум многу искусна ама не се вознемирувај , а може и да се консултираш со лекар
можно е и јас имав раничка т.е сеуште имам но е во фаза на заздравување и исто така ми се смени секретот но тоа само додека ги примав вагиналетите...е сега јас би ти препорачала да користете кондом затоа што бактериите не се губат така лесно исто како и раничката, па да не си го продолжуваш лечењето...
devojki dali znaete kako se viket apcinjata za da mi dojdit menstruacija za oibrzo zosto mi kasnit 5 dena i strav mi e mnogu
Не знам јас за апчиња,инаку имам слушнато чај од ајдучка трева да пиеш за да ти дојди побрзо.колку е ова точно незнам.Баш би ги замолила другите феминки доколку се информирани за ова да пишат и споделат своите мислења.
Дали има шанси да ми касни затоа што пиев антибиотици? Барав на интернет, негде пишува дека може да имаат такво влијание апчињата, негде не.. Ако не ми дојде денес, ке почнам да кревам паника. Мада немам причина зошто, секогаш користиме кондом и никогаш не свршува дечко ми во мене.. ах