zdr...neznam dali pisam na pravo mesto no se nadevam ke me razberete......imav odnos za prv pat pred 10 meseci i samo ednas ne ni traese mnogu 2/3 min ne osetiv nikakva bolka ni pak imase krv sega po 10 meseci imav odnos po vtor pat so drug decko so koj sme vo poseriozna vrska veke 8 meseci no pak ne pocuvstvuvav nikakva bolka.....normalno li e toa....ne mi veruva deckoto...misli deka sum imala odnos poveke pati....a jas mu priznav za prviot pat.....ve molam pomagajte....do sto e problemot
Нема никаков проблем Ретко е, но има девојки кои не крварат многу (некои воопшто), и некои кои не осеќаат болка. Едноставно, имаш (т.е. си имала ) поеластичен химен, и тоа е тоа. Нека прогугла малку дечкото, или нека си прочита 2-3 статии на wikipedia, нема да биде лошо Ти си го направила своето, си му кажала како стои работата, не гледам начин како на друг начин би го уверила. Едноставно, треба да ти верува, ако е веќе во посериозна врска со тебе
Devojki, ke ve molam za mislenje, pomos...sto i da e. seksualno sum aktivna veke 5 meseci, do sega nemam doziveano orgazam. Imam eden problem. Za vreme na odnosot, ponekogas cuvstvuvam trnenje, kako nekoja struja da mi pominuva niz teloto, se blokiram i go molam da prestane. Koga ke zapne, Pocnuvaat i racete i nozete da mi trnat, kako struenje, ne znam kako da vi opisam. Se plasam da prodolzam, ne znam sto me ceka. Za nikade sum...
колку за информација мрдањето почнува да се осеќа малце покасно, на пример кај прворотка од 20 недела.
Дали може некој да ми даде совет како да не ме боли првиот пат,неколку пати пробавме но мене многу ме боли,уште при првиот обид ме заболува и по неколку пати се откажувам од болка.Дали вака ќе ме боли и понатаму или треба да издржам многу ама кратко???Дајте совет.
^^ајде стисни заби, издржи, па нели сме ние жените по јаки можеме да издржиме повеќе од мажите јас викам да требаше тие да се кинат или да раѓаат ке изумреше светов
Cacuvche во моментот не мисли на тоа дека ќе те боли и не се стегај! Тоа сепак мислам дека е најбитно Мисли си на тоа како понатаму ќе ти биде преубаво,и дека уште повеќе ќе се зближите со партнерот, ќе се сакате итн итн..
Ве молам за помош јас и дечко ми сме во врска веке 4 години се се супер се сакаме многу но има еден ПРОБЛЕМ не е многу заентерисиран за секс порано и да го погалам малку (знаете каде) веднаш ке ми се нафрлеше ,но сега воопшто не реагира дури и си наога изговори секогаш јас иницирам за секс и тој како да гледа на тоа како на обрска а не задоволство (одвај ке го натерам ) осекам како да не го привлекувам повеке а знам дека ме сака и сиг дека нема друга само незнам зошто не сака да имаме секс и кога имаме јас ја вршам целата работа тој не мрднува со прст и воопшто не ми е убаво ве молам помогнете ми овој проблем е веке подолго време страв ми е да не го изгубам
Колку време е вака? Разговарај со него, објасни му дека не ти е убаво само ти да се трудиш. Побарај од него објаснување за таквото однесување. Да не го мачи нешто друго (родители, работа/школо и сл) па да не може да се опушти? Седни разговарај смирено со него, ако се отвори доволно, а би требало бидејќи долго време сте заедно, сигурно ќе го решете проблемот.
pa 2 - 3 месеци ,по цел ден е на работа и секогас кога се видеме само на спиење мисли но од секогаш е така по цел ден работи но наоѓаше време и за мене а сега незнам како да се одалечуваме сите другарки ми велат дека сексот ја одржува врската а ние како и да го немаме веке (незнам што да правам како да го возбудам кога се пробав
здраво девојки јас сум нова тука и имам еден проблем. имам 18 години и пред два дена го имав првиот секс.всушност не ни дојде до секс, ама до толку колку што влезе во мене успеа да ми го пробие хименот . имам мали болки во долниот предел на стомакот , крварам два дена со ред , не многу ама доволно, но не ме загрижува тоа туку имам нешто како кожичка ми виси од вагината . не знам што е , ме боли ако го повлечам и ме фаќа страв нормално е вака или нешто не е е во ред ?? искрено многу ми е страв и ме фаќа паника
девојки дали мите да поднесите кај мажот кога орално го задоволувате дали можите да ја поднесите мажката миризба таму долу?? иако нее лоша али сепак има некаква од самиот орган што ја прави. гнасно вие тоа??
Нормално дека има карактеристичен мирис,но се зависи и до личноста дали и колку често одржува хигиена. Лично мене не ми е гадно бидејќи хигиената е на ниво,дури ретко го чувствувам тој природен карактеристичен мирис што би требало да го има.
да хигиената е на високо ниво , пример дури и 3-4 саати пред однос да се имаш бањањо сепак има некаков карактеристицен мирис вероватно како на риба нее многу али сепак се чувствува...