сношти имав односи меѓутоа не ни планирав да дојде до тоа но бевме многу возбудени и неможевме да се воздржиме :geek: но страшното е шо местово беше катастрофа нечисто ....и кога си дојдов дома отидов во веце и ме печеше многу потоа кога се избришав на тоалетот имав треви .... веднаш под туш и од мене паѓаа треви ..... потоа пак се измочав и немав толку печење но мислам дека сум закачила некоја инфекција зошто плус ми беше 3 ден....... незнам дали да се мачкам канастен ?
девојки едно прашање, имавме односи и ми сврши во уста случајно, и после за другата партија по половина саат имавме вагинален, е сега ми е да не останал некој сперматозоид , но се надевам дека со самото свршување во уста и после некое време веке ги сменало
Сперматозоидите ги снемува после 2,3 мокрења или после неколку часа. Така да немој една партија по друга без кондом бидејки има шанси да затрдуниш. Немој да се грижиш сигурно нема од еден пат да се случи беља, само следниот пат малку внимание
Е сега мала помош значи последните два, три пати додека имав секс почнаа да ми се кочат (трнат) дланките и горната усна знам дека не е нешто страшно, но ме нервира бидејки ми се уништува и уживањето и неможам да се опуштам така, непријатно чувство навистина
А можеби некој сперматозоид од устата да те оплодил,шо велиш а? Добро бе како се впуштате во сексуални односи кога појма немате како прво што значи зборот секс???
??????!!!!!!!!!!!! imam 18 godini i pred nekoe vremme za prv pat imav odnosi so dechko mi,seksualno aktivna sum samo eden mesec megjutoa me machi edna rabota so dechko mi koga i da imame odnosi seksualniot chin bez da se zeme predigrata vo predvid trae 1chas shto e navistina chudno bidejki sum chitala deka seksot trae do polovina chas dali jas ne go vozbuduvam dovolno ili...ve molam za sovet
??????!!!!!!!!!!!! немора ништо тоа да значи, тоа зависи од личноста и од моменталното возбудување, така да не се замарај многу многу, може да трае и повеќе од саат време, нормално е... нека ти биде чудно ако трае прекратко... и не се оптеретувај многу со такви текстови
??????!!!!!!!!!!!! pa jas razgovarav so nego na taa tema,toj postojano mi veli deka jas ne sum dovolno opushtena i deka ne mi e mene ubavo a koga go prashav zoshto ne svrshuva tolku dolgo vreme ne odgovori nishto posebno onaka demek pa ti ne si opushtena i zatoa. ne deka jas sum kukla ama ne sum mn po glasnoto stenkanje i zborenje za vreme na seksot pa mozno li e toa da e problemot da ne go spobudaluvam dovolno.
Вчера имав однос а ова утро ми земаа мокраќа дали е можно нештода се види''?? Можеби е смешно но сакам да знам
??????!!!!!!!!!!!! А да провериш дечко ти што презервативи користи...да не става Durex Performa кои имаат таква цел да трае сексуалниот чин многу долго (во нив има крем кој ги намалува рецепторите на глансот на пенисот) и плус доколку пред тоа и мастурбирал за да се покаже, тогаш ете ти причина зошто сексот трае и по саат време.
??????!!!!!!!!!!!! Кога трае кратко-зашто кратко, кога трае долго-зашто долго, да не можеш да им го најдеш крајот, на се мана ќе најдат
??????!!!!!!!!!!!! А да те питам јас, дали тој воопшто завршува Спојлер (свршува) ? Сериозно прашувам
zdravo mi treba nekoja informacija, so decko mi sme razdeleni jas sum vo stranstvo a toj e mk i se gledame preku cam i ponekogas si igrame nekoi igri na zadovoluvanje preku cam i dosega se odese super no vo poslednite 2-3 dena, ne mu se diga, dali bi znaele vo sto e problemot, jas zboruvav i so nego i toj samiot neznae, sto mislite deka e, i seuste ne sme imale sexualen odnos koga ke se vratam jas toa ke ni bide prv pat i za mene i za nego, fala
toa e znak deka ima odnos so nekoja a sovet moj koga ke se vratis ovdeka so nego da nemas odnod zatoa sto toj togas samo so tebe ke ima odnos i nisto poke poste ste razdeleni
Е од каде таа сигурност дека има односи со друга? Можеби бил изморен, ненаспиен, болен или имал стресни денови, па затоа не можел да му се „дигне“ (колку ми е глупав овој израз). Веднаш целите кон најлошото. Разговарај со него.
jas mu veruvam i 99%sum sigurna deka nema odnos so druga, kako sto rekovte mozebi e poradi stres i poradi izmorenost, no jas se plasam da ne ima nekoj drug problem, ili normalno e toa nekogas da ne mu reagira i toa po 2-3 dena. Razgovarav so nego za toa i toj neznae sto se slucuva i poznavajki go nego znam deka sega celo vreme misli na toa, sovet nekoj za nadminuvanje na toa
Мене па ме чуди како имате смелост да одговарате така дрско а врска да немате? Инаку, девојкава не прашува за тоа туку затоа што имале незаштитен однос откако веќе еднаш имало ејакулација. И да, незаштитен однос после ејакулација е ризичен. И за сите девојчиња кои тука прашуваат, внимавајте малку кому верувате, ова е отворен форум и секој си дава за право да се прави паметен, ама тука што се имам прочитано во вид на совети и заклучоци-страшно! Користете го умот и кога имате секс, ама и кога читате совети. Не се верува секому, некој може и од вас да знае помалку, ама ете, таков си е по карактер, наметнува став дека е најпаметен. Памет во глава. И незаштитен секс е ризичен во секоја варијанта, и за СПБ и за бременост.