Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. 12masima

12masima Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    29
    Баш точно така Lionels едноставно не значи и дека секој мора да одговара иако не знае , и да се однесува дрско. Сепак ова е јавен форум, и секој што го интересира може да пише , исто и секој што сака може да помогне доколку сака , доколку не тогаш може слободно да не ја прескокне темата и да не одговара.

2. Pocahontask

Pocahontask Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    27
    Ако знае некој да ми помогне кои клиники за абортус ги има во Скопје, кои се подобри и како се движат цените. Ви благодарам однапред.

3. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Нема ли друго решение , мора ли абортус.Размисли прво, што ,како ако имаш можности што би било кога би го задржала бебето.Не е се така црно.

4. Pocahontask

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    27
    Се сметам себеси за паметна и разумна личност, а бидејќи вие мене не ме познавате и не ја познавате мојата моментална ситуација, мислам дека не сте во стостојба Вие да одлучувате за моите одлуки. Ако знаете да ме упатите во ред би ви била благодарна. Поздрав

5. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Државна, Систина...веројатно многу околу 20 000. Не сакам да ти се мешам,но како психолог ти потврдувам правиш неразумна одлука.

6. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Не би можела да ти кажам ништо оти не сум од Скопије.Ама секако на приватна гиниколошка клиника би ти помогнале.Цените онака како имам слушнато биле 10000 денари е сега зависи од клиника до клиника .Баш ми е жал.

7. Pocahontask

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    27
    А да не знаете кој е подобар или најдобар гинеколог во државна болница?

8. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    Итно е дечки!! Со дечко ми имавме секс и за време на сексот, он се тргна, јас го допрев кондомот и најгоре (не мислам на врвот од пенисот) беше како леплив и после тоа лепливото стана ко нешто бело, како првут дури (на мојот прст), како со лепак да сум си го направила прстот.. Што би можело да биде, зашто дечко ми сигурно немаше свршено тогаш :| Не знам дали е предсемена течност, зашто како што кажав погоре, лепливото не беше на врвот од пенисот, туку на крајот од кондомот

9. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    А да не е било тоа од тебе? За време на односи и вагината испушта една таква лигава течност, и малку може да потече и бело прање, па можеби тоа си фатила... Инаку не ми се верува од врвот на неговиот пенис нешто така да се отркала дури таму. А на крајот, можда и било само конец од блузата.. :D Мислам дека немаш грижи ;)

10. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.694
    Помалку читај текстови а повеќе препушти се на уживањето ;) Не постои правило колку треба да трае чинот!

На eye му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Најверојатно е природниот лубрикант кој го лачи твоето тело

12. Virus997

Virus997 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    66
    Еве вака.Со девојката одаме више од 5 години.Но проблем се јави пред 5 месеци кога таа тврде дека имала некој проблем при кој неможела да има однос.Тврдеше дека отишла на доктор и препишал некоја терапија. Проблемот е што тие 5 месеци немам видено никакви апчиња а истата кога ќе ја прашаш какви апчиња пиеш истото не знае да го одговори. 5 месеци сме надвор од форма речено и овде нешто ми стое матно па би ве запрашал како да се реши проблемот а и кој пар во врска од 5 години би издржал без однос освен во некои радикални работи или одалеченост?

13. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.423
    Допаѓања:
    8.590

Првин увери се дека навистина пие апчиња сигурно има начин да дознаеш или приметиш дали лаже. Ако лаже тогаш претпоставувам дека сака да раскинете од кои причини не би можела да кажам, но дефинитивно ке треба да седнеш и најискрено да зборувате бидејки не е нормлано да избегнува секс плус со таква измислица...мн лошо. Сето ова беше ако лаже, ако не лаже тогаш ке издржите оралниот е секогаш добредојден, а се надевам дека не лаже :)

14. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    178
    Епа седнете и разговарајте отворено.Ти кажала ли она уствари каков проблем поточно има, вие идете 5 год а не 5 дена така да нема потреба да ти крие.И како може да не ти одгговори какви апчиња пие а ги пие веќе 5 месеци.Не знам мене ова ми е чудно ама ај да не лупетам овде на памет него ти седни и напрај си еден муабет нека ти каже поточно што е како е за што се работи.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    можеби и се појавила некоја инфекција па не користи апчиња туку вагиналети . ама пауза се прави само до дека се користат за да се исчисти убаво инфекцијата а тоа трае 2 недели ... а за тоа 5 месеци не знам баш ... да не се вика болеста "имам друг". :lol:

16. pesci

pesci Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    2
    Девојки да ве прашам нешто, последниот месец кога имам односи со дечко ми на почеток на секс чуствувам голема болка, кога влегува во мене како да ме стега нешто внатре, ептен е незгодно чуството а потоа се е во ред не чуствувам никаква болка. Што мислите што е? И не пијам мн вода, јас се си мислам дека не е од доволна навлажнетост, иако користиме лубрикант. Ве молам дајте ми ваше мислење.

17. bubuce

bubuce Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    35

А ти Лионес бидејќи се правиш мнпгу паметна па ја критикуваш baby-star прво изгледа не си прочитала што напишала таа со свршувањето во уста??!
    [/quote]но се надевам дека со самото свршување во уста и после некое време веке ги сменало[/quote]

Дали тебе ова ти личи на нормално прашање,па да критикуваш некој друг на според тебе ненормален одговор?!
    И да истото и јас би го одговорила..
    На вакво глупаво прашање,не може да се даде попаметен одговор,а кога веќе сте толку спремни за сексуални предигри и игри вклучете го прво мозокот и едуцирајте се околу забременувањето и сите можости кои ги носи сексот.

На baby-star му/ѝ се допаѓа ова.
  18. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.477
    Допаѓања:
    10.927
    Ти благодарам драга Лионес што толку си се загрижила за мојата едикација и интелегенција.
    А дали јас се правам паметна кога давам одговор тоа тебе воопшто мила не треба да те тангира,кога тебе директно не ти се обратив.
    Јас пак се чудам како ти имаш смелост и таква дрскост мене да ми се обраќаш кога одговорот не ти беше поставен тебе.
    Значи кој е паметниот тука?

19. taznatajbg

taznatajbg Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    74
    Во врска сум 3 години и 3 месеци и со дечко ми веќе неколку пати имаме пробано да имаме односи,но сепак се завршувало неуспешно бидејќи ме многу болело и секогаш го отргнувам од мене и веќе не знам дали навистина ме боли току многу или пак се тоа ми е во главата од тоа што го имам читано дека многу болело. Се трудам да го исфрлам сето тоа од глава и да се опуштам максимално но сепак не ми успева,а сум сигурна дека сакам да го направам тоа и сум спремна. Некој совет од вас како да поминам преку тоа? :$

П.С. Невина сум (заборавив да го кажам тоа)

20. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    А да не случајно веке те скинал, но ти сеуште чуствуваш болка бидејки не одел до крај со внесувањето :^) Можно е и тоа. Ке треба да стиснеш заби и да пробаш да го издржиш цел... А ако толку многу те боли, пробајте со лубрикант (можеби е до влажноста) и секако најважно е да си сексуално возбудена во тие моменти, ако си само опушти се и машки издржи.. Но штом веке се намалува болката мислам дека хименот ти е скинат но сепак сеуште не си прилагодена на сексот.. Ако е тоа случај, може и позата не ви одговара..

На taznatajbg му/ѝ се допаѓа ова.