Вака... Утрово додека се туширав забележав нешто чудно. На перинеумот имам некое отекување, не знам како да објаснам, големина - помало од ситно зрно грашок. Не боли, само е тврдо, стои како топче под кожата. Малку е непријатно, што би можело да е? Да е хемороид не верувам, никогаш сум немала проблеми со тоа. Какви симптоми даваат хемороидите? Да е од депилација/бричење останато и воспалено? Се загрижив, само на тоа мислам.
snosti bev so decko mi i mislam deka mu dozvoliv poveke od toa sto treba:/ mi gi soblece gakite, toj bese nad mene i me zadovoluvase so prstite potoa sakase i so penis ... naednas pocustvuvav mala bolka..znam deka e glupavo no ne znam dali mi go butna ili ne..sto da pravam vsusnost ne znam dali sum skinata ili ne .ve molam za sovet
Да не е некое мозолче... Мене ми се јавуваат често, и насекаде по интимните места бидејки зе бричам, и често знае да излезе некое поткожно влакно и да направи мозолче.. Ако кога го претискаш од двете страни има по остар врв, тогаш најверојатно е тоа
Не мора да значи дека е скината, сепак и мало брцкање таму боли кога има химен.. Значи се зависи од тоа колку длабоко навлегол со рака или пенис... Мегутоа не ми се верува дека со прст те скинал... Инаку според мене би требало да го прашаш дали го ставил пенисот, и колку.. Ако ти рече дека го ставил половина или повеке тогаш 90% си скината... Ако ти каже дека малку внесол само, тогаш не мора да значи дека си ја загубила невиноста.
Срцка, а каков совет бараш? Незнаеш дали те скинал или не? Ние на форумот не бевме на лице место и незнаеме. Соземи се-штом си во врска и сте дошле до моментот да се пипкате-не паничи. Штом си осетила болка најверојатно те скинал. Може си играл и со рачето.... Ако не си сигурна што ти се случило поразговарај отворено со него.
Здраво феминки.Сакам да прашам нешто,за кое незнам дали е проблем или не.Излегувам со едно машко скоро 6 месеци и секогаш кога сме заедно него му станува и многу пати ми велеше да имаме секс а јас не сакав,сега кога јас се одлучив да имаме кога почнавме по малку време ми кажа дека не му станува и јас го прашав зошто,ми рече не знам,а секогас друг пат му бешееректиран.Ве молам за одговор оти незнам што му се случи,си помислувам дека не му станува на мене,дека не ме сака,и што што не,се ми доаѓа на памет и се нервирам незнам како можи така кога предходно дури не сакав јас беше поинаку,чекам одговор позз
Феминки пред да ми дојде менструацијата обично симпотмите ми се јавуваат неколку дена порано, но еве сега ги имам 3 недели порано. Па веке почнав да мислам и на нешто друго. Знам дека звучи малку глупо, но ете...Дали некој имал вакво искуство? Во секој случај секое мислење е добредојдено
А какви ти се симптомите? Знам дека во време на овулација (плодни денови) може да имаш некои мали болки и малку крварење.. за друго незнам што би можело да биде, ако те боли само стомахот не мора да значи дека е поврзано со ментруацијата, или пак нервозата или мозолчињата, но доколку имаш проблем околу половиот орган или некакво крварење или слично, под итно на гинеколог !
Девојки, едната усничка на вагината ми потече малку пред некое време на едно место, ми се направи како топче. Мислев дека мозолче ќе ми излезе најверојатно, но еве неколку дена веќе по ред ме боли, и ми се појавија многу ситни како бели/розеви точки само на едно мало местенце. Ставив еден ден бебешка пудра поради тоа што мислев дека е мозолче, и малку отокот ми спадна. Но еве сега неколку дена не сум ставила ништо и исто си стои. Инаку имам менструација моментално. Што мислите, што би можело да биде?
Девојќи веројатно ми се изритирала кожата околу вагината , нешто да ставам?или ќе се повлече сама , носев малку потесни гаќички мислам од тоа е.
Анистон па градите ми се отечени и ме болат, до пред два дена ми беше и помалку мака, мозолчиња ми излегоа, бело прање...стандардни симптоми само појавени многу порано
Ништо страшно, измиј се и стави павловикева. Ми се има случено истото и ми помина одкако ставив крем.
Имаш ли можности за бременост ? Ако немаш, може се само хормоните.. Ако си под 20 години или тука некаде мислам дека не е ништо чудно да имаш пореметување кај хормоните (особено ако си имала бурен месец) а не дека тоа не се случува и на друга возраст... Во секој случај ако симптомите ти се влошат посети си гинеколог...
сакам да ве прашам шо крем да ставан на усничкиве потецени ми се и цела ми е црвена многу ме чешат секој ден се мијам и пак не поминвит незнам од со ми е а и исто ми каснит
нема да ставаш крем него ке си одиш на преглед на гинеколог и тој ке ти каже што и како треба не земај на своја рака ништо да не се каеш некогаш
ГО ИМАВ ИСТИОТ ПРОБЛЕМ ПРЕД НЕКОЛКУ НЕДЕЛИ ,3 ДЕНА СЕ МАЧКАВ КАНЕСТЕН И МИ ПОМИНА , МЕНЕ МИ ЈА ПРЕПИША ДОКТОРКАТА ...
девојки ај ке ве молам ако сакате мала помош да ми дадете, во последо време на главата на пенисот стана многу осетлив па и болка како да чувствувам кога ... знаете , дури и билка на главата на пенисот, бев на доктор на уролог и ми направи секакви брисеви и ми рече дека сее во ред али сепак ете болката остана пак. некој совет од вашите партнери или мажи да не имале тие сличен проблем ве молам ако сакате за совет и помош. поздрав