каков совет очекуваш од женски треба да бараш од машки јас колку шо мислам ти немаш проблем помалку треба да го дркаш тогаш нима ниш дате боли
ve molam za mislenje... mi treba edno mislenje... na 20ti april imav ciklus...mi traese 4-5 dena..normalno kako i sekogas...na 27 imav nezastiten odnos.. 99% sum sig deka decko mi ne svrsi vo mene...i on ustvari e sig...ama ne mozam da si go vratam filmot zaso bev malku pijana..i mn me maci onoj 1%...se obrativ na ginekolog po tel mi gi presmeta plodnite denovi i mi rece deka nema potreba od "tableta 72 h" ...toa mi go kaza na 29ti utroto... Vase mislenje? ke poludam do naredniot 20ti...
Штом си се обратила на гинеколог и тој ти кажал дека нема потреба од апче тогаш и ние истото ке ти го кажеме.
Девојки ме интересира како да знаеш што чуствува мажко ако го одбиеш да имаш односи со него.Досега сум имала 3 пати предигра сонего,он сака односи со мене но јас се плашам да му дадам затоа што незнам што ќе биде понатаму како ќе се однесува спрема мене и дали ќе продолжиме да се гледаме а стварно ми значи и несакам да го изгубам.Иначе сум невина и имам 17 год.
Ама незнам како ќе се однесува спрема мене и дали ќе продолжиме да се гледаме одкога ќе го направиме тоа а не сме во врска туку се гледаме така одвреме навреме.И од кога му реков дека несакам да имам односи со него после предиграта он не се лутеше туку се однесува онака ладно не ми прави многу муабет.
Ти си знаеш најдобро, но јас да сум на твое место не би го направила тоа со него. А сте разговарале ли за врска? Ако се сакате зошто не се фатите? Ако те сака нема да му биде проблем да бидете во врска. Одете некое време, чисто да се осигураш дека нема да те остави после тоа. Спомни му за врска, види како ќе изреагира.
епа како имате предогра? па предиграта е нешто пред секс, знаци ти го палиш а после не му даваш... а тој сака да е задоволен.
феминкии ... откако ке бидеме сексуално активни, на пр. еве 3 месеци сакам да прашам на што треба секоја девојка после чинот-или општо откако ке станне активна.. на што да обрне внимание за самата себе. на пр. за посета не гинеколог, кога треба дали ако има симптоми или .. после колку време.. за хигиената освен туширање какви се формули користите за вашето интимно здравје. Да прашам за мислење кој што прави.. и на што треба да внимаваме ...
help help help трет ден од менструција ми е, и мене никогаш не ми била обилна, секогаш втор ден ми течело најпојќе, а сега луѓе неможев да излезам од када. Влегов да се капам и не прекина да ми течи, и тие парчињата што паѓаат стално, овај пат се ооогрмни. не ме боли стомак. Почнува паника да ме фаќа
Јас не знам што е ова моево, сум имала поткожни влакна нормално, но ова првпат ми се случи и ме исплаши. Гадно е знам, но не знам што да правам, дадете ми некаков совет. Ми се појави поткожно влакно на интимата и местото малку ми потече... Пробав да го стиснам и ми излезе само гној. Ај си реков може бубуличка ми искочило. Ама отокот не ми се повлече, мало беше ама ме нервираше... На допир беше цврсто, со некоја темна сина боја и не ме болеше. Ми остана така можеби 3 недели и денес ме изнервира и го стиснав посилно. Истече речиси згрутчена крв, излезе влакното, а потоа и крв можеби 3-4 капки Го нема више "отокот", само бојата си остана, ама страв ми е да не е нешто посериозно...
Нема потреба да се грижиш, влакното е причината за гној и крвта. Ми се има случено неколку пати и јас прво паничев, но за среќа не е ништо
Со восок се депилирам и првпат вака со крв, затоа се исплашив. Еве и денес имав малку кога го стиснав, затоа што уште е цврсто и како топче да има внатре. Не знам што да му правам, се надевам ќе помине, цел месец ми стои така. Фала ви
Незнам кај е најсоодветно да го поставам прашањево ама ај нека биде тука ... Вчера ми беше прв ден од циклусот значи вчера добив и ради сплет на околности дечко ми сврши во мене . Колкави се шансите да забременам ?