^ Можно е да ти слабее крвта за време на менструација. Модринки кои не болат се појавуваат од ослабена крв. И на мене ми се има случено.
Aha .. A dali e toa nesto rizino posto da ne me bolat i I koga gi dopiram ne me bolat samo sum mnogu uplasena od toa ? Kako ki lekuvase ti?
Не е ништо страшно не се грижи, нормално е да ти слабее крвта за време на менструција. Сепак, пиј повеќе витамини и храни се поздраво. Јас сега приметив 1-2 модринки и си гледам дека ми слабее имунитетот (иако немам добиено) и се вооружав со шумливи таблети, колку-толку да внесам некој витамин плус
Имам едно прашање. 20 год сум и загрижена сум пред 4 години имав дечко со кој бев сексуално активна само еден месец. Сега повторно имам врска во која сакам пак да почнам со сексуалната активност. Еве вечерва пробавме (jas за прв пат после 4 години) и кога пенетрираше во мене ме болеше i прокрварив, се исплашив бидејки не очекував. Mи беше мн непријатно и прекинавме. Кога го имав првиот сексуален однос исто така прокрварев но, тогаш нормално ми беше прв пат. Од кои причини би можела повторно да прокрварам??
devojki,sakam da znam dali koga maskoto svrsuva,del od spermata moze da ostane vo vaginata a del ne,doklku se trgne ??? [mod-kirilica:185oxtci][/mod-kirilica:185oxtci]
Od sekogas go sledam forumot, megjutoa se zacleniv bidejki vo posledno nesto me maci i sakam da prasam dali e normalno i dali na nekoj mu se slucilo nesto slicno. Znaci vaka, imam najdobra drugarka so koja se druzam od koga znam za sebe. Nekogas sme i po 2-3 dena zaedno bez da se razdelime, taa doagja kaj mene za vikend , nekogas jas kaj nea, vsusnost taa mi e kako sestra i si gi znaeme site tajni. Ja viknav vikendot da go pomineme kaj mene. Taa e rakometarka i od trening dojde direktno kaj mene. Vika sakam prvo da se istusiram pa posle ke se dogovorime sto ke pravime. Koga se vrati vo sobata ja trgna krpata za da se oblece. I drug pati sum ja videla gola, megjutoa ovoj pat koga go zdogledav nejzinoto idealno telo, kakvo sto sekoja devojka sonuva da ima, mi se sluci nesto neobicno. Naednas mi stana mn zesko i se navlazniv. Za moment i se isplasiv si vikam devojka e, a i najdobra drugarka, zosto mi se slucuva ova... Koga se oblece si stavi pizami i dojde do mene, si razgovaravme megjutoa jas kako da ne ja slusav, seuste go imav istoto cuvstvo. Mi vika sto ti e, nekako si cudna, a jas samo kazav deka imav naporen den... prv pat ne mozev da i kazam kako mi e kako se osekjam. Ednostavno mi bese strav i sram, neznaev kako ke me razbere. Cela nok nemozev da zaspijam mislev za toa sto mi se slucuva... Pa baram sovet ili mislenje sto da napravam i dali na nekoja mu se slucilo nesto slicno... ??? [mod-kirilica:f4evgawg][/mod-kirilica:f4evgawg]
ивана мене лично не ми се случило но мислам дека ако е тоа дека те привлекуваат жени досега ке си откриела ако ств имаш 22 години. а и мн жени посакуваат некогаш да пробаат секс со жена па не се лезбејки.
da imam 22 god. i nikogas do sega ne sum se osekjala taka. eve veke edna nedela skoro i seuste me maci i mislam na toa. se mislam da i kazam kako se osekjam, no se plasam kako ke prifati i da ne si go rasipam drugarstvoto koe e gradeno dolgi godini. ne sakam da imam seks so drugi zeni, i ne me privlekuvaat voopsto, ama neznam kon nea zosto vaka se osekjam. nemozam ni samata da si objasnam
девојки ајде давајте сугестии...дечко ми обожува ''dirty talk'' ама јас не сум така добра во тоа ве молам за совет што да му зборувам како да го возбудам максимално да го излудам
девојки едно прашање со дечко ми имавме секс со кондом, но откако го извади неколку секунди пробавме и без кондом и се тргна, не сврши во мене, но сепак има ли шанси да забременам ?
втор ден како осеќам дека ке ми дојде,ме болат градите мешето од време на време и ми се повраќа по малку,отидов се истуширав пред некое време немав ништо и влегов во соба и со дечко ми си започнавме предигра,почна да ми ја лиже и наеднаш крв се најде во неговата уста ,и одма абе срце на тебе ти дшло што не кажуваш,му велам не бе срце само што се истуширав и во бањарка влегувам дирекно во соба и почнуваме ,не е можно станав се избришав почекавме малку немаше ништо ,завршивме работа и сега пак ништо од што е можно ова, тој ми вели си се возбудила ногу
Се случува многу често ден-два (некогаш и повеке) пред да ти дојде да потечат неколку капки црвена или кафеава крф. Тоа е сосема нормално, особено со оваа клима.
досега ми се нема десено ова значи кога имам симптоми дека ке ми дојде ,ми доага веднаш а ова некако чудно ми е само синоке и толку еве денеска ништо нема а осеќам болки во градите и мешето
А датите како ти се? Ако треба да ти дојде тие денови, немаш потреба од паника и сл. или пак ако ти бил средина на циклусот односно плодни денови... А ако ти е некаде од 22-26 ден ова може да биде знак или на рак или на бременост... А мене ми се има и случено кога ке се избричам таму да ми потече крв од бричањето, и тоа не е исклучено
Сакам да прашам дали пред да имаш прв пат односи дечкото треба со прстот да те подрашири малку ,да те скини..или дирекно со неговиот полов орган ..? имам нешто така слушнато па да прашам...
БЕЗ ОРГАЗАМ!!!!! Вака сега... на дечко ми не му е многу мал, да кажеме, среден му е, но никако, никако не можам да доживеам оргазам! Пробавме различни пози, но без успех знам дека постојат луѓе кои не можат никако да доживеат оргазам, ама јас не сум една од нив, зашто имам доживеано со бившите... што да направам??? Инаку, супер ни е врската и не сакам да го загубам...сепак, не е сеедно