Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    БЕЗ ОРГАЗАМ!!!!!

Немаш причина за незадоволство. Дај му предност на аналниот секс, и онака е 10 пати подобар од вагиналниот ... а оргазмот е загарантиран. If you know what I mean :emo:

На l-a-d-y-di и Abeja им се допаѓа ова.
  2. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    БЕЗ ОРГАЗАМ!!!!!

Секако, само што и тој оргазам не беше со овој дечко, if you know what I mean :)

3. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Пробајте кога тој пенетрира во тебе ти да го стимулираш клиторисот... Мада не е тоа работата :| Пробајте да ја загреете повеке атмосферата, свеки, вино, романтики... Друг совет навистина немам :(

4. optimistka23

optimistka23 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    goleminata ne e bitna predigrata ima golema uloga kako i tvojata postavenost treba da si nad nego taka e polesno i gledaj da pritiskas na nego kolku so mozes poveke i bidi prilepena za da moze klitorisot da go pocuvstvuva toa Srekno samo opusteno i zapomni ne e bitno kolku cm. e golem tuku tehnikata

5. ciganka

ciganka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    12
    Help
    So decko mi imame odnosi i se e ok, no pokasno ili utredenta koga ke probame pak zosto nemozam me boli mnogu i nekako mnogu e suvo vnatre i nemozam da izdrzam me boli mnogu

6. ciganka

ciganka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    12
    Help
    So decko mi imame odnosi i se e ok, no pokasno ili utredenta koga ke probame pak zosto nemozam me boli mnogu i nekako mnogu e suvo vnatre i nemozam da izdrzam me boli mnogu

7. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Епа значи не си навлажнета добро. Користете лубрикант,така најверојатно нема да те боли. :)

8. Maedel

Maedel Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Не ми влегува ?? ^^

Најпрво сакам да се извинам ако сум глупа или како и би ме нарекле но имам проблем и морсв да пишам тука бидејќи е единственото место каде што ке добијам повеќе мислења
    Еве вака вчера пробавме со дечко ми да имаме секс мене ми е прв пат а тој веќе имал со бившата.
    Но пробавме и не знам ни како да ви објаснам но некако како да не ми влегуваше само неколку см.и за повеќе немаше шанси .
    А дечко ми беше многу внимателен и нежен не знам каде е проблемот ве молам за помош
    Инаку ме болеше и многу ме болеше но тоа е нормално запрбиот пат знам.
    Ви благодарам однапред

9. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    Не ми влегува ?? ^^

Нормално е тоа за прв пат,мој совет ви е да пробувате секој ден,за самото место да се навикне и опушти.А можеби и не си била доволно опуштена,бидејќи и тоа многу влијае.
    Дечкото мора да биде толерантен во такви ситуации,бидејќи болно е за самите нас додека да се дојде до уживањето и задоволството наречено секс :D
    пс.И не си глупава,тука сме за да си помогнеме ;)

На Maedel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. lepotickaa

lepotickaa Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Imam problem.dosega uste nemam doziveano orgazam za vreme na sex a so galenje da.na maz mi mu e 12 sm a so drug ne sum bila do sega.pa neznam dali mu e mal i zatoa ne go dozivuvam orgazmot neznam neka mi dade sovet nekoja poiskusna.
    [mod-kirilica:1ja7hkoj][/mod-kirilica:1ja7hkoj]

11. beyonce1

beyonce1 Активен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    2
    Веќе некое време се се фаќаме со дечко ми и во скоро планираме да имаме секс..но мене ми е прв пат, па имаме разговарано дека кога јас ке сакам да му дадам некоја посебна иницијатива за тоа ,затоа што сака тоа да биде кога јас ке сум подготвена..јас се чувствувам подготвено но како би можела да му го укажам тоа освен со разговор ? :)

12. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    малку му е мал ама тоа и не игра некоја голема разлика па според мое мислење пробајте некоја нова поза да биде малку поразлично не оние вообичаените пози туку нешто стоечки секс па секс на столот или во кујната па може и во бањата
    воведете нешто ново во сексот пробајте ново да се возбудиш повеќе

13. tockaa

tockaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    1
    Во врска сме 8 месеци ... прввиот однос со него го имавме после 3 месеци од врската. Се ни е преубаво, интересно тој има 25 год јас 24 и двајцата сме зрели личности, но ретко имаме секс ... еднас месечно. :^) Јас го сакам многу а и тој мене и би практикувала почесто :$ :D (не сум мн искусна во сексот тој ми бил втор во животот а со првиот одев само 2 месеци). Што да превземам, што е проблемот ... станувам нервозна поради тоа што тој некако не ми пројавува некоја желба за да бидеме заедно поцесто, секој ден се гледаме на кафенце, по другари другарки одиме ... но не е тоА тоа :^)

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    228
    нема врска што му е мал...треба да знае како а ти треба да го упатис односно да му ги показеш слабите точки...и треба да си многу опуштена ;)

15. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Сакам да ве прашам нешто. Завчера имав секс со дечкоми а претходно немавме недела и пол. И многу бев возбудена и ми рече дечкоми дека многу тешко сум дишела. И одеднаш додека он беше врз мене ми стана лошо,како да ми се сврте,како да се напнав и не ми беше убаво и го турнав од мене,и едвај земав воздух. Ми даде он вода и се измив малку и дишев длабоко и после се беше како што треба.. дали е можно дека бев многу возбудена и да сум снемала кислород па поради тоа да ми се случило? :^) Инаку со дечкоми веќе 1 година имаме секс и никогаш не ми се случило ова..

16. pearlll

pearlll Активен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    23

Ништо стршно , и мене ми се има десено истото кога сум била многууууу возбудена , од преголема возбуда заборавам и на дишење и на се :D .. Не се секирај не е ништо страшно додека не се дешава често мое мислење ..

На lana.del-rey му/ѝ се допаѓа ова.
  17. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    за да се стимулира Г точката најубаво е во доги стајл да се поставите но има една и поинтересна поза,мисионерка ама со носете кренати на врат кај него.би требало да доживееш оргазам во овие две. со среќа! :)

18. Sardinija21

Sardinija21 Нов член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    98
    Не ги слушај оние што те тешат туку свати го тоа предупредување озбилно појди на лекар побарај упат за на интернист а таму ќе ти напраат ЕКГ а ако треба ќе ти стават и холтер тое е 24 часовно ЕКГ да видат како срцето реагира во најразлични услови. Немојте да тргнувате само со она ма ништо не ми е ете и на други им се десило исто. Да, и јас можам да ти кажам дека е ок но доколку недај боже ти се деси нешто ти ќе ги тргаш последиците. Затоа секое предупредување на организмот свати го сериозно иако си млад.

19. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    773
    Допаѓања:
    563
    Вака, според календарот овде на Фемина за овулација, овулацијата треба да ми биде на 18ти или 19ти овој месец...Но еве сега кога видов имав некој секрет исто како што го имам при овулација...Нормално ли е вака 2-3 дена порано ова да се случи или не игра некоја голема улога, мжно е пак да си добијам на 28ми или 29ти ден?

Малку ме плаши вака...Според ова би добила на 26ти ден, а никогаш не сум добила така :/

20. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    после колку време од врската,дозволувате интими допири? :D