Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. pajak369

pajak369 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    10
    :) Девојки можам ли да останам бремена ако ме скапа без кондом?

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    ^ Ова скапа нова поза е, или...? |(
    Боже сачувај.

Да, можеш. Посебно ако кога ќе ти го тури, и кога те скапува, си ја испушти водата од цревото во твојата шахта.

На Lolo5, Adi888, Linn1 и 9 други им се допаѓа ова.
  3. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    хахахахахахахх
    Напрај тест за бременост,ако поминало некое време за да видиш дали "скапувањето" е успешно или не :D

4. pajak369

pajak369 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    10
    добро де некои велат ''скапа'' затоа јас така напишав...
    Инаку фала многу а и не е поминало време поточно прво сакав да се консултирам со некого пред да направам нешто.. :D
    уште еднаш фала многу

5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Порано сексот беше водење љубов.
    Со тек на време, “неки нови клинци“ го преквалификуваа во физичка активност еквивалентна на рутинско миење на заби.
    Е денес, сексот е скапа ... дно дна, одвратно

Каде отиде бре водењето љубов???

На Lolo5, Nade-sunrise, Mishela и 4 други им се допаѓа ова.
  6. pajak369

pajak369 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    10
    добро де не велам дека сексот не е водење љубов но така му идеше зборот бидејќи јас поточно сакав да прашам дали можам да останам трудна ако првиот пат е без кондом..

7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674

аааа скапа е скина ? :lol:

се разбравме :)

8. pajak369

pajak369 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    10

Добро де некои велат скапа некои скина...

9. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    едно прашање од другарка ми, ја не знаев шо да и кажам ама и мене ме интересира. Дали ако затрудни некоја девојка може да пие апчиња за контрацепција и на тој начин да го изгубии зачетокот? :?:

10. opusteno

opusteno Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    47
    Ако веќе затруднела тогаш џабе се пијат апчиња за контрацепција

11. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Не, тоа е невозможно. Апчињата за контрацепција се пијат пред да имаш односи, а не после тоа. Мораш да се консултираш со гинеколог па да ти даде соодветни апчиња што тебе би ти одговарале на твојот организам, така што никако на своја рака да земате.

Тоа апче кое се пие после ризичниот однос е norlevo. Има таква тема мислам на форумов "Ден потоа". Ама и тоа е многу штетно и не смее да се зема постојано, односно смее најмногу два пати во годината, со тоа што временското растојание да биде најмалку на 6 месеци.

Сите тие апчиња имаат несакани последици, сакале ние или не тоа е. Никако на своја рака да земате, секогаш со стручно лице прво да се консултурате.
    Немаш напишано години ама според прашањето уште не сте полнолетни со другарка ти, така што користете кондоми, не си играјте со здравјето и животот. :)

Opusteno нема потреба од вакви "издржани" мислења, те молам. Девојчето не е запознаено и треба да и' се објасни, а не уште толку да се збунува. Впрочем од каде па ти како припадник на машката популација ги знаеш ваквите детали? :^)

На female.3 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    Полнолетна сум , другарка ми не е.. не знаев да и одговорам затоа шо никогаш не сум користела апчиња за контрацеппција и не сум многу информирана околу нив. Сепак ти блаогдарам. :)

13. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    47
    едно прашање , сношти со партнерката имавме секс и таја почна да ме допира и на анусот, дали е тоа нормално ? шо мислите вие за допирање на машкото кај анусот? :tmi:

14. Sardinija21

Sardinija21 Нов член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    98
    А, јас мислам дека ти би сакал тоа да го прави она па ти е малку незгодно да признаеш да не помислат лугето дека си геј, па сето тоа го префрлаш на грбот на женати.

15. abc1234

abc1234 Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    1.636
    И јас мислам дека ти е срам да признаеш дека ти годело тоа задоволство :) . Според мене нема ништо страшно што таа те допирала,битно е како се чуствуваш ти.
    И мојот парнер понекогаш го бара ова од мене :$ .Без гајле :rock:

16. sladok-bitola

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    47
    нема врска дали ми годи или не ми годи, дали сакам или несакам, битно мие да знам шо мислат другите за тоа , :)

17. sladok-bitola

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    47
    нее финтата да признам дали ми годело или не :) тоа јас си знам :D сакав да знам шо мислат другите а посебно бие жените шо мислите за тоа како ви изгледа тоа :)

18. gossipgirlxoxo

gossipgirlxoxo Активен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ми треба помош :)

Нова сум тука и никако неможев да се снајдам ама ете успеав некако.. Хаха
    Инаку, сакав да прашам нешто и многу се срамам поради тоа, ама морам. :$

Долго време се мувам со еден и еве последниве 2 3 пати пробува да ми ја стави раката на неговиот пенис, ама јас се препирам, не го допирам и осеќам како да почнува да се лути.

И вчера ми рече дека и тој сакал да ужива и дека следен пат сакал обавезно *масажа, а јас кутра незнам што да правам кога ќе ја ставам таму раката..

Може да ми објасните подетално.. Или видео некое, јас барав ама неможам да најдам .. :*

19. Super.Girl9Anel

Super.Girl9Anel Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ми треба помош :)

Доколку долго време излегувате и сте доста блиски нормално е да дојде до нешто такво.
    Искрено, не ми се допаѓа што на некој начин те принудува. Сепак треба време додека ти да се опуштиш и на тебе да ти е „забавно“ тоа.

Не е некоја голема филозофија. :)
    За да не бидеш статична кукла или вашите излегувања да се исти или монотони, можеш да започнеш да си „поигруваш“.
    Со рацете би требало слободно да се движиш низ целото негово тело. Градите, стомакот, па и таму.. Не би можела добро да ти опишам, а и во секој случај мораш сама да пробаш.

hint: Можеш да ги зграпчуваш неговите џебови од фармерките и да го привлекуваш кон тебе.

20. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Јас обожавам да си чепкам по тој дел на партнерот за време на секс, или за време пред секс :D Омилен дел ми е :inlove: Нема ништо геј во тоа! Баш ништо, едноставно и ние девојките сакаме се да си фатиме, и секој си има различни "омилени" места..

Просто - како ти ја факаш нејзе за газот, така и таа тебе :lol: