Ми треба ваше мислење јас мислам дека нема потреба да се грижиш ко сте сигурни сте дека не свршил во тебе.. можно е да ти касни од стрес
Ако имаш огледало, една од можните варијанти можеш да ја видиш ... па просветли не со зборови опиши ја, да видиме како треба да изгледа еден таков опис.
Сакав да прашаам кога девојкатаа е невина, далии вагината цеелосно е затворенаа илии какооо ... тоо ...
^ Па убаво ти одговори девојката, земи огледало и види, ако си невина процени дали ти е затворена, како што викаш.
Sakam da prasam nesto. So decko mi imame odnosi veke podolgo vreme no poslednite tri meseci mi se ima sluceno nekolku dena posle odnosot da imam krv na gakickite..Od sto moze da e toa? :/ ve molam odgovorete,pomognete
здраво сакам да ве прашам дал ие можно доколку имаш секс со некоја али со кондом значи со заштита е сексот али таја ако ти го допира и ако ти го дрка со нејзините раце дали можи преку рацете нејзини да се пренесе некоја инфекција или некоја сексуално пренослива болест ако таја пред односот со мене имала однос со друг некој знаци со нејзините раце можи го допирала другиот или можи нејзината пич.. си ја фаќала пред сексот со мене а јас сум и дозволил да ми го дрк.. али кога дојде време за да влези кај неа ставивме кондом .. дали е можно да се пренеси нешто??
доколку си ја допирала а има инфекција па те дрк. (без конд. претпоставувам хаха) мо=но е нешто за си "закачил"....или ако и се биле многу "чисти" рацете па ти понежен па да ти бидело нешто (инфекција,иритација)
Ми треба ваше мислење Чим имаш нередовен циклус тогаш нема потреба од грижење. Од предсемена течност се мноооогу мали шансите да забремениш. Сигурно ти касни од стрес, затоа што се потресуваш дека нема да добиеш. Често ми се случува и мене ова
Ми треба ваше мислење штом имаш нередовни циклуси и ако си сигурна дека не свршил во тебе нема потреба да се грижиш воопшто....ти самата си знаеш на колку време и како ти доаѓа менструалниот циклус нели...барем од прилика знаеш и си го поѕнаваш сопственото тело.....според мене нема простор ѕа грижа...odi na ginekolog za neredovnata menstruacija, moze imas nekoj zdravstven problem....pozz
ако некоја девојка ти пренесе некоја бактерија или инфекција или сида недај боже, за колку време после односот ке можиш самиот да си видиш дали си "закачил" нешто од неа или не ??
После 3 месеци од високо ризичниот однос се јавуваат некои симптоми и тогаш ќе треба да направиш некои испитувања за да дознаеш дали си 'закачил' некоја инфекција или болест.