Реков:да си ја зголеми веројатноста од несакани последици,доколку купи поефтини. Инаку,нешто што вреди повеќе немора да значи дека е поквалитетно или обратно. А тоа "нема шанси да пукне ако се намести правилно[/i]",хмм па не би рекла.
Ама па и тоа ми беше прашањето - зошто да си ја зголеми веројатноста од несакани последици ? Дали ако кондомите се 30 денари автоматски се неквалитетни и постои поголем ризик да пукнат !? Ние сме купувале и од тие и од другите, па никогаш не сме имале проблем со ниту едни од нив. Можеш да купиш и од најскапата варијанта на Дурекс и ако не го наместиш правилно, џабе, ќе те зезне кога најмалку очекуваш. Така да, не превртувај очи без потреба.
Штом толку си запнала со тоа правилно местење еве нека те викаат лугето да им покажеш како се местат. Инаку што се однесува до тоа дали скапите се подобри? Да во секој случај битна е макрата т.е брендот. Точно е дека и ефтините може да завршат работа нопоголеми се шансите да направиш беља. е џабе се поефтини, бидејки проиодот го прават со по еквалитетен материјал за да бидат конкурентни. еве ќе земеме маица за пример. дали е иста таа од 100 денари на пазар и таа од 400-500 во бутик? Нели и таа и таа се маици.
А ти навистина имаш 25 години? Според првата реченица со која ја започна твојата „дискусија“, не би ти дала повеќе од 15 и не планирам да продолжувам дискусија на такво ниво. Уште си стојам на моето тврдење дека ако не се внимава и со тие и со другите може да дојде до несакани последици, а фала Богу - кој какви сака такви ќе си користи, не ви ставив нож под шија за аман-заман да купувате „непроверени“ марки, побогу.
Зошто предиграта повеке ме исполнува отколку самиот сексуален чин.Кога започнуваат пенетрациите,после 5-10 пенетрации не ми е убаво,ме боли некако..A за опуштање,опуштена сум.
Чикас, имам проблем, но не сакам ништо да земам на своја рака, тука има каде каде поискусни, па да прашам. Скоро цела недела имам непријатно чешање таму долу , значи не ме ни пецка кога мочам нити ништо, ама се чувствувам како да е благо исфрлана г-ѓицата. Како што прочитав претходно, одмивање со камилица би помогнало или..? Зошто не сакам дупла беља да си направам.
слободно можеш да употребиш камилица. ако не помогне оди си на гинеколог, а ако нема нешто посериозно со канестенче ќе завршиш работа
Може е смешно ама се прашувам дали бактериите оние преносливите можат да преживеат на рака да го преживеат и миењето со вода и сапун?
Дали кај машките се случува нешто како кај девојките при прв секс или мастурбрирање? Мислев на некаква повреда како кај девојките што можи да ја изгубат невиноста и така натаму дали и машките губат невиност или нешто слично ? Што се случува кај нив ?
абее има ли врска сексот со поранување на менструација. Пред 15 дена имав менс. а и еден месец пред тоа немав сексуални односи имав некои гинеколошки проблеми. Минатата недела имавв да речеме подив секс. Можно ли е од тоа да ми поранила менстрацијата 2 неделии?? а иначе имам редовна менструација некогаш ми се случувало да ми касни неколку дена но да ми порании само еднаш мислам дека беше.
pred 7 meseci prv pat imav seksualen odnos od togash mi kasni sekoj mesec po 1 mesec, od togash do sega 4 pati dobiv samo..a predhodno imav normalno..kazete mi osven na ginekolog moze nekako drukshe da proveram dali neso mi e poremeteno ili so e so mene?
Имам другарка што го имаше истиот проблем...Имаш пореметување што може да се стабилизира после 1 година,а доколку не се стабилизира мора на гинеколог.И во аптека има апчиња за пореметуање ќе си земеш