Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    Како имавте? Влагаше до крај во тебе или само пробувавте?
    Зошто ако влагал,тогаш сигурно не си невина,ако немало крв не е важно,бидејќи кај сите е различно,кај некои има кај некои не.

2. Girly01

Girly01 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Имам мал проблем...со дечко ми сум околу 4 години и до ден-денес секој секс ми е со болки. Разговарајќи со некои мои другари сфатив дека проблемот е во тоа што тој има преголем пенис. Знаете ли нешто што би помогнало за конечно и двајцата да уживаме во односот ??

На teddytea му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    И јас се нервирам неможам да имам односи салам..макс.до 10пенетрации,ме боли но ми имат кажано дека матката ми била многу долу и затоа така ми било..

4. beyonce.69

beyonce.69 Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0

влеваше скроз но не чуствував никакви болки

5. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    Toгаш не си невина,не е можно да не си скината сеуште.Бласеси ти,некои девојчиња какви болки трпат,ти.. :clap: :lol: :rofl:

6. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.714
    Допаѓања:
    5.491
    Има и такви, Примолут Нор се викаат таблетите, од 5мг се.

7. Ivana456

Ivana456 Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Девојки.. имам мала инфрекција на вагината.. правев тест некој си што иде со влошки и ми покажа дека имам мала инфекција па како можам да ја спречам и да ја излекувам ? (без да одам на доктор и некому да кажам бидејки имам само 16 години) фала однапред :*

8. Blondie14

Blondie14 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8
    Драги феминки , со дечко ми имаме по 15 години и имаме пробано т.н. триење или нешто слично преку облека..и у последно време ми се врти прашањево да не сме премали за ова? :| ми треба ваш совет :inlove:

9. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    ^ Сакаш искрен, добронамерен совет од некој постар?
    За него незнам ама за тебе знам. Мала си, и тоа многу мала. Незнам каде се брзаш. Почекај, има време за се. Може тоа изгледа така дека е ништо ама сето тоа води до секс. А ако за едново си мала за ова второво си па премногу мала. Ќе запознаеш уште многу момчиња понатака па кога ќе знаеш сама да ги проценуваш работите ќе знаеш кога да почнеш со ова и што е најважно со кого. Така што уживај си во младоста да не речам во детството. ;)

На LaraSolare, hermosa, Blondie14 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Blondie14

Blondie14 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8
    Фала многу за советот,ми требаше некој да ми го потврди тоа што го мислев,се каам што се случи но нема повторно сигурна сум :)

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  11. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    340
    Мала си, не брзај ;)

12. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Ако сметаш дека можеш да се воздржаш од расоблекувања и секс, не си мала... Јас со тоа започнав некаде пред да полнам 16, па односи имав првпат на 17 ипол (не со истиот де)

Според мене е сосема нормално на 15 години да постои она стискање наше речено, тоа е младоста се истражува спротивниот пол, се запознава со тој сексуален нагон... Ако сметаш дека тоа го сакаш и ништо повеке за сега, не мораш да се плашиш (според мене де)

13. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    потполно се согласувам !

14. Blondie14

Blondie14 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    8
    Фала ви :)

15. Glorich

Glorich Активен член

Се зачлени на:
    10 мај 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    16
    Здраво мои драги феминки. Имам еден проблем па сакам да ги прочитам вашите мислења.
    Имам ептен редовна менструација, исто така ги знам деновите на овалуација бидејќи кај мене се проследени со исцедок и понекогаш крварење. Меѓутоа овој месец после овулацијата продолжи тоа благо крварење, а понекогаш исцедокот има потемна кафеава боја. Еве веќе сум пред добивање и се уште трае тоа крварење. Значи секојдневно гледам по неколку капки крв. Многу сум загрижена, а не сум во можност да се обратам веднаш кај мојот гинеколог, па во меѓувреме сакам да слушнам ваши мислења. Дали некоја имала слично искуство?
    П.С Особено се испаничив кога прочитав дека тоа е еден од симптомите на рак на грлото на матката :sweat: :(

16. LadyEG

LadyEG Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ајде искусни помагајте..

Вака..со дечко ми сме заедно веке 5 години 4 сексуално активни..а јас никако да доживеам оргазам за време на секс,само со механичко надразнување на клиторисот.. не е до опуштање и не е до позите зошто сите можни пози сме ги пробале,а неодамна прочитав за некојси гел од дурекс "play o" што помага за доживување на оргазам и очајно ми треба одговор дали навистина е така ефикасен како што викаат и дали ке ми помогне да доживеам оргазам.. :$

17. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    ајде искусни помагајте..

Ххх како за мене да слушам..ретко добивам оргазам за време на секс..но затоа многу уживам..Не значи дека позата е пресудна или па партнерот.и не значи дека мора да добиеш оргазам...едноставно можеш да уживаш а да не доживееш оргазам..Кај сите различно :)

18. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Па мислам дека можно е и ти да не си доволно напалена , јас на пример потешко се напалувам и честопати ми се случува сексот да ми е со болка , посебно на почетокот , имав еден партнер со онака поголем пенис од просекот , да не речам преголем хах и со него пак воопшто не осеќав болка , скоро никогаш , ама многу ме привлекуваше и целосно бев опуштена , а со некој на пример многу помал што имал ме болело , значи размисли и дали си доволно опуштена и ако ти е потребно повеќе време и на тебе за да се напалиш разговарај за тоа со дечко ти , имајте подолга предигра или почнете со орален секс ... ако нешто такво не помогне користете лубриканти

19. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    12
    здрав,сакам да прашам последниот пат кога имавме секс со маж ми отпосле ми рече дека додека сме имале секс како да осекал нешто внатре како поотворено некако чудно.

Дали е можно нешто да се случува со матката во текот на плодните денови?
    бидејки бев во плодни денови....
    може некој совет

20. Tami13

Tami13 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    31
    Хелооууу мајки! Поминаа веќе 6 недели од моето породување,па сакам да ве прашам дали е доволно или да почекам уште некоја недела за да имам односи со маж ми? (Некои ми велат нема врска кога,демек ја ако се осеќам спремна тогаш може одма,а некои ми велат дека после 2-3 месеци) :$ Не можам веќе да чекам :lol: