Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. fox.megan

fox.megan Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    Здраво девојки, имам еден проблем па сакав да прашам за ваш совет пред да се посоветувам со гинеколог. Имам 17 години а менструацијата ми е многу нередовна, ми касни по некаде 7/8 дури и 9 месеци а кога ќе ми дојде едноставно што се вика 8 дена ми грга ;( Сакам да појдам на гинеколог но сеуште сум невина а една моја другарка рече дека понекогаш пикале нешто во вагината за да те испитаат дали е се во ред :rofl: Или пак тоа нема врска никаква?

2. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Гинекологот најдобро знае како и што треба да направи, нема потреба да се плашиш. А до сега веќе си требала да отидеш. Не размислувај многу многу, одма оди.

3. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.471
    ^ Види ова е проблем. Не е нешто најстрашно ама сепак треба да си отидеш на гинеколог. На сестра ми другарка која е исто колку тебе исто имаше сличен проблем само што на неа цела година и немаше дојдено. Отиде на гинеколог и дадоа некои апчиња и си се регулира без никаков проблем. А што се однесува за вториот "проблем", не се секирај ти ќе си кажеш дека не си имала сексуални односи и гинекологот ќе знае што прави. Инаку не, нема да ти "пикаат" тебе таму ништо ако се плашиш за тоа, зашто на невини не "пикаат" ништо. :) :*
    Ми го разубави денот, најискрено. :D

4. fox.megan

fox.megan Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    хахаха душичка, е баш ми е мило што ти го разубавив денот :D И фала многу за советот :*

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.446
    Со дечко сум веке 4 месеци и од пред 2 недели почнавме да имаме односи, но нешто ме мачи. Спермата му е многу ретка, во смисла на густина не е како кај поранешните дечковци што сум ги имала. Бидејки планирам со него за озбилно затоа што е фин дечко и сексот ни е супер, само ете тоа ме мачи да не не е во ред нешто со неговата сперма и да не неможам да забременам кога ке треба?

6. mace-de

mace-de Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    би сакал да прашам дали на некоја од вас ви се има сличено да ви касни по 2 до 3 мисеци додека за тоа време сте сексуално активни а причина за тоа да не бременост и како се справивте со тоа ????

7. KETI-keti

KETI-keti Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    13

тоа може да се случи но како последица од болест, лекови, лоша исхрана и сл..... значи ако во прасање не е бременост тогаш малку поздрав живот да се има и најпожелно е да се иде на лекар бидејќи како што кажав може да има многу причини што предизвикуваат циклусот да се стопира. позз се најдобро ;)

8. KETI-keti

KETI-keti Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    13

девојченце вака сега, најдобро е да идеш на лекар и да се открие причината, нема од што да се плашиш, за прегледот точно е дека може ке те прегледаат и внатре но сондата не иде толку длабоко за да се плашиш во однос на твојата невиност ;) :inlove:

9. KETI-keti

KETI-keti Активен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    13

епа ако на пример имате секс почесто нормално е спермата да биде поретка, бар колку што јас знам е сега сепак неможам ништо да тврдам јас. најдобро разговарај со него не директно отвори некоја тема за бебиња, и види.

10. marice313

marice313 Активен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
    ako popot ti otpeal molitva mozes

11. micky

micky Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Zdravo..sakam da prasam nekkoj koj znae ili ima nekoe iskustvo kako moze da se dovede devojkata do orgazam,..da svrsi....kako moze da se postigne toa..fala :)

12. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    340
    Има таква тема види таму :)

13. micky

micky Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    a kaj mozam da ja najdam..mislam kako e potpisana ..:)

14. deci

deci Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Zdravo. Premnogu barav na internet no nisto ne najdov vo vrska so mojot problem. Mi ostana samo forumov i ginekolog... :/ Imam recisi 19 god. i imam vrska od 10 meseci. Resivme so decko mi da odime zaedno na odmor sekako so drustvo. No me maci toa sto sramnite usni mi se malku pogolemi i mi se poznavaat... Probuvav mnogu kupaci no so nikoj ne mozev da gi sokrijam. Ne me maci toa sto mi se golemi, tuku toa sto mi se poznavaat i ne se osekam dobro koga sum na kupaci... Pa ako imate nekoj predlog kako mozam da gi sokrijam ve molam pomognete mi... Veke pocnav i za operacija da razmisluvam... :/

На marice313 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.171
    Допаѓања:
    81.692
    Tи тоа сериозно - операција !?
    Купи си такви купачи кои освен гаќичките имаат и додаток како сукњиче кратко или пак самите гаќички си се сукњичка. Зборувам за нешто вакво.
    Жени бе, сами ќе си увртат во глава глупост и после оди опрај ја работава. :D
    Се замараш со глупост, небаре некој ќе те гледа таму. Па и да те гледа, многу гајле. Научете да си го сакате телото онакво какво што ви го дал дедо Боже. :)

На deci и marice313 им се допаѓа ова.
  16. Tami13

Tami13 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    31
    Па да,тоа беше на 40тиот ден :) Фала :*

17. marice313

marice313 Активен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
    sega srcka perkaj sekoj den da nadoknadis za propustenoto vreme. srekno pozzzz

На deci му/ѝ се допаѓа ова.
  18. marice313

marice313 Активен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
    mila ne si pravi problemi koga nemas. napravi kako sto veli mishela ili pak stavi si nekoja marama na polovina i se ke bide vo red uzivaj vo odmorot

19. deci

deci Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Mnogu vi blagodaram za pomosta... Veke kupiv 3 para kupaci, taka da mozam da gi iskombiniram so nekolku marami :) Ova mi predstavuva problem samo za vreme na letniot period... :/ Inaku bas si so sakam teloto :) A i decko mi isto taka :P

На marice313 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    fala mn :))