Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    vitamin C se pie posebno letno vreme da ne krvarish mnogu, za sopiranje iam slushato ako ispiesh mnogu vitamin C a za da ja odlozish neznam..samo znam deka dr mesec e opasno i mn poise ke ti teche

2. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    jas od 13 godini idam so dechko mi i mu dadov na 15 sega ke polnam 16..taka da na deneshno vreme ne e ni rano ni kasno..sepak vie si znaete :))

3. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    od koga za prv par imav seks pred 7-8 meseci..od togash do sega sum dobila 4 pati samo mi kasni po mesec-mesec ipol sigurno..ne otidov na lekar so namera deka ke se normalizira :worried:

4. puflataa

puflataa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    i mene mi se golemi isto no ne kako shto vikash ti da ne mi stojat ubavo kupakite..mozesh shorcevi primer da si oblechesh vrz kupakite :)))

На deci му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Сакам да ве прашам нешто.. Синоќа имав однос со дечко ми,ама направи беља,е сега работата е што денеска треба да добијам а после сакам да се напијам такво апче (прв пат ќе ми биде),дали смеам ако случајно до после добијам да се напијам ако имам добиено,ќе има некаков проблем или не? Фала ви многу однапред..

6. jeffree-star

jeffree-star Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    1
    претходната меснструација ми беше на 16-ти а сега сеуште немам добиено,но веќе 3-4 дена има само густ кафеав исцедок... :/ тоа би било зошто треба да добијам или можно е и нешто др?

7. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.361
    Незнам што друго било можно,освен ако си имала незаштитен секусален однос,и ако тој завршил во тебе.
    Тогаш е можна бременост.
    Ако ништо немаш направено,без гајле,можеби е стрес во прашање,така да ќе дојде "црвената тетка" :rofl:

8. deci

deci Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Mi se ima sluceno i mene nesto vakvo. Imav kafeav iscedok i duri posle 20 dena dobiv...

9. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    нема потреба да пиеш апче ако добиеш :) едното го исклучува другото! ќе се напиеш апче за да не останеш бремена, а ако добиеш значи не си бремена, така да нема да има потреба да пиеш :)

10. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Не добив и се напив синоќа НОРЛЕВО,па се надевам дека се ќе биде добро.. Се ваљда треба да ми дојде после 5 дена,или можно е да ми касни повеќе? Фала ти многу :)

11. NiagaraBoy

NiagaraBoy Нов член

Се зачлени на:
    22 јули 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    12
    Може, може :D

12. ViN.-2

ViN.-2 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    7
    Сакав да прашам како се средувате таму доле :$ :D со бричење или депилирање?И дали со бричење уште повеќе растат и се потемни и поостри.Фала ондапред.Исто така на која возраст почнавте да се средувате? :$ :D Фала однапред :)

13. solnishko

solnishko Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    73
    Зошто никогаш неможам целосно да се опуштам за време на однос.. цело време мислам на тоа да не се скине случајно кондомот.. користиме дури и од оние подебели што се.. и секогаш користиме кондом и секогаш свршува надвор од мене и секогаш го проверуваме кондомот и и и и јас секогаш дури и ноктот да ме заболе, низ главата ми поминува да не сум случајно бремена. е аман веќе :@ :@ :@

14. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Си направила голема грешка ! Леле девојки прочитајте нешто барем во врска со плодноста кај жената !

Значи честитам, си се истровила со апчето за џабе! Пред да ти дојде менструацијата 2-3 дена и да сврши 10 пати во тебе немаш шанси да останеш бремена! Прочитајте тие апчиња се полни со хормони, не ги пијте без потреба! Може еден ден и да ја изгубите шансата да станете мајка од тие отрови!

15. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    честитки поголема глупост и да си сакала не си можел ада направиш
    немало потреба од норлево

16. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Леле луѓе прв пат пијам,врска немав,ете сум згрешила ќе си знам за наредниот пат.. А сега ќе си добијам,се ќе биде најнормално,зашто еве уште немам ми касни?

17. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.471
    Аман бе како сте му се нафрлиле на девојчето, како божем вие не сте направиле грешка во животот. Плус гледам дека ја советувале дека АКО ДОБИЕ ДА НЕ ГО ПИЕ АПЧЕТО, ама она напишала ДЕКА НЕ ДОБИЛА, па затоа се напила. Ок можеби направила грешка ама сега што е тоа е. Нема потреба од честитања.

Tinnnna би требало деновиве да добиеш, ако не добиеш направи си тест за бременост и не е лошо да си отидеш на гинеколог за да си направиш еден рутински преглед. :)

18. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172

Се е на психичка база ,ете превземате мерки не се секирај многу :!: Внимавај и опушти се. ;)

19. Tami13

Tami13 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    31
    Јас да ти кажам почнав со бричење во 7-8одд.,а во 2ра год.средно почнав со депилација со восок (на козметичар) и мака ми е што не сум почнала од 7одд со депилирање.,зошто за овие 6год.шо се депилирам на секој месец ипол.мн ми се изретчени и меки. Ако немаш почнато со ништо,ти препорачувам да си појдеш на депилација. Првите 4-5 пати стварно боли,ама се исплаќа ;) А ако се имаш неколку пати избричено,влакната се заострени и боли дупло појќе :P Среќно :D

20. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Јас никогаш не сум се бричела. Си одам на депилација од 16 години, на почетокот не толку редовно, но сега речиси секој пат ја депилирам и интимата. :)
    Бричење не би ти препорачала, секако доколку имаш услови за депилација мислам дека е каде каде подобро. :)

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.