А тоа првото што мислиш дека ти било менструација, тоа да не ти било од апчето што си се прочистувала? Па ова сега да ти биде менструација..Друго незнам што би можело да е
девојки од неодамна ми се појави чешање кај интимата. Спојлер Делот помеѓу вагиналниот и аналниот отвор .Најчесто ме чеша наутро или навечер.Почнав на памук да ставам домашен кантарион а прекинав со употреба на сите сапуни и купки.Од што би можело да ме чеша толку многу?
Не,тоа сигурно ми беше менструација,зашто дента кога го испив апчето требаше да добијам и не добив па ми дојде после 6 дена и ме болеа градите,а сега прво беше кафеав исцедок и еве сега е како менструација,стварно незнам од што,можеби се пореметило се од апчето..
Heyy Devojki jas sum nova imam edno prashan je do vas. Mnogu sakam koga partnerot mi ja lize no posle tua go odbegnuvam vo muvanjeto ne mi e ubavo dali on se ljuti a toa ne go pokazhuva ili pak me razbiira i sakam da ve prasham dali e vo red toa shto go pravam
зошто да го одбегнуваш кога ти е убаво кога ти ја лиже..??....а ти да му го пу*иш и после тој да не сака мување како ќе ти е се прашуваш?
Да не е некоја инфекција Продолжи да ставаш кантарион и носи памучни гаки. А најдобро ке биде да одиш на гинеколог
Нормално е на 28, но не мора да значи дека на сите така им доаѓа. Не е ништо страшно ако ти доаѓа на 22 дена. И мене не ми доаѓа на 28 дена. Има девојки на кои има доаѓа и на 30 дена. Така да нема ништо страшно тука. Важно е само да имаш редовна менструација...
devojki imam de4ko so koj shto zaedno sme vekje 8 meseci prvpat imavme odnosi na 3 meseci mene mnogu me boleshe i po4na da mi te4e malce krv i on zaprimeti i posle seksot dodeka lezhevme me prasha dali te4e krv samo koga kje se skinesh ili i posle toa pak te4e i jas mu odgovoriv deka mislam deka samo koga kej se skinesh ama ne sum sigurna abidejki de4ko mi e stvarno mnogu ubav i site tr4aat po nego i koa doznaa deka jas odam so nego mnogu po4naa da ljubomorat i da vadat muabeti site duri i pkje pati probale da ni rasipat vrska no ne im uspea i jas i on koga se fativme po4nale da mu zborat za mene deka sum kurva vakva takva i n poradi toa me prasham jas prv pat odonosi imav togash so nego. Pa i mene me interesira kaj site devojki koga prv pat kje imaat odnosi im te4e krv ili
Кај сите девојки првиот пат е нормално да тече крв. Понатаму не би требало. Ако тој е толку "фраер" би требало да го знае тоа.
Кај секоја девојка е различно. Кај едни можно е малку да потече веднаш после првиот однос, кај некои по неколку часа, кај некои па можно е и воопшто да нема крв.
Девојки со дечкото многу кратко имаме секс,т.е. он многу брзо завршува работа Кажете ми дали некој од вашите партнери користи нешто за подолг секс,зошто сакаме да одиме да купиме нешто што ќе ни помогне..
Јас имам слушнато од машка страна, нека се самозадоволи пред тоа, па подолго ќе може да издржи потоа со тебе. Се надевам дека не грешам,еве сепак машките членови нека ме поправат ако не е така.
Сме пробале и така ама пак е џабе хахах сигурно има нешто на durex за подолг секс,затоа мислев ако знае некој..
Бев во валијант сега,и имаше едни апчиња ама многу скапи беа 1600 ден,а утре ќе добиеле некој спреј 1400 ден се прскало на главичката и 1 саат нема да можел да сврши..
Дурекс имаат кондоми кои прават малку подолг да е сексот. Ако не се лажам само овие беа. Ако не сте ги пробале, пробајте ги може ќе ви помогнат.