Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.098
    де бе па затоа постои и втора партија :!:
    ако свршуе на прва брзо неверувам дека и на втора ...

а ова кондомиве за подолг секс се срање :yawn: точно е, ке ебеш, ке ебеш, ке ебеш, ке ебеш, ке ебеш ке се забораиш од ебење али џабе кога задоволството е никакво, кога на крај всушност се мачиш да свршиш.

ја би ти рекол наместо он да истинка ти пружи му blow job па онда тоа скокни му или како и да е :P

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sportistka1995

sportistka1995 Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    21
    Девојки едно можеби и глупо прашање, ама единствено место каде можам да прашам анонимно... значи скоро го имав првиот секс пред 2-3 недели... се оди како што треба почнувам и болката да ја губам и така... ми стои нормално.. али има еден проблем. Дечкото му оди супер, убаво му е свршува итн итн... а јас си мислам дека ако ме е*а од вечер до сабајле нема да свршам.. незнам едноставно не осејкам ништо, а ме пали тој се е ок нели.. не верувам да е до тоа, епа до што е???? Некоја помош, дали дека е рано?

3. Some1.new

Some1.new Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo Ve molam za odgovor,vo brak sme so soprugot 6 meseci,no podolgo se obiduvame da dobieme dete(2-3 meseci pred da se zememe).Nema pominato godina,no sepak pravev hormoni test-se bese ok,imam redoven ciklus tocno na 28 dena,vo traenje od 5 dena.Maticniot ginekolog me pregleduvase,znaci nema cisti,nema nikakvi infekcii nitu istetuvanja na matkata,a sepak...cekame uste.Minatiot mesec dobiv regularno no samo nekolku kapki,ginekologot me sovetuvase da cekam deka e mnogu rano da se zabelezi,a moze i da prodolzi ciklusot.Nisto od toa.Sega ovoj mesec mi docni veke 13ti den.Meram i bazalna temperatura od posledniot ciklus ne paga pod 37.2.Mozno li e da sum bremena???Ne sakam testovi zatoa sto uste koga odevme pravev eden pokaza pozitiven ustvari ne bese bremenost utredenta dobiv :( Treba li da napravam nekoi ispituvanja dodatno,nesto.... Da cekam ili da se javam kaj ginekolog,malku me plasi razocaruvanje... :'(....posebno zaradi mojot soprug bidejki ocaen e da imame dete,fala Vi na razbiranjeto,pozzz

4. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    Девојки ви се има случено за време на менс да ви излета "партал" МНОГУ долг и слаб? И од што би било тоа?

5. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.471
    Ако добро те сфатив, тебе ти доцни 13 дена??? :o :) Прави тест одма. И со среќа, мислам дека ќе биде позитивен. :) :) :)

6. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Би требало да е овојпат позитивен, штом ти доцни 13 дена и базалната температура е 37.. ако се е во ред со тебе не ја барај вината во тебе штом не можете да добиете дете..Има направено ли твојот маж спермограм? Денес и зголемен е бројот на мажите што имаат проблеми со плодноста( најчесто недоволен број на сперматозоиди) , исто е битна и психолошката состојба на партнерите , да не сте под стрес,да не се мисли на тоа,само опуштено и ќе биде се во ред.
    Со среќа,и пиши доколку има позитивни вести :)

7. SoN4oGlEtKa

SoN4oGlEtKa Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2013
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    8
    Devojki ve molam za sovet mnogu me chesha odkoga kje se izbricham dole sakam da mi kazhete dali i kaj vas istoto se slu4uva i pomosh okolu toa shto da pravaam :/

8. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Тоа е нежна зона,искрено може да е иритација може самата кожа не поднесува а и ризично е со брич,некако грубо ми е ,сеуште мислам дека кожата ти е нежна и ја мачиш со бричењето.Зошто не одиш на депијација попактично ти е?

9. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Од бричењето е..има различни типови кожа и тоа место е осетливо за голем дел од тие што се бричат. Влакната брзо растат,чеша и е мошне непријатно,за промена пробај да се издепилираш. :)

На SoN4oGlEtKa и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  10. Nounejm

Nounejm Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    5
    Мене ме интересира како изгледа хименот и како изгледа вагината без него?

11. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Прогуглај,и визуелно ќе видиш.

12. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    47
    девојки ве молам за помош, вечерва бев со една девојка,и ја допирав долу со прсти ставав ме остави таја да ја допирам со прсти и истовремено и цицк... и ги лижев... али мене не ми стана :( мислам не скроз али само 50-60% ми стана ништо повеќе ... а имасе од предсемената течност почна да излегува значи, али ете немаше ерекција целосна иако и цицк... и вагината ми беа во раце... дали е можно вакво нешто дали се има слушено на мажите ваши некое искуство да ми кажите или да одам на доктор да не си имам проблем самиот?? :o :( (и ако е до мене проблемот ве молам кажетеми кај да одам за помош и дали е страшно или нон стоп ке имам ваков проблем ;(

13. cokolatcee

cokolatcee Нов член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    да не си педер ти како мозе да не ти се дигне така ,ама требало и ти да го дркаш,на мој бифши му се дигаше одма кога кје ме видесе ахахаха

На SoN4oGlEtKa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.361
    Ако е педер,нема да фаќа цицки,и воопшто девојки. :)
    Можеби е замор во прашање.
    И мене ми се случило,кога само желбата била присутна,а многу мала ерекција.Далеку од тоа дека не го палам и такви ствари,доволно долго сме во врска за да можам да го тврдам тоа.Некогаш не е денот за секс ;)

15. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    47
    не сум педер алооо, недај боже , е епа ете не го дркав али ако го дркав мои ке станеше ама прашањето мие зошто не ми стана без дркање нели требаше да ми стани шом фаќам пич...и цицки , чудно мие шо се вели пред 2 год имав со истата девојка секс и уште кога се залапавме поцна да ми станува .. значи последно време нее така ... :(

16. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
    Не знам ова дали е соодветна тема за моето прашање ама нешто читав на нет и ме интересира: Колку долго сперматозоидите можат да преживеат во ВЦ-шолјата ако притоа не се пушти вода? :wasntme:

17. jaam

jaam Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    2
    Ме интересира едно прашање, можеби е малкицко глупо ама ќе си прашам. Како се миете таму доле? Иако знам дека секој има специфичен мирис, дали после туширање повторно мириса на "нешто"? (мојот мирис не е силен и непријатен ама мислам дека не е ни ептен пријатен, како киселкаст :wasntme: )

18. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    telo/intimen-gel-t89/ :)

19. sportistka1995

sportistka1995 Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    21
    Девојки едно можеби и глупо прашање, ама единствено место каде можам да прашам анонимно... значи скоро го имав првиот секс пред 2-3 недели... се оди како што треба почнувам и болката да ја губам и така... ми стои нормално.. али има еден проблем. Дечкото му оди супер, убаво му е свршува итн итн... а јас си мислам дека ако ме е*а од вечер до сабајле нема да свршам.. незнам едноставно не осејкам ништо, а ме пали тој се е ок нели.. не верувам да е до тоа, епа до што е???? Некоја помош, дали дека е рано?

20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.471
    Имаш односи само две, три недели. Рано е. Чекај, кај се брзаш. Велиш дека тек сега почнуваш болката да ја губиш, а не па да свршиш. Биди опуштена не мисли на тоа, препушти се целосно на моментот и се ќе си дојде на место. Не се оптеретувај со вакви прашања и мисли. :) Колку повеќе се замараш толку покасно ќе го почувствуваш врвот. Верувај ми така е. ;)