де бе па затоа постои и втора партија ако свршуе на прва брзо неверувам дека и на втора ... а ова кондомиве за подолг секс се срање точно е, ке ебеш, ке ебеш, ке ебеш, ке ебеш, ке ебеш ке се забораиш од ебење али џабе кога задоволството е никакво, кога на крај всушност се мачиш да свршиш. ја би ти рекол наместо он да истинка ти пружи му blow job па онда тоа скокни му или како и да е
Девојки едно можеби и глупо прашање, ама единствено место каде можам да прашам анонимно... значи скоро го имав првиот секс пред 2-3 недели... се оди како што треба почнувам и болката да ја губам и така... ми стои нормално.. али има еден проблем. Дечкото му оди супер, убаво му е свршува итн итн... а јас си мислам дека ако ме е*а од вечер до сабајле нема да свршам.. незнам едноставно не осејкам ништо, а ме пали тој се е ок нели.. не верувам да е до тоа, епа до што е???? Некоја помош, дали дека е рано?
Zdravo Ve molam za odgovor,vo brak sme so soprugot 6 meseci,no podolgo se obiduvame da dobieme dete(2-3 meseci pred da se zememe).Nema pominato godina,no sepak pravev hormoni test-se bese ok,imam redoven ciklus tocno na 28 dena,vo traenje od 5 dena.Maticniot ginekolog me pregleduvase,znaci nema cisti,nema nikakvi infekcii nitu istetuvanja na matkata,a sepak...cekame uste.Minatiot mesec dobiv regularno no samo nekolku kapki,ginekologot me sovetuvase da cekam deka e mnogu rano da se zabelezi,a moze i da prodolzi ciklusot.Nisto od toa.Sega ovoj mesec mi docni veke 13ti den.Meram i bazalna temperatura od posledniot ciklus ne paga pod 37.2.Mozno li e da sum bremena???Ne sakam testovi zatoa sto uste koga odevme pravev eden pokaza pozitiven ustvari ne bese bremenost utredenta dobiv Treba li da napravam nekoi ispituvanja dodatno,nesto.... Da cekam ili da se javam kaj ginekolog,malku me plasi razocaruvanje... :'(....posebno zaradi mojot soprug bidejki ocaen e da imame dete,fala Vi na razbiranjeto,pozzz
Девојки ви се има случено за време на менс да ви излета "партал" МНОГУ долг и слаб? И од што би било тоа?
Ако добро те сфатив, тебе ти доцни 13 дена??? Прави тест одма. И со среќа, мислам дека ќе биде позитивен.
Би требало да е овојпат позитивен, штом ти доцни 13 дена и базалната температура е 37.. ако се е во ред со тебе не ја барај вината во тебе штом не можете да добиете дете..Има направено ли твојот маж спермограм? Денес и зголемен е бројот на мажите што имаат проблеми со плодноста( најчесто недоволен број на сперматозоиди) , исто е битна и психолошката состојба на партнерите , да не сте под стрес,да не се мисли на тоа,само опуштено и ќе биде се во ред. Со среќа,и пиши доколку има позитивни вести
Devojki ve molam za sovet mnogu me chesha odkoga kje se izbricham dole sakam da mi kazhete dali i kaj vas istoto se slu4uva i pomosh okolu toa shto da pravaam :/
Тоа е нежна зона,искрено може да е иритација може самата кожа не поднесува а и ризично е со брич,некако грубо ми е ,сеуште мислам дека кожата ти е нежна и ја мачиш со бричењето.Зошто не одиш на депијација попактично ти е?
Од бричењето е..има различни типови кожа и тоа место е осетливо за голем дел од тие што се бричат. Влакната брзо растат,чеша и е мошне непријатно,за промена пробај да се издепилираш.
девојки ве молам за помош, вечерва бев со една девојка,и ја допирав долу со прсти ставав ме остави таја да ја допирам со прсти и истовремено и цицк... и ги лижев... али мене не ми стана мислам не скроз али само 50-60% ми стана ништо повеќе ... а имасе од предсемената течност почна да излегува значи, али ете немаше ерекција целосна иако и цицк... и вагината ми беа во раце... дали е можно вакво нешто дали се има слушено на мажите ваши некое искуство да ми кажите или да одам на доктор да не си имам проблем самиот?? (и ако е до мене проблемот ве молам кажетеми кај да одам за помош и дали е страшно или нон стоп ке имам ваков проблем
да не си педер ти како мозе да не ти се дигне така ,ама требало и ти да го дркаш,на мој бифши му се дигаше одма кога кје ме видесе ахахаха
Ако е педер,нема да фаќа цицки,и воопшто девојки. Можеби е замор во прашање. И мене ми се случило,кога само желбата била присутна,а многу мала ерекција.Далеку од тоа дека не го палам и такви ствари,доволно долго сме во врска за да можам да го тврдам тоа.Некогаш не е денот за секс
не сум педер алооо, недај боже , е епа ете не го дркав али ако го дркав мои ке станеше ама прашањето мие зошто не ми стана без дркање нели требаше да ми стани шом фаќам пич...и цицки , чудно мие шо се вели пред 2 год имав со истата девојка секс и уште кога се залапавме поцна да ми станува .. значи последно време нее така ...
Не знам ова дали е соодветна тема за моето прашање ама нешто читав на нет и ме интересира: Колку долго сперматозоидите можат да преживеат во ВЦ-шолјата ако притоа не се пушти вода?
Ме интересира едно прашање, можеби е малкицко глупо ама ќе си прашам. Како се миете таму доле? Иако знам дека секој има специфичен мирис, дали после туширање повторно мириса на "нешто"? (мојот мирис не е силен и непријатен ама мислам дека не е ни ептен пријатен, како киселкаст )
Девојки едно можеби и глупо прашање, ама единствено место каде можам да прашам анонимно... значи скоро го имав првиот секс пред 2-3 недели... се оди како што треба почнувам и болката да ја губам и така... ми стои нормално.. али има еден проблем. Дечкото му оди супер, убаво му е свршува итн итн... а јас си мислам дека ако ме е*а од вечер до сабајле нема да свршам.. незнам едноставно не осејкам ништо, а ме пали тој се е ок нели.. не верувам да е до тоа, епа до што е???? Некоја помош, дали дека е рано?
Имаш односи само две, три недели. Рано е. Чекај, кај се брзаш. Велиш дека тек сега почнуваш болката да ја губиш, а не па да свршиш. Биди опуштена не мисли на тоа, препушти се целосно на моментот и се ќе си дојде на место. Не се оптеретувај со вакви прашања и мисли. Колку повеќе се замараш толку покасно ќе го почувствуваш врвот. Верувај ми така е.