Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. princeees

princeees Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Zdravo devojki ako ima nekoja iskusna megu vass imam nesto da spodelam so vas i da ve prasam za mene ee mng bitno vecerva bev so deckoto mozite da razberite kako e i odednas se zanesi i napred go stavi ne osetif nisto mn bolka koga dojdov doma vidov krf no i pred toa imav mensturalen cilkus Jas sum nevina se uste nemav odnos so decko no za da te skinii treba cel da vlezi peniso natre il kako ve molam ako ima nekoja devojka koja moze da mi kazit da mi objasni see plasham mngg devojki zosto toa beshe mng vazno za mene i neznam sto bi pravela ako sum skinata :o ocekuvam odgovor od vas so pobrzo

2. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.471
    Според ова мислам дека веќе не си невина. Ако после тоа имало крв тогаш тоа е тоа. Не сфаќам само како мислиш се занесе? Имавте анален или само петинг? Не си осетила болка зашто сте биле напалени и си била опуштена. Да, треба да пенетрира во тебе целосно за да те скине ама не е секогаш така. Може и малце да навлегол па да се случило нешто, различно е кај секоја девојка. Како и да е ти најдобро си знаеш што се случило.
    А дечко ти не го праша што направил?

3. princeees

princeees Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    neemafne analen samo onaka go onadishe dolu i naednas go stae ama jas bev svesna za situacijata od ko osetif deka onadi na tamu go zamolev da se trgni toj togash bash zavrsuvashe i se trgna go prashaf i nego toj vika ne napraviv nisto neznam sto da pravam se plasham mng zosto od ova zavisat mng raboti :(

4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.587
    Допаѓања:
    5.932
    мислам дека не си невина...
    нели го ставил

5. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Каков речник :?:
    Инаку може да прашам,што се ти зависе до сексуалниот однос? :)

На UbavkaBube и Hipica им се допаѓа ова.
  6. princeees

princeees Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Od toaa zavisi mojata cest i na mojata familija za toa ispanicena sum neznam sto da mislam i sto da pravam oti neje tolku ednostavno i ako se raboti samo za edna kapka krf deno koga ke se omazis treba da si nevina :/ za toaa :o

7. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Епа девојче,не мислеш дека е предоцна да размислуваш за честа? :D
    Инаку по напишаното,мислам оти не си невина баш.Ама не се секирај,сега се испревртени вредностите,така што за невина девојка се смета онаа што нема скинат химен..а тоа подразбира може практикување на анален и орален.. |(

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.471
    И после јас кога ќе речам дека помали девојки не треба да имаат петинг доколку не мислат да имаат прв секс ме прават ненормална. Демек тоа било ок и доволно за нивни години. Да, доволно ама сите знаеме на што води петингот. Еве на што води.

Како и да е, princeees ние овде не сме доктори ама според се не си невина. И тоа е тоа. Помири си се веќе со фактот. Чест, брак, прва брачна ноќ, фамилија, невиност се поими кои одамна веќе никој не ги поврзува, така што во денешно време ај да се изразам поблаго тоа ти е само измачување на мозокот. Ништо сега, уживај со дечкото и не му ја мисли многу, многу зашто сега е веќе касно за мислење, требало претходно да мислиш. :)

9. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    Со дечкото имавме односи минатата недела , и пред тоа неколку дена имавме(што значи не е поминато многу време па да ми се стеснило ) и многу многу крв ми течеше , 2 дена крвавев..Ако не ми престанеше ке одев на гинеколог, ама среќа престана , а сега почна премногу да ме чеша и боли..Мојов гинеколог од што е презафатен треба 2 недели да му закажам унапред..уфф :devil:

10. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Епа тогаш оди некаде приватно.. Закажи најбрзо што можеш. Прво крварење, па потоа чешање и болка... Оди на гинеколог обавезно.

11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Девојки, можеби наназад се пишувало нешто за ова ама јас сум во паника и немам време за читање.

Значи вака: Добив на 29 јуни, ми заврши, бев на одмор и секако имав односи со дечко ми, но не ми беа плодни денови. Си добив редовно на 29 јули. Ми заврши, од тогаш не сум имала односи, но еве денес и вчера имам кафеав исцедок, средно обилен - како да се подмочнувам од време на време.

Од што мислите дека може да ми тече?
    Да напоменам дека под стрес сум нон стоп, со испитиве. :(

12. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.171
    Допаѓања:
    81.691
    Кој ден ти е Лепа, да не случајно си некаде на почеток од плодните денови или во овулација па затоа да се случува ова ?
    Или пак да не си настинала, ништо чудно. :?:

13. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    22ри ден, ама мене ми иде од 35-40тиот ден.
    Се плашам зошто пред малце повратив, вчера ми се гадеше. А знам дека неможе да сум трудна. Односи имав последно на 22.07 а си добив на 29.07.

14. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    Последен пат ми дојде на 29.07 и ми траеше цели 10 дена и еве сега пак ми потече нешто кафеаво како кога треба да ми дојде. Од што може да е ова? Обично ми доаѓа на 25 26 дена.

15. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Би те советувала да посетиш гинеколог,посебно ако си сексуално активна.
    Ваљда е некоја инфекција,за која гинекологот би ти дал соодветни вагиналети.

И кај мене имаше таков кафеав исцедок,и ми даде Плантагин вагиналети на природна база.
    За 1 недела немаше ништо повеќе. :)

16. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    Сега почна да ми тече крв, а инаку не сум имала односи одамна.

17. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Треба деновиве да добиеш сигурно. Мене ми каснеше месец скоро (но знаев дека нема место за паника) па следуваше кафеав исцедок и после тоа добив. А тоа со гадењето од стресот сигурно.

18. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.287
    Допаѓања:
    16.575
    Дали е нормално после сексот да имаш болки во долниот дел од стомакот и да се осеќаш подуено...еве и сабалјево така се осеќам.

19. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Требаше да ми дојде од прилика од 23 до 25 ама вчера(20) на бришење имав малку крв, после тоа воопшто немам ништо, дали неможе да пробие? имал ли некој вакво искуство?

20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.471
    Може да се случи ако си имала по див секс. Ама не е ништо страшно, се додека е нормална блага болка која не трае долго. Мене ми се има случено неколку пати. А подуеноста може и од друго да ти е. Не мора да значи дека е од сексот. :)

Мене ми се случувало на пример денот пред да добијам исто вака да имам малце крв, а другиот ден да добијам. Впрочем тоа ми е веќе како предупредување. :lol: Инаку ова може да се случи и кога си во овулација, ама ти веќе според датумиве си ја поминала. Не е ништо ова, сигурно ќе си добиеш за некој ден. :)

На something му/ѝ се допаѓа ова.