Во последниве 3 дена брадавициве ми се многу жешки и малку набрекати па незнам од што би можело да биде. Онака градата е нормала и по големина и по топлина, проблемот е семо во брадавиците. Инаку не сум ги чепкала(стискала) ниту јас ниту некој друг инаку имам и редовен секс и редовно мастурбирам така да, да не беше така ке си речев поради апстиненцијата е ама не е ниту тоа. ниту сум пред добивање. Само господ златен знае што ми е.
Mozebi ke zvuci malku glupavo nooo...pred nekoe vreme koga imavme seks so deckomi od koga svrsi ostanavme taka goli uste nekoe vreme i zaprimetiv kako na testisite nesto da mrda kako nesto da se dvizi,i da pliva v natre...jas go prasav nego kako so sum panicar zaovie raboti m mi rece sekogas taka bilo toa bile spermatozoidite ama cudno mi e sto tolku se poznava dvizenjeto nadvoresno....
Вака женски. Изгледа имам некоја инфекција закачено... и сега ептен ме чеша долу,ме печи додека одам во вц и имам премногу бело прање. Можна причина може ли да е тоа што низ дома носам едно фустанче и последниве неколку дена не носам гакички за спиење па да се инфицира? И како да го излечам..само со сода бикарбона се одмив но не помогна многу..што да правам ? И таа маст кансен колку пари ли е?
Според кажаново е кандида, кансенот е околу 80 ден, а канестенот околу 200 мислам, можеш да си земеш и нистатин (и тој е околу 100) мене ми помогна исто така одмивај се со чај од камилица и ќе ти помине поздрав
Драги девојки,по долго време излегување со момчето кое навистина ми се допаѓа,дојде и моментот кога требаше да имаме секс.Но,никако не ни успеа во тоа.ТОј беше многу стегнат и сврши кога го допрев,а само што го имаше ставено кондомот.Мислам,ништо посебноо не направив,а тој сврши.На крај излезе дека нему му е првпат (?!?) а има 26 години .Ситуацијата беше толку незгодна што не знам дали тој или јас бев повеќе засрамена.Не знаев што да направам,ниту пак знаев што да му кажам.Сакам некако да му помогнам,бидејќи навистина ми значи и сексот не ми е најбитен,единствено не сакам тој да се чувствува непријатно.Ве молам помагајте,во најнезгодна ситуација сум
vaka sea.. denovive imam taka povejke belo pranje a neznam od sto mie poso nekolku nedeli ne sum imala odnosi a ova mi se pojavi pred 3 dena i dosega sum imala belo pranje ama ne do volku i mie bas cudno a neznam od so bi mozelo da bide ?? mislenje od sto iskocilo ke ve molam i kako mozam da go otstranam na priroden nacin ?? pomognete poso treba da odam i na depilacija a sram bi mi bilo ako me primetat tamu
Луѓе, ги читам сите ваши проблеми и мислења, но пошто прв пат сум на оваа тема на форумов би ме интересирало ако може некој да каже како да препознаам овулација пошто сум со полицистични јајници а имам базална температура 37.2 или со 6 во текот на пладневниот дел од денот пред настапување на циклусот а некогаш и после него. Имате ли некакво сознание за овој проблем како се забележува?
Со дечкоми одиме скоро 10 месеци имавме неколку пати анален секс затоа што сеуште не сум скината. Но мислам дека е време тоа да го направиме, па ве молам дајтеми некој совет дали болии и друго. ?
Во однос на тоа дека имате анален секс и таа болка ја издржуваш вагиналниот секс е многу помалку болен него аналниот.Се е различно но дека е многу болно,не е таа болка се издржува
Малку ми е непријатно да го поставам прашањево ама морам Дали на некоја од вас и се има случено да се повреди за време на односот? Пред околу една недела додека имавме однос со дечко ми (така малце погруб) осетив дека заради брзањето како малце да ме удри одма на почетокот на вагината, на влезот на отворот ама продолживме зошто не беше толку болно и одма помина. Другиот ден беше се нормално, но 2/3 дена после тоа кога ќе пробавме да имаме однос осеќав болка, како да ми е потечено местото и нема шанса воопшто да се има однос. И еве така е веќе 3/4 дена малку сум исплашена, незнам до кога вака, страв ме фаќа. Дали имате вакво искуство и што би можела да направам за да ми помине побрзо, пробав да се намачкам со крема ама не можам убаво да се намачкам, може само површински, кога ќе пробам со пррстот малку подлабоко многу е болно
Девојки, требаше да добијам на 24-ти ама ми дојде порано на 20-ти, е сега значи во вторникот (20 ти) имав многу малце си реков ај прв ден ама мене тоа не ми се дешава, наредниот ден капка-две а понаредниот ич а многу ме боли стомак и глава овие денови ужас ми се деновиве, што може да ми е?
moze da e i menstruacija, covecko telo, zznaes, se slucuva se i sesto...mene minatiot mesec mi traese 3 dena, onaka epten malce, 4tiot nemav nisto, a 5tiot pocnav obilno da krvaram...i se taka do 7miot den
Da prasam dali moze da se prenese nekoja bolest preku lapanje, bidejki pred nekoj den se lapav so edna osoba ne sum imal seksualen odnos i sega imam brumki na jazikot neznam dali e od toa ili e od nesto drugo, pa me interesira dali moze da se prenese nekoja bolest preku lapanje
да почекам да видам ако поминат значи се е во ред или... бидејќи мн се нервирав овие денови па можеби е и на нервна база, што ме советувате да направам
Да почекам ако поминат значи се е во ред или... бидејќи и мн се нервирав овие денови па можеби е на нервна база, што би ме посоветувале
казете ми сто е тоа кога ке добиес оргазам сто мозе да ти се слуци ако претходно си немал секс? од колку години го правите вие тоа? и дали ако го правам јас тоа мозе несто да ми бидне? а кога првпат ги стававте прстите во вагината ве болеше ли, мислам пред тоа никогаш со животот да сте немале секс?.... знам дека се глупи прашањава али...