Сугаре не пикај прсти таму кај што не ти е работа и малку прогуглај,или пребарај го форумов имаш одговор за секое твое прашање
Драго ни е шо си свесна дека се глупави прашањата.. Инаку ти навистина имаш 18 год како шо стои на профилот? Ако да,тогаш треба малку повеќе да си едуцирана околу тоа..
Неколку пати се случува со дечкоми да имаме односи и наредниот ден на отворот на пенисот да му илеат бручки и да го чешаат а потоа и кожата да му се лупи незнам во што е проблемот, нити сум јас имала односи со некој друг нити па тој незнам во што е проблемот а што се однесува до хигиената и двајцата 100% водиме ред.И кога да се ибиршам доле имав нешто слично како бело прање само така како лигаво е дали е можно да е од млеко за тело шо се мачкам ?
може да е кандида штом се појавило чешање....а кандида може да се добие и од гел ѕа туширање, млеко, лосион поради раѕличната ПХ вредност ....во вагината ПХ вредоста е кисела а раѕличните проиѕводи немаат кислеа вредост па така да може да е кандида во прашање...
плакнисе се камилица а уште подобро со невен чај....од односите што си ги имала ти е болката...не си била доволно влажна и од грубиот однос може да си ја иритирала внатрешноста на вагината и мене ми се има случено такво нешто....ама ке помине за брзо....
Здраво девојки.. Мене многу ме интересира дали може на машкиот полов орган да има некоја рана од што би можело да тече крвв? (мене искрно малку и не ми е логички тоа) а доколку може од што би можела да се појави раната ?
Можи да се деси доколку имате однос и да не си навлажнета, и кога имате однос да се повреди. Тогаш доаѓа до пукање на вена или кинење на мал дел од кожичката. И во тој случај да му течи крв (и мене ова ми се има случено затоа ти кажувам ) али ќе му пројде. Не се секирај нема гајле само нека нема односи дури не му помини оти лесно моожи тогаш да закачи инфекција или со кондом. Со помин
Кога имав прв пат односи не ми потече ни капка крв.. Но кога вториот пат имавме секс истече многу крв.. Е сега бидејќи не бев многу запознаена со темите за сексот.. ми беше чудно како тоа од машкиот полов орган може да тече крв.. ( а и кога втор пат имавме секс осеќав болки.. па поголема е вероватноста таа крв да е од мене а не од неговиот ,, алат '' )
твоја е не е негова , пример кај мене имаше болки и некое мало крварење до кај 7-8 пат ( ги броев де ) после си се среди ни крв ни болка , само убавини
Значи на 6ти овој мес. треба да добијам но сега гледам нешто како менс. но повеќе е кафеаво а никогаш не било вакво.. Дали е менс. или е можно да биде нешто друго?
ако ти е почеток на циклусот не се секирај беспотреба мене првиот и последниот ден не ми е црвено туку поќе ко кафеава боја
а и плус заштитен однос, немај гајле то што се плашиш си мислиш дека се имат десено нешто што нетребат, опуштисе и ке си бидит океј