1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Anyone? :?:

2. Leonida2

Leonida2 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    28
    решението ти е доктор!
    прв пат слушам за ова, така да мислам совреме да си отидеш на доктор.

3. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804

И мене еднаш ми се случи така, ама отидов на доктор (кај мојот матичен- не мора гинеколог), ми даде некој маст и ми помина за неколку дена, ми рече дека не е ништо страшно...

4. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.624
    Допаѓања:
    40.113
    Ако те боли иди на лекар најубаво прашај си.

5. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Seksot ni e sovrsen ima pregolema ljubov megju nas se e super...samo nekolku pati imame uspeano da imame analen seks..za mene e toa mnogu bolno nemozam da ja uzdrzam taa bolka ..duri mi se menuva raspolozenieto me faka nervoza vo toj moment ne sakam ni seks nesakaM nisto..a deckomi saka se trudi da me opusti no dzabe e...me ubeduva deka ne e nikakov problem ako ne sakam deka nikoj na nikogo nemoze da mu pruzi sve deka e prezadovolen od mene..no jas se plasam i krivo mi e zatoa sto nemozam ...nekoj sovet? :^)

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.725
    Допаѓања:
    38.453
    Ако не можеш да ја издржиш болката, не се ни обидувај пак. Аналниот секс може да предизвика инфекции. Добро е што дечко ти не те приморува на тоа. Нема потреба да бидеш нерасположена.

7. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Од што се плашиш? Дека ќе ти раскине или???
    Види сексот е избор- никој не може да ме опушти ако јас не сакам... А особено аналниот секс- ако тебе не ти е убаво- воопшто не го практикувај. Зошто да трпиш болка, за да ги задоволиш фантазиите на дечко ти- верувај тоа е погрешно, едно е да сакаш да го подобриш сексуалниот живот, да го изненадиш дечко ти со нешто ново, ама ако чувствуваш болка- не, не и не. Нема тука можење- неможење, или сакаш анален секс- или не, тоа е само твој избор...

8. filipb290

filipb290 Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Moze ali mislam deka zavisi od prvata

9. filipb290

filipb290 Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    daaaa

10. Srce01

Srce01 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    23
    Деевоојки, ве моолам за помооош ...
    Сакам даа ми кажетее какоо изгледаа хименот наа невиина девоојка, мислам дали е скроос затворен или не, и дали од тукаа крварииме во текоот на менструацијатааа ...?? :^)
    Имавв одговори на овие прашања, се додека некоии луѓе нее ми ја наполнијаа главатаа со глупостии ...
    Благодарам однапред ...

11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    За тоа како изгледа прочепкај малку по нет и ќе најдеш слики и такви работи. И да, од таму крвариме. :)

На Srce01 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.733
    Допаѓања:
    6.702
    има повеќе видови на химен, ама у никој случај не може да е скроз затворен, не е тоа херметичко капаче. И да од таму крвариме за време на менструација.
    http://www.youngwomenshealth.org/hymen.html тука отвори имаш убаво објаснување со слики :)

На Srce01 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Со дечко ми немавме односи една недела и вчера требаше да имаме,но...луѓе ужасно ме печеше не беше изводливо да имаме односи многу ме печеше само што ке го ставеше. А до пред една недела бевме активни скоро секој втор ден и немаше никакви проблеми,се беше во најдобар ред.
    Мое прашање е дали е можно да се работи за инфекција или ? Секако пак ке пробаме овие денови и ако се повтори истото гинеколог нема да ми избега,но прво со вас да се посоветувам..

14. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.733
    Допаѓања:
    6.702
    Најверојатно ти е некоја инфекција. Најдобро е да одиш на гинеколог што е можно побрзо, да не одлагаш за да можеш после раат да бидеш. :)

15. ViN.-2

ViN.-2 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    7
    Пред неколку часа за прв пат се депилирав долу и сега забележив дека имам црвени точки па сакам да прашам дали е нормално,можеби не е ништо страшно но сепак сакам да прашам да се осигурам.Фала однапред. :*

16. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    610
    Не е баш интимно прашањево ама не знаев каде да го поставам...
    Пред два дена приметив дека ми се појавуваат модрици по телото а не се сеќавам дека сум се удрила некаде...
    Мислам дека од ништо ми се јавуваат..три имам до сега,прво се премногу темни,како модро виолетови и потоа бледнеат и ги снемува...
    Што би можело да биде,дали сте имале сличен проблем? :(

17. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    610
    Ништо страшно! Така ти реагира кожата,тие делови се осетливи а башка и првпат чим е нормално е! Не грижи се! ;)

18. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Gioia под хитно на мајкати да и раскажеш за проблемов и на доктор

На Gioia му/ѝ се допаѓа ова.
  19. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Ijas odamna uste sakav da probam da se depiliram dolu samo neznaev kakvi lenti ili kakvi preparati da koristam. Bi mi kazala so sto se depilirase i dali e uspesno? :)

20. ViN.-2

ViN.-2 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    7
    Па јас купив ленти од veet и ја исeков лентата на помали делови и така помалку боли.К-позитив ако сакаш пиши ми порака и ќе ти кажам подетално :*