Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Ако не е битно,не знам ни за шо размислуваш ти околу тоа :?:
    Инаку да не ти се оптеретува мозочето од такви размисли,еве да ти олеснам-ќе легнеме со иста нога како тебе.Љубоморна? |(

Има тема интимна депилација.Секоја девојка пишала за своето искуство.Заинтересираната може таму да прочита,да се едуцира де.

2. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Dee sto tolku galama ne sum znaela.
    Mozevte ubavo da mi kazite deka ima tema no kako i da e fala.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Сепак..едно нешто не ми е јасно.Со дечко легнавме и да го стави одеднаш истече крв од неговиот пенис.
    Богами многу крв.Тој воопшто не се зачуди,само се насмеа.
    Од што се случува?И после кога се смири малку,почнавме,ноо цела вагина ми ја наполни со крв.
    Сум слушнала дека тоа може да се случи ако вагината е сува или пак ако имаме мн.груб секс,но ние такаречено уште не почнавме. :?:

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Нема потреба од кавги и дрско однесување. Девојчето праша тука си за да дадеш совет не да лечиш комплекс. Ако сакаш да се караш постои друго соодветно место за тоа. Остани ми поздравена

На tessie и K-pozitiv им се допаѓа ова.
  5. eleonoramardzieva

eleonoramardzieva Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    Сум пробала бидејки итно морав на гинеколог а немав крема за депилација и за да не губам време се избричив со бриЧ. Нема некоја разлика само првиот пат после кога почнуват да растат влакната чеша но и за тоа има лек ке ставиш на раце колонска вода и ке се намачкаш. Ништо страшно. Јас повеќе пати и со брич се фаќам ако немам креми за депилација.

6. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Очигледно имаш амнезија девојко,препрочитај ги коментарите и види кој се однесува дрско.
    Инаку ако ти си искомплексирана и исфрустрирана,не значи дека и јас сум..
    Биди ми и ти поздравена,и ако продолжеш да пишуваш на темата,те замолувам да биде нешто паметно.

7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Не одговори соодветно на девојката туку дрско се испонаша, значи те праша не мора да се однесуваш лошо спрема луѓето. Ти благодарам на навредите но не сакам да се карам со тебе преку компјутер и да се силам и да навредувам, која култура ќе си ја понесеш од дома таа ќе ти биде. Јас мислам дека доволно паметно кажав за другите и за останатите, а ти само бараш причина да се скараш со мене и да ме навредиш. Тоа е доста омаложувачки. Ќе бидам воздржана од понатамошни коментари за да не настане поголемо, а ти колку сакаш пишувај и навреди ме, не се пронаоѓам јас во тие детски работи туку ти така општо даваш опис на својот лошо воспитан карактер. Ова се офф топици - ако биде потребно нека се избришат слободно.

8. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Ако јас сум се испонашала несоодветно и некултурно,не мораше одма да ме прозиваш.
    Со коментарот што го пиша 'не знам со која нога ќе легнат овие двете над мене',го покажа нивото на интелегенција и култура што ја поседуваш.
    Ама како што кажа,која култура ќе си ја понесеш од дома таа ќе ти биде.
    Имај пријатен октомвриски ден,и ти посакувам промена на онака,лошиот карактер.Најверојатно од тмурното време е.

9. EmotivnoSrce

EmotivnoSrce Активен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6
    Да имаш секс? Да сум пробала и со брич и со чешал ( дршката), парфем :) Абе не е исто како со пенис.Но пробај си,тврдо е,ако е од поскапите бричови со батерија е убаво посебно во вода :)

10. EmotivnoSrce

EmotivnoSrce Активен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6

Ах си мислела на бричење :))))) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

11. eleonoramardzieva

eleonoramardzieva Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    46
    Девојки овде сме да се советуваме и да споделуваме а не да се караме. Доколку имате некакви проблеми обратете се во лп , немојте вака навистина некој има потреба од совет но од вашите расправии неможе да стигне на ред :D

12. Stella.21

Stella.21 Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    2
    Во последно време имам проблеми со навлажнувањето на вагината и дома забележав дека имам бекутам рибино масло.. дали и тоа масло може да се искоисти како подмачкување или штетно е.. користел некој ?

13. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    мислам дека не е , зашо кога се мали децата како секогаш ги мачкаат масло и млеко

14. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143

:o бричење мислев дечки ! толку ли ме свативте погрешно...

На Valentina.Vaki му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Извинете,можеби сум досадна,но дали некој знае нешто или пак би сакал да сподели некое искуство. :)

16. Scarlett95

Scarlett95 Активен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    leleee zenskii ve molam za pomos haha.. nogu mi e sram so pitam glupo prasanje ama me interesira.. koga nekoj zadovoluvas so raka, kako ke znaes dali mu e ubavo, so treba da praviss, da ne boli i slicno? ili pak kako i vo taa situacija da si napravis zadovolstvoto da bide obostrano, da cuvstvuva i zenskoto nesto? :$

17. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    anne што ти е чудно? И тој изгубил невиност

18. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Многу прашувам,но како мислиш изгубил невиност:?
    Кога ова се случува,после неколку пати од што сме имале односи.
    Не јасно ми е,а ми беше глупо да го прашувам,целата бев зачудена,а тој пак се испокина од смеење. :?:
    Инаку истече многу крв,значи навистина многу.

19. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137

Незнам до што е мене ми се има десено исто многу крв ми течеше ( не бев во менструален циклус) и ептен испаничив..

20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Можно е, иако не ви бил прв однос. Не се случува одма кај сите, кај некои не се ни случува, зависи од еластичноста на кожичката, исто како кај нас женските со хименот. Се е тоа релативно. И на дечко ми му се случи после долго време откако имаме односи, поточно кога не користевме кондом.