Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Секс

нема место за паника. Сте носеле заштита а и дечкоти пазел. може да има и мн други причини за доцнење како што се клима стрес.. опушти се ке си дојде :)к

2. Nalutenata

Nalutenata Активен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Секс

А дали има врска кинењето со тоа што касни ?

3. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Секс

мислам дека не

4. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Секс

Јас мислам дека може да има врска , затоа што ти е било прв пат и тоа е голема промена за твоето тело , а месечниот циклус може да доцни од тие промени на телото, како и промена на телото кога сме настинети , промена на клима , нервози , стресови , пиење на антибиотици , и многу работи, но една од работите е и тоа што си го имала првиот однос така да немај гајле сигорно не си трудна штом сте се пазете а и со заштита.

5. MarcheloGirl

MarcheloGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    13
    Секс

и ја мислам дека има врска, пошо и на мене ми каснеше една неделе после првиот пат... без нервоза :)

6. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.367
    Допаѓања:
    2.475
    Секс

исто и мене ми каснеше првиот пат недела ипол..така да без гајлее чим сте имале заштита.. ние немавме па..кој стрес го доживеав тогаш со каснењетоо...лелееее :rofl: :rofl:

7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Секс

Има и тоа како, ретко на која ѝ доаѓа редовно тој месец. За бременост воопшто никакви шанси нема, ем заштита ем не свршил внатре. Уживај и само продолжете така да пазите. :D

8. LadyIvvy

LadyIvvy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    574
    Допаѓања:
    773
    Poslednive denovi od koga imavme tri pati seks vo dva dena decko mi pocna da se zali od bolki vo testisite ...mnogu go bolese duri pri najmal dopir..nemozese ni da ima seks povtorno istata vecer...pauziravme edna nedela mu pomina i denes pak imavme seks dva pati sabajle i vecerva i pak mi rece me bolat po malce..se isplasiv od sto moze a cesto se slucuvalo da imame poveke pati seks vo denot a nisto ne mu bilo :worried:

9. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Ајде и од мене едно прашање. Требаше да добијам на 9-ти, ми касни еве втор ден, а вчера имав јаки грчеви во матката, само кога мирував не ме болеше, ама помина за пола саат. Вчера имав капка крв на гаќите ама кога се избришав ништо немав. Мислев денес ќе добијам поради грчевите вчера, но сеуште нема ништо. Знам дека доцни поради настинка и слично, а јас сум настината, ама ги имам сипмтомите и градите ми се зголемени. Можно е да се мачи да пробие вака или да си посетам гинеколог, и така не сум одамна? :D

10. Alison.Di

Alison.Di Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    81
    Почести причини за болка во тестисите се: Повреда на тестисот , торзија на тестисите, воспаление на епидидимисот, торзија на тестикуларните апендикси, и поретки: ингивинална хернија, воспаление на тестисот(орхитис), камчиња во бубрег, канцер на тестис, инфекции или краврења во абдомен и др.
    Мора да посети уролог, под итно иако болките поминуваат и потоа се враќаат, разговарај со него па со твоја поддршка одете на уролог, сигурно си е сигурно ... :worried:

11. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    чуствува ли девојката доколку машкото сврши во неа?

12. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Јап. О како се чувствува.

13. Baroness

Baroness Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    47
    Јас и дечко ми планираме да имаме секс,ама има еден мал проблем.Јас сум невина,ама и тој сеуште го немал првиот однос.Нормално секс со заштита,со кондом,ама првиот пат за него како бидеји го немал? Неможеме без кондом бидејки брзо му доага и лесно може да сврши во мене па тогаш и ете ти беља.

14. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Не сфаќам што е проблемот. Нека си стави кондом и со среќа. Што има врска што немал ни тој однос со ставањето кондом? :^)

15. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    И мене некако не ми е јасно koј е проблемот??? Што има везе кој пат му e??? :^)

16. babibaby

babibaby Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    6
    можеби моево мислење не е за тука ама сепак... Одев со еден дечко година ипол тој уставри и ми беше прв дечко имав 15 години и он нонстоп ми зборуваше за да имаме односи. Јас не сакав зошто бев мала а и не бев спремна на нешто такво ама он не го разбираше тоа и од коа го одбив он почна ладно да се понаша онака бевзеа дури имаше и моменти коа ми викаше за што да одиме коа не сакам да имаме односи како само за тоа да ни беше врскав... Вршеше преголем притисок врз мене... и една вечер он беше сам дома и веќе незнаев што да правам како да го одбијам ( сум била глупа да сум сега уште одма ќе сум раскинела ама на 15 години што друго може да мислиш) и таа вечер требаше да имаме секс, ама јас бев премногу напната чуствував дека тоа го правам проти своја волја само за да не го изгубам... и се обидовме и за срека не бидна ништо.. и него му беше прв пат и неможеше да погоди да влезе во мене ништо он само што ќе ме допреше за да влезе во мене јас викав дека ме боли ама и он неможеше да погоди а и валјда и јас сум била премногу стегната и таа вечер не бидна он се откажа... и другата ден ми викаше пак да се обидеме ама јас не сакав и така одевме уште 5 месеци и не се случи ништо се олади мегу нас и јас му раскинав... Па така мојот прв однос се случи со сегшниот дечко и која разликааа со него јас самата посакав да имам односи... Во врска сме 3 години и он никогаш не вршеше притисок ја знае многу добро приказната за со бившиот.. Он самиот ми кажа дека нема да врши притисок коа јас ќе се почуствувам спремна тогаш ќе биде.. и така се случи една вечер самата го посакав тоа и бидна и која разлика... он знаеше како да ме опушти и да не мислам на болката и бидна ... И сум толку среќна што својата невиност ја изгубив со прав човек со кој што сум и ден денеска заедно и знам дека ме сака и сум имала голема среќа што таа вечер со бившиот не се случи ништо и што решив да го откачам ако се случело нешто ќе сум се каела цел живот :D ама имало господ.... само незнам како да ја победам таа мислам само со ќе се сетам семарзам самата себе што сум дозволила до толку... дури почнаа да ми се мотаат некој смотани идеи дека он ми е прв иако не се случило ништо, дека со него сум ја изгубила невиноста а ставрно не се случи ништо ни ту ме скина ни па влезе во мене ни па сврши самиот тој се окажа ама од што се каам за тоа што сум го правела зш не сакав и беше зорле убавина се ... незнам како да се помирам со тоа зошто се каам за се што сум дозволила и што до толку и дошло? ве молам за совет како да ги победам тие мисли што ми се мотаат...и да не мислам на тоа како да престанам да се каам? ВЕ МОЛАМ ЗА СОВЕТ

17. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    и шчо е проблемот тука ? :^)

18. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Никој никогаш немој да дозволиш да те тера да правиш нешто што несакаш.
    Можеби требало уште порано да му раскиниш на бившиот но тоа е тоа ете си се оттарасила од него битно.
    И совет - наместо да се каеш за случувањата со бившиот, биди среќна со дечкоти и со тоа што тој ти е прв, и што те прифаќа таква каква што си. :)

19. babibaby

babibaby Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    6

Во сета несреќа имав и среќа што не се случи нешто... и да требало уште првиот пат коа ми рече за односи коа го одбив уште од првата негова рејакција требаше да сватам дека не му е важно тоа како се чуствувам и дека не сум спремна на тоа да сум сега не би го дозволила тоа само на 15 години поинаку неможеш да размислуваш... Среќна сум што најдов човек кој ме разбира и што ме чекаше јас да одлучам и што тоа се случи кога јас посакав а не да биде со сила.. фала ти за советот :*

20. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Господе Боже, па што има да се нервираш за глупости кога ништо не било? Ај да биднало нешто и да се нервираш ќе сфатев (ма да и тогаш би било глупо да се нервираш за нешто такво) ама вака? Ај не си се замарај и не си барај нервози самата, уживај си со дечкото и кулирај.