Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. babibaby

babibaby Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    6

Па самата помисла коа ќе ми текне на тоа ме нервира.... зошто се беше погрешно само среќа што не се случи ништо :D Сегашниот дечко ме скина и со него ми беше многу убаво.. не почуствував никаква болка бев опуштена немаше никаков страв и знаеше многу добро како да постапи а и едноставно тогаш и јас самата го посакував тој да ми биде ПРВ... само најпрво се плашев дека нема да ми верува и незнаев како ќе реагира за тоа што му го кажав што се случи со бившиот ама он ништо лошо не рече ама и имаше доказ (крвта коа ме скина) дека јас не сум била со бившиот дека сум немала односи.. Само ме нервира помислата и тие глупи мисли што ми се мотаат

2. Smaragdna

Smaragdna Активен член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    20
    Нема што да се секираш,си била мала и не си знаела како да реагираш среќа што ништо не се десило.Биди среќна затоа што сегашниов дечко те сака и толку време и чекал и сепак останал со тебе и не ти префрла за тоа што се десило :) :)

На babibaby му/ѝ се допаѓа ова.
  3. marinka11

marinka11 Нов член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    33
    ми треба совет може и од женски а може и од машка страна :lol: :tmi:
    значи вака имам партнер кој има 37 години а јас 29 се гледаме редовно и пред еден месец се случи да имаме донос кој траеше 2саата а тој не можеше да сврши .Бидејки јас веке неможев се истргнав на страна и така лежевме некои 10тина минути каде што го прашав зошто што е како е ми рече само не е до тебе до мене е :o Полежавме и после 10 минути пак продолживме и по 10-15 минути он беше готов .што беше причината што не можеше да сврши ако проблемот не бев јас???????????
    Друга ситуација е последните неколку пати се гледаме еднаш неделно а на тел сме секој ден и многу бргу свршува значи денес ако верувате за 5 минути беше готов дури и му беше срам за тоа па ај се тргаше малку настрана па така се галевме се бакнувавме па пак ке продолжевме ама углавно сега па многу бргу и не ми јасно како еднаш му треба 2 саати еднаш му треба 5 минути ??????
    Го прашав денес дали му е убаво вели да и сега се мислам дал да плачам или да се смеам е работава ?? :D :D :D

4. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    Moжеби е под стрес па тоа а и малку годините и се собира....не верувам дека е нешто посериозно од тоа....не сум можеби соодветна личност да дадам совет бидејќи сум помлада од вас и понеискусна ама сепак мое мислење :) :)

5. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Живи луѓе сме, како што не сме постојано или среќни или тажни, туку варираме, и тоа си е така и зависи од многу фактори. Расположение, сексуална возбуденост, напнатост, колку време немал секс и слично.
    Ако си толку несигурна околу тоа, најдобро разговарај директно за тоа со него. Според мене нема потреба да се грижиш, нема зошто причината да бидеш ти, кога веќе му се кренал на тебе, со извинение на изразов. :D И секако, ти држам среќа, да си најдете една златна средина, бидејќи не го бива ни 2 саати, а дефинитивно ни 5 минути. :)

На marinka11 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sestrice

sestrice Активен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zdravo... edno prasanje devojki...do sega pri odnosot koristevme kondom no nekolku pati go napravivme toa i bez kondom no bez da svrsi vo mene i posle toa pocna da me cesa..sto znaci toa sto mi se slucuva

7. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Викаш сте користеле кондом,мене обично по секое користење на кондом таму долу ме чеша и ми се појавуваат некои си ситни брунчиња.Сакам да ти кажам дека може да ти е и од кондомот,ништо страшно.

Но,потоа велиш дека сте имале односи без кондом,што значи може да те чеша поради некоја инфекција и сл.

Ако е нешто посериозно,правец-гинеколог! ;)

8. sestrice

sestrice Активен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    cesanjeto se sluci samo otkako ne koristevme kondom , znaci ginekolog ne mi bega, se plasam da ne e nesto seriozno no ako e infekcija ne e tolku strasno, i uste nesto pokraj cesanjeto mnogu mi e cesto i mokrenjeto...sakam so vasa pomos da doznaam poveke sto mi se slucuva za da izbegnam genikolog ama izgleda e neizbezno

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Може да е некоја инфекција, или тој не бил доволно хигиенски чист или пак ти не си била чиста. Многу е важно пред и по односот да се миете или туширате. Неможеме ние со сигурност да ти кажеме што е, подобро оди на гинеколошки преглед. Подобро да се спречи отколку да се лечи.

Ако ти помогне нешто ова ама незнам колку е дозволено. незнам за која инфекција се работи измиј се со сода бикарбона ( раствори ја во топла вода) или со чај од камилица колку да ти се смири чешањето.

Веројатно тој имал инфекција па ти ја пренел и девојче друг пат памет во глава и користи кондом!

10. Rene-sansa

Rene-sansa Активен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво дечни,нова сум на форумов...имам едно прашање.имам дечко во врска сме 9месеци.имав прв однос пред околу 4-5 месеци со него.ама имаше еден проблем, немаше крв :/ дали е тоа нормално или дали на некоја од вас ви се има тоа случено.поздрав :)

11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Нормално е, кај сите е различно. Кај некоја има многу, кај некоја малку, кај некоја нема ич. Можеби имаш еластичен химен.

12. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Pa normalno e.. i kaj mene nemase voopsto :)

13. marinka11

marinka11 Нов член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    33
    нормално је не се секирај и кај мене немаше ни една капка крв иако ми беше прв пат

14. Rene-sansa

Rene-sansa Активен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Vi blagodaram mnogu:)sega mi e polesno :*

15. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.367
    Допаѓања:
    2.475

фала ви на тебе и К-позитив за советот.Искрено, јас не сакам такви работи на камери и глупости и секад сум била против тоа, така и коа побара не дозволив а и не планирам. Секс и тие работи се за во живо и интимно меѓу нас а не на камери и глупости :!:
    Едноставно срамежлива сум и тоа он треба да го прифати како моја природа а не дека е од него тоа :fubar:

16. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    Девојки сакам да прашам нешто бев и кај гинеколог ,но некако како и покрај тоа што ми го рече докторката како да имам некоја паника. Значи вака кога имам сексуален однос не секогаш но често при првата пенетрација ми потекува крв.Во текот на сексалниот однос и по него нема никакво крварење. Докторката ми кажа дека тоа се некои капилари кои се наоѓаат на почетокот од вагиналниот отвор па пукаат при секоја прва пенетрација или пак хименот не ми е целосно скинат. Но веќе подолго време имам односи така да не верувам да е од хименот и го кажав тоа и неа. Таа ми рече не е ништо страшно тоа, би било страшно ако имам крварење по сексуалниот однос. Фала богу тоа го нема, но што знам има ли некој друг некое слично исkуство со ова крварењево при првата пенетрацијата, немам ни болки ни никакви проблеми, но ете кога ке видам крв при односот, се чуствувам како нешто да не е во ред. Имам правено и ПАП - добри резултати. некое мислење?

17. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Претпоставувам дека не е воопшто пријатно во тек на секс да видиш крв, ти го расипува моментот, така да те разбирам. До хименот не верувам дека е штом долго време имаш односи, што значи дека можеби гинекологот ти е во право за капиларите, не се плаши. Доколку не е обилно, туку малце како ако се гребнеш, нема место за паника сигурно. :)

18. Lavica01

Lavica01 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    75
    Хаахаха..незнам дали е прашањево за тука но неможев да му најдам по-соодветна тема...
    значи кога се "испразни"мојот драгоцен дечко , ми ја исфлека маицата...црна е, и ве молам помош како тоа чудо да го извадам и да не се познава? :(

19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Хаха, мислам дека само ако ја испереш ќе си биде во ред. Еднаш само ми се има случено вакво нешто, ама на сива маица и ништо не се приметуваше. :lol:

20. Baroness

Baroness Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    47
    Доле имам нешто како темно како бемка,а не е бемка.Што може да биде? Се плашам да не имам некоја болест?!