тоа да...но сепак срам ми е иако мислам дека со тек на време ќе се опуштам повеќе..ви благодарам многу за мислењата колку толку добро е ко е добиеш подршка од некого...позз
Jasee , ic ne mu ja misli za toa , toa nema vrska i moite se da ne recam mali (sredni) , toa si e prirodno kako so kazaa predhodno i jas na pocetokot taka si mislev ama so tek na vreme toa stanuva edna od taka nerecenite ne vazni raboti , toj ako te saka ke te saka cisto onakva kakva so si i stom te izbral znaci deka mu se dopagas i mu odgovaras
Искрено тоа и је проблем, бидејки мажите се визуелисти и изгледот и големината им се многу битни. Така да треба да седнеш и да разговараш со него за проблемот што го имаш, затоа што можеш да се доведеш во непријатна сиѕуација кога ќе дојде ред да се соблечеш пред него. Може и тој да биде непријатн изненаден а и ти од неговата реакција. Инаку не верувам во она дека ако те сака ќе те прифати таква каква што си. Таква каква што си може да те прифати само мајка, татко, брат, сестра, а сите други те прифаќаат само ако има нешто што им се допаѓа кај тебе. И мораме еднаш да разбереме дека физичкиот изглед е битен, и дека се вљубуваме во некој, и тој некој се вљубува во нас затоа што сме му физички привлчни.
Незнам колку години имаш Осамена Срна ама трескаш тешки глупости. Ти си ги виде твоите гради дека не се исти ?!?! Нормално е кај секој затоа што десната страна е поразвиена од левата. Сигурно нема да дојде во ситуација да ја соблече и извади шублер да и ги мери дали и се исти до милиметар. Ако тоа е пресуден проблем за нивната врска тогаш тој е малоумен и не ја заслужува. Девојче ти фали малку самодоверба и ништо друго. Ослободи се од тој страв. Верувај дека нема ни да примети дека ти се разликуваат градите и тоа не е никаков проблем и не треба воопшто да се срамиш.
Епа еве ми треба и мене мислење за еден мој да го наречам проблем. Имам спомнато некаде дека порано пробавме со дечко ми да имаме однос за прв пат но веднаш прекинавме, не поради болка или не знам што туку едноставно се почувствувам недоволно спремна. Сега навистина сакам да го направам тоа со него имам 17 год тој 19 заедно сме 7 мес. си веруваме и верувам дека тој е вистинскиот, проблемот е што имам огромен страв од последици најмногу од бременост затоа што двајцата сме си први и неискусни.
Јас се согласувам со оваа мислење и верувај дена не си единствена со таков 'проблем' само што мислам дека кај некои тоа повеќе си познава кај некои не .Но ти самата си го знаеш тоа, а како што кажа slavica999 Имај повеќе самодоверба во себе ! Тоа е се што ти треба
Користете кондом, бидете нежни еден со друг и опуштете се , така сигурно ќе уживате и нема да има последници
Има еден афоризам кој гласи вака - Ние веќе знаеме дека единствено ИНВЕСТИРАЊЕТО во ЕДУКАЦИЈА е ИНВЕСТИЦИЈА БЕЗ ГРЕШКА. Разбираш што сакам да ти кажам - едуцирај се !
Мислам дека не станува збор за едукација, знам доволно во врска со сексот, работата е што секогаш ме следат негативни мисли и поради нив не можам доволно да се опуштам.
Будалче немој да се притресуваш за глупости. И ја сум имала некои комплекси на почеток на врската и погоди што? Тој не само што ни ги забележа сите тие ситници што ми ја нарушуваа довербата, туку му изгледаа крајно симпатично. Не сите машки сакаат големи гради. На некои им се посекси малите. А тоа што се разликуваат во големината, не се секирај кај сите е така... Јас верувам во тоа дека ако некој искрено те сака ќе те прифати со сите маани и доблести. Тоа што спомна една феминка дека само твоите дома можат да те прифатат... тешки глупости.
Имам постојана желба да се допирам доле, но кога тоа го прави партнерот едностано не ми е толку убаво, и тоа не само овој па ај да речам дека тој нешто не прави како што треба, туку и претходните. Дури ни за секс не сум заинтересирана, и доколку не ми побара партнерот мене не ми текнува да му понудам. А додека пак за допирање сама секогаш сум расположена и допирајки се можам да свршам многу пати, додека со партнер 1-2 дневно и толку. Пробавме и со лижење и со разноразни позе, но некако не е тоа, тоа. Па ме интересира дали сум нормална, и која би можело да биде причината за ова што ми се случува.
Точно е тоа дека кај секоја девојка едната дојка е помала, но како што кажа девојата таа има проблем и со големината т.е и биле мали. Мојата забелешка беше повеќе од аспект на големината, познато е дека машките не сакаат девојки со мали гради, а уште и со овој „недостаток“ може многу лошо да делува на партнерот а и таа да биде доведена во непријатна ситуација. Друго е кога имаш гради да речеме 2 па не се приметува толку тој неростаток, но кога имаш и така мали гради тоа станува уште по воочливо. Само сум реална, ако сакаме да се тешиме тоа е веќе друга работа, но со тоа не и правиме добра усуга туку напротив. Залудно е некој да ви вели дека сте најубави на светот кога и сами сте свесни дека не е така. А колку што сватив девјката е свесна за проблемот кој што го има, и со тоа што ќе ја тешите воопшто не и помагате.
Тоа во врска со сексот ги подразбира и бебињата и заштитата како и се што може да се случи како последица.
Нагон за секс Девојки имам 17 години и имам дечко имаме редовен секс...но ме интересира некогаш стварно многу се палам и возбудувам кога ќе го видам а некогаш има денови кога навистина не сакам да имам секс а и не се гледаме секој ден се гледаме 2-3 пати во неделата и иако не се гледаме секој ден не сакам да имам секс и тие денови кога ќе се видиме.зошто?
Нагон за секс Затоа што си во различни делови од месечниот циклус,кога имаш поизразена желба за секс најчесто тоа е периодот пред да овулираш ,т.е пред да исфрлиш јајце клетка,па нивото на хормони ти е зголемено. Инстинктивно со создавањето желба за секс телото се бори за потомство.