Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Алал да ти е бе Срна, сите мажи ги лупна во еден кош, сигурно многу благодарни ќе ти бидат.
    Значи според тебе девојките со мали гради нема никогаш во живот дечко да си фатат и ќе си останат стари моми. Твоево звучи како парола на естетски хирург: „Осигурајте си доживотен партнер, зголемете си ги градите, зашто инаку маф ви е работата и вие тоа го знаете.“

Ако нему му е убаво со неа, големината на нејзините гради нема да му игра НИКАКВА улога. Ако таа прави да му е убаво, ако го возбудува, ако му се допаѓа начинот на кој го допира и начинот на кој таа реагира на неговите допири, градите и се‘ останато на неа ќе му бидат најубави на свет.
    И обратно: ако двајцата не се погодуваат во тие работи, може таа да ги има идеалните гради на светот, пак ќе биде ЏАБЕ!
    Не садете коприви онаму каде може да се посадат лалиња.

На Teodor`s mom, mimiiiii, slavica999 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Osamena-Srna

Osamena-Srna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    108
    Не, далеку од тоа дека девојките со мали гради или оние кои речиси и ги немаат дека ќе останат немажени, за секое тенџерче си има капаче, туку мислам дека помали им се шансите за пристап до поквалитетен партнер. Исто како што ниту помалку убаите машки што нема да останат не оженети, туку само ќе мора да се задоолат со помалку убави партнерки. Еве да те прашм јас тебе: Дали би била ти со дечко со пенис, кој едај се гледа, а кој ќе те допира најдобро на цел свет? Секако нема да бидеш со тако дечко . А плус ако се земе во предвид дека мажите сакаат со очи а жените со уши, тогаш ќе сватиш што сака да кажам. На мажите им е поважно она што го гледаат отколку што го слушаат, додека кај жените е обратно, жените ги возбудува повеќе убав збор отколку да е тој незнам колку убав.

3. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Не е битна воопшто големината на градите.Еве и моите не се којзнае што па ми ги сака :)

Инаку да прашам една другарка бараше совет од мене имала многу секрет со малку непријатна миризба што да прави?

4. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Како бе проблем... :^) ..
    Природно е едната града да биде по развиена од другата,ајде напразно не го плаши девојчето.
    Инаку не мора да значи дека на сите мажи им е битна големината на градите или задник.Ти ако само со такви 'визуелисти' си имала врски,не мора да генерализираш.
    Верувај,не сите машки ставаат акцент на физички изглед.
    Инаку девојче,кога прашуваш за вакви работи,би рекла дека си тинејџерка.Најверојатно и дечкото е.
    И хормоните работат.Мислам дека е рано да му дозволуваш допири за гради..

На sofijanoka и makedonkamak им се допаѓа ова.
  5. Lutki4ka

Lutki4ka Активен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1

И јас исто сакав да прашам :) и мене ми се случува истото и не малку туку многу непријатна миризба има од што може да е тоа , и како , што треба да се користи...што да се прави :?: ..?? Некој што знае нека пише :*

6. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Боже господеее, јас не би рекла дека партнерите и биле такви, туку дека немала партнери досега, само така може да се објасни овој детски начин на размислување. И кај мене се приметува дека едната ми е помала, дечко ми од првиот допир приметил но не ми кажа ништо, тогаш претпоставувам се немал сеуште многу заљубено, дали тоа значи дека требало да не продолжи да излегува со мене? :^) Навистина му се чудам што продолжил, ненормален да не е бе? Зар може да биде со убава девојка со нормални маани, која е добра и има искрени чувства за него, отколку да бара силиконска "совршена" убавица? Нешто мора да не е во ред со него, штом ти викаш дека сите машки биле такви. :D Ееее, затоа отиде светов во неповрат, од луѓето што размислуваат како тебе! Ама да знаеш, за среќа на сите нас останати, сеуште не е скроз изгубена правата вредност на љубовта и чувствата, а мислам дека тоа и никогаш нема да се случи. :)

7. srce-9

srce-9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    1.160
    девојки би сакала некој совет
    со дечко ми имаме односи и се си е ок, единствено нешто што е проблем е тоа што кога почнуваме да се бакнуваме допираме многу се навлажнува а и за време на одност има зголемено количество на течност i тоа многу а го има приметено и тој, ме прашуваше зошто незнам што да му кажам
    :(

8. goranbitola

goranbitola Нов член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    нема потреба да се страмис едноставно и тој смаиот треба да знае дека тоа го создава самиот полоф огран како природен лубрикант и тоа се создава кога има поголем прилиф на емоции и возбуденост нема никакоф проблем се тоа си е природно некои тоа го иматт помалце некои повејке :D

9. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Во ред е да сте едуцирани на тема-секс.
    Ама проработете на самите себе околу правописот и правописни правила.
    Не е пријатно за читање воопшто..

10. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.873
    Допаѓања:
    3.352
    Има доста машки на кој малите гради му се попривлечни од големите! ]:)
    Значи не е се до големината, најбитна е љубовта и разбирањето. Ако некој те сака вистински, ќе те сака таква каква што си ! :*

На Ilinaaa и Hipica им се допаѓа ова.
  11. angelina5

angelina5 Нов член

Се зачлени на:
    13 ноември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Jas sum nova na forumov i sakam da prasam imav dobieno od 1do6ti na 9ti imav odnosi so decko mi no utre denta t.e vecerta koga otidov do wc imav malce krv bleda ,posle 2 dena pak vidov 2kapki na gakite tie denovi me bolea i jajnicite ama mnogu tapa bolka .Pa mozhete li da mi kazhete od sto li mozhe da e bidejki mn sum isplasena i neznam sto da pravam.Ve molam za pomos :doh:

12. Osamena-Srna

Osamena-Srna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    108
    Тоа може да ти го каже само гинеколог а и тој без преглед неможе ништо да ти каже. ако сакаш само да те утешат и да ти кажат дека не ти е ништо, еве јас ќе ти кажам не ти е ништо, но тоа не е решение. Како очекуваш на толку комплексно прашање да добиеш одговор на форум?

На Teodor`s mom му/ѝ се допаѓа ова.
  13. angelina5

angelina5 Нов член

Се зачлени на:
    13 ноември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Da svakam deka mozhe ginekolog da ti kazhe ,jas pomisliv samo da ne imal nekoj slicno iskustvo pa da mi kazhe ,ne pomisliv nisho drugo,sepak fala.

14. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    580

Бог да чува каква бизарност,уклучени на камера и да мастурбирате :x

15. sexigirl

sexigirl Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    декојки ајде кажувајте...кога се самозадоволувате дали ви се прави некако во нозете..бидејќи денес кога се самозадоволував ми се направи некако во нозете а чуството беше прекрасно?

16. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Жими се,ама ништо не те разбрав,ништо.. :?:

На Teodor`s mom, Hipica и Valentina.Vaki им се допаѓа ова.
  17. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.446
    Сакам кажам незнам речам. Што ти се напраи о дозете? Вака формулирано прашања тешко кој ќе го разбере.

18. sexigirl

sexigirl Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    мислев кога се замозадоволувате...и кога ќе свршите дали ви се прави некако во нозете..се избунив со пишувањето сори.

19. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    2.270
    Среќна и задоволна од вагиналетите и капсулата :D значително ми се намали секретот и ја нема повеќе непријатната миризба 8)

20. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Хахаха и те како се прави во нозете :D
    Цц