можеш и со твојата уста да си поигруваш, те орално да го задоволуваш е тогаш ке си уживкате до бескрај....уживај драга
Па ако користите само лубрикант подобро земи си од оние од Дурекс, имаш обичен без мирис и вкус, а имаш и со вкусови и некакви ефекти на пецкање (барем така пишува на декларацијата)...
Девојки, купувате ли вие кондоми понекогаш? Мене лично ми е срам, не можам да се замислам! И ако има такви шо купуваат, ве гледаат ли продавачите некако на криво?
Влези си во некој поголем маркет, никој нема да те гледа на криво, купи уште 6-7 други работи плус кондоми, чиста работа . Иначе, гест за почит е тоа од женска страна
јас купувам скоро секогаш. Многу ми е интересно да си одбирам пошо нели секакви има =) И зошто некој што бил на каса мислите дека ве гледа на криво? Не верувам дека го занима кој што купува, тој глеа побрзо да си заврши со работа и да си оди дома..
Имам купувано,не дека користам интересни ми се кутивчињата внатре си чувам малечки обетчиња И воопшто не ме гледале попреку и ниту ми е незгодно...
И јас имам купувано кондоми додека сеуште користевме со дечко ми. Ама искрено ми беше срам, доколку имав опција повеќе сакав тој да купи, еднаш кога требаше да биде сам и да одам накај него купив две пакетчиња од обичен малечок колонијал во кој работеа маж и жена, мислам дека ако тогаш преживеав и не пропаднав во земја, немам гајле. Инаку сакав да прашам, многу ме болат брадавиците на допир, ви се случува пред да добиете? Мене прв пат.
Ние не користиме кондоми а за сите што ви е незгодно нема потреба од срам не сте единствени дури и тие на каса сигурно си користат А ако мислите дека ќе ве гледаат накриво не сте само вие во продавница милион луѓе им идат
Lovely93 мислам дека е нормално понекогаш да чувствуваме болки во градите пред менструација. И мене ми се има случено неколку пати. Мислам дека не е нешто загрижувачко.
Купувам, купувам. Мака немам, во супермаркет си ги зимам како мастики да се. И на први мај во КАМ, 9 сабајле, врие од пензионери и марули и лебови, а јас со ранче на мене и со кондоми. Па ај земав и едно чоколадо, нема смисла, ме гледаа како ѓаволот да влезе внатре. Абе гледајте здравјето таму пред се' и да не думкате бебе, та за накриво гледање... :geek:
Фала на одговорот, и јас мислам така, ама се нервирам дека ми доцни, ми се измешале ептен нешто хормониве.
Женски пред еден месец испив норлево... и ми дојде неколку дена побрзо.. а сега ми касни.. од него е или... ?
и те како , можно е да се појавил хормонален дисбаланс се случува бидејќи апчево е бомба од хормони на едно место
дај боже да е од тоа.. но премногу се нервирам мислам дека сум бремена да не дај бог.. да е тоа... ми се лоши но не сум повтатила.. можи е од тоа што се нервирам.. не знам...