Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.622
    не се нервирај и тоа премногу влијае , и јас се напотресов еднаш така па од нервирање бетер ми каснеше , така да опушти се ќе дојде нема шанси да си бремена ,чим си се напила норлевот и ти дошло предходниот месец нема место за паника

2. MinaFe

MinaFe Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    17
  3. mid

mid Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    11
    Devojki sakam da prasam nesto, dokolku sum nemala seksualni odnosi a mi docni vekje desetina denovi koja bi mozela da bidi pricinata ? Da mi ima dostudeni i nesto slicni ??

So bi mozelo da mi pomogni, brusnica ??

4. Mare-marija

Mare-marija Нов член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Имам чешање и болки а исто така и од вагината ми се лачи бела течност дали може некој да ми помогне и да ми кажи што е тоа

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Белата течност значи бело прање. Ништо страшно, самото ќе се повлече.
    За чешањето ќе ти помогне да се миеш со чај од камилица, и сода бикарбона.

Но девојче не се потпирај само на нашите совети, посети гинеколог.

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Незгодно ти е да купуваш кондоми ? Пробај врати ги во маркетот наредниот ден, да видиш што е незгодно :wasntme:

7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Ауу зошто ги враќаше, со поминат рок да не беа? :$ :lol:

8. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    2.270
    Карина8 ме изнасмеа (без навреда) :D :D :D како тоа си вратила кондом наредниот ден ?

9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.506
    Допаѓања:
    139.271
    Или отиди на каса со 100 денари и пред сите да ти рече, девојче 120 се кондомите! А ти немаш :( И брука и без секс и сите да ги видат на каса оставени после тебе.

10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Зафрканција беше бе не сфаќајте буквално, мене не ми ни треба кондоми па да купувам :D Туку зборот ми беше онака по шала, пример не испаднало ништо вечерта и не ти ни треба повеќе кондоми, па да идеш да ги вратиш да не фаќаат прашина, е тоа е брука, а не да купуваш.. Ама чисто по шала беше, не дека се дешава така :D

11. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Ме закопаа со кондоми на Таксират. На секое влагање после пауза за пушење, по едно пакетче |(
    Абе картата ја извадив у цената на кондомите :clap:

12. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    350
    Допаѓања:
    1.720
    На дечко ми на кожичката на пенисот му испадна нешто како црвенило и ранички . Пред два-три месеца користеше бетасалик сол. и му помина. Имав јас тогаш бело прање на средината на циклусот, и му рекле дека е од тоа. Е сега пак му се појавиле, немам бело прање од тоа не е сигурно. Кожата кај главичката му е многу сува. Може ли од тоа да му распукува кожата и да изгледа како раничка ? И што може да користи? Ако знае некоја феминка нека ми пише :) фала

13. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.001
    мислам дека двајцата имате инфекција на вашите интимни делови, и ја пренесувате меѓусебно преку односи....најдобро на лекар да одите ке ви препише нешто соодветно..позз

14. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Вака значи сега сум во плодни денови.Но утринава забележав како кафеав исцедок.Вчера ништо немав,а баш сабајлево приметив.Паѓа како засирена крв,но има баш кафеава боја.Не знам што е,а циклусот ми заврши пред 2 недели.

15. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Девојки да ве прашам нешто,скоро секогаш кога имаме секс мене ми се слошува,значи до степен на онесвестување.. Од што може така да ми биде ?

16. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Мене така ми се случува кога циклусот ми е во фаза на завршување,односно последните денови,кога се "доцедува".Така да,не верувам дека има место за паника :)

17. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Па друго објаснување освен прераспределба на крв (намалување на крвта во мозокот) немам да ти дадам. Веројатно е причина за физичко истоштување или срцева слабост поради што пати крвниот систем и дотурот на крв не е адекватен. Може и да е покачената телесна температура да ти го ремети терморегулаторниот центар... Во секој случај девојко, тоа не е номално. Да си идеш ти на лекар, и без срамење од тоа како да му објаснам, што да му кажам. Лекарите се за тоа и никој од нив не ги разглаба приватните ситуации на пациентите.

На makedonkamak и hello-kitty.90 им се допаѓа ова.
  18. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Одприлика после колку состаноци на 19 години е нормално да спиеш со дечко.. ? Знам дека се зависи од близината и личностите, но така одприлика, после 2 3 10 20 состаноци.. ?

19. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.446
    Допаѓања:
    20.072
    Кога самата ќе си почувстуваш дека е време :) Ниту си лесна ако имате односи и на првиот состанок, ниту си затуцана ако сакаш прво подобро да се запознаете.

20. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.001
    тоа со бројките 2 3 10 20 тоа никаде нема да те одведе, можеш само да си направиш некој емотивен хаос и после да се чудиш што те снашло.....со бројкиве само можеш да згрешиш и д аодиш во погрешна насока...а односи ке имаш кога ти самата ке сметаш дека си подготвена и дека токму тоа го сакаш, самиот момент кога ке те одведе до тоа со саканата личност- е тоа е тоа, кога ти ке сакаш и си подготвена само по себе ке се случи....без притисок без ништо, кога сама ти ке одлучиш...нема правила за бројки, з а тоа одлучуваш само тиииии.......

На SparkyAngel и Lovely93 им се допаѓа ова.