Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Сигурна сум дека срцето и крвта ми се предобри,имам одено на испитувања,повеќе и од добро ми е се,зошто одев и на спортска медицина.. Баш затоа и се чудам од што може така да ми биде,можно е да до притисокот,незнам,ако ми се случи пак обавезно ќе одам на лекар..

2. diamonds.in.the.sky

diamonds.in.the.sky Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
    Значи вака девојки.. Не сум нимфо, ниту некоја која има ‚‚поминато‚‚ многу, дечко ми ми беше прв, и единствен сеуште. Но, дури незнам кои други зборови да ги употребам, ама во сексот, тапа е. Ми рече као демек пред мене бил со 2-3 таму, но јас лично мислам дека му бев прва. Како и да е, да не вртам многу, не ме задоволува. Го сакам премногу, за изневерување не ни помислувам, далеку од тоа.. Но не знам што да направам за таа ситуација да се измени.
    Сексот ни трае мошне кратко, сме немале од 25.12, а оргазам немам никогаш искусено.
    Дури понекогаш им љубоморам да девојчињата што покрај себе имаат онака ептен ‚‚загреани‚‚ момчиња, што не дозволуваат девојките да се почувствуваат така како што сум во моментот јас. Можеби некоја од вас се нашла со слична ситуација, може и не, но би сакала да ми дадете некое ваше мислење.
    Инаку, 100% не е вината во мене, ниту кога станува збор за изглед, тело или нешто слично. Не сум нарцис, ама свесна сум дека многумина само ‚‚сонуваат‚‚ за девојка како мене.
    Од моја страна е 100% задоволен, а јас морам да глумам дека и јас сум исто така.... За време на сексот знае да рече дека сум ЛУДА (во позитивна смисла), дека сум предобра, и знам дека не лаже, го гледам како ужива, но кај мене не е така. Ќе се смени ли состојбата? Што мислите?! :/

3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.076
    Допаѓања:
    91.117
    Па зашто глумиш дека уживаш ??? Не мораш да глумиш како што си напишала :)
    За оваа мислам дека треба само отворен муабет со него ... кажи му исто како и овде што кажа ... дека сакаш да уживаш дека тоа што правиш ти за да го задоволиш максимално сакаш и тој да те задоволува тебе :) Јас би те советувала да го водиш и да му кажуваш што сакаш ... ете ако се срамиш покажи му за време на играта ,предиграта нека ви трае подолго ... За почеток оваа милам дека ќе ти успее и ќе почнеш да уживаш :)

На Mei му/ѝ се допаѓа ова.
  4. diamonds.in.the.sky

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
    Па се плашам да не се навреди...

5. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    13.331
    Мислам дека повеќе ќе се навреди ако глумиш..така да подобро кажи му сето она што го мислиш и што ни го кажа нас. Лутел не лутел тоа е. Неможе само он да биде задоволен,а ти да си чмаеш и да чекаш да се смени нешто.

6. Mei

Mei Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    70
    Затоа ќе разговараш со него,со убаво и смирено ќе му кажеш што ти се допаѓа а што не,да увидите на кои работи грешите,отворено и искрено кажи му кои работи тебе ти се допаѓаат да ги правите и не гледам зошто би се навредил кога сепак се работи за обострано задоволство и верувам дека и тој би сакал да и ти бидеш задоволена и секако доколку навистина му значиш ќе те разбере и ќе се потрудите заедно да поправите некои работи. И сметам дека нема потреба од глумење, се' се учи и си доаѓа со текот на времето.

7. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.076
    Допаѓања:
    91.117
    Кажи му се отворено ако неможеш лично во очи да му кажеш еве пиши му на фб пример но мсилам најдобро е лично ... тој муабет да го правите кога сте заедно.Колку време сте во врска ако може да знам ?Зарем не разговарате отворено за се ?

8. victoriasecret1

victoriasecret1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    88
    Девојки имам 18 години и пред месец дена пробавме со дечко ми да имаме односи, но уште од почетокот имав страшна болка :sweat: не се издржуваше пробавме и со кондом и без, болката беше иста. Крварев многу, исто крварење како мензис, прекинавме значи буквално не ни влезе. После половина час пак но исто, иста болка исто крварење.
    По неколку дена пробавме пак опуштена атмосфера предигра .. но кога требаше пак да се случи, уште поболно и пак крв. еве веке 3 пат по ред... :( А и не е некој надарен дечко .. за да е до толку ситуацијава.
    :?: :?: :?: :?:

9. diamonds.in.the.sky

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196

Dve godini..

10. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    13.331
    Па биди искрена пред него, отвори се. Не е мал период од 2 години.

11. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    И јас се согласувам да се отвориш..

12. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.001
    јас мислам дека ти имаш сериозен проблем околу тоа, не е баш и некој лесен проблем......со дечкоти си 2 години и не е толку краток период, ако во тие 2 години не се сменило ништо верувај дека и натаму нема ништо да се подобри. ти си толерилала додека си можела ама еве веке претпоставувам неможеш и понатаму.ако продолжиш понатаму истото ке се случува, пробај д аразговараш со него, малку романтика, нешто ново некоја пикантерија во кревет за да видиш како ке реагира, ако истото е понатаму мислам дека нема да можеш да издржиш да глумиш лудило и понатаму и ке му раскинеш....ти си знаеш најдобро

13. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.001
    незнам што би мошело да биде причината за обилното крварење па и после 3 односи...чудно ми е..а да одиш на лекар да видиш што ке ти каже тој ке те прегледа, најдобро е така мислам...јас првиот пат крварев еден ден така како менструација да имам, вториот мозеби 1 капка крв ама после тоа нема ништо, не би требало да има крварење...правец на гинеколог мој совет

14. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    Victoriasecret1 подобро оди на гинеколог, немој да испадне со матката проблем, да е дојдено до гребење или оштетување..Прв ли ти е?

15. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Прво нешто да ти кажам како сакаш сфати ме но нема потреба од зборови како демек некои сонувале за тебе,немој да мислиш дека е се во изгледот.Така да нема потреба тука да ни докажуваш колку си ти луда или згодна.Чувај си го тоа за тебе,бидејки тоа нема никаква врска со ова што тебе те мачи. |(
    Од каде знаеш дека си предобра?Можеби и тој глуми како и ти?!
    Така да седни и разговарај,кажи му што те возбудува и сл.
    Инаку велиш не си нарцис,ама мене ми изгледа дека си.Ќе ме разбереш погрешно можеби,но ниту сум љубоморна ниту планирам да бидам.Само ти кажувам дека јас одамна сфатив дека не е се во изгледот.
    И јас се утепувам од вежбање и сл.па не оди секогаш во љубовта. :envy:
    Затоа седни и разговарај и прво нешто не се замислувај многу,не летај во облаци. :fubar:
    Седни и кажи му дека тоа и тоа сакаш,тој самиот не може да знае на што ти полудуваш. ;)
    Ќе има подобрување.Мојот дечко е добар во сексот,но беше многу нежен,му кажав дека сакам малку подив секс и ете го сега знае дека тоа ме полудува и се си е ОК. ;)

16. kristijana88

kristijana88 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    prokrvaruvanje

Здраво на сите имам еден проблем вака значи редовно менструација си добив на 6ти декември ми траеше нормално 5 до 6 дена потоа на 20ти декември имав некаков исцедок розева боја траеше околу 3 дена потоа премина во црвен боја и се уште ми е исто еве некаде околу 16 дена ми трае, што може да биде дали некој имал сличен проблем, пишете поздрав до сите

17. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    prokrvaruvanje

да си заказиш на гинеколог веднаш не чекај

18. sexybaby

sexybaby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    diamonds in the sky кога тој не се потрудил да те задоволи зошто ти да глумиш?ти си повредена од неговото однесување зошто да не му кажеш?мислам дека бројот на партнерки нема врска и повеќе да имал ако си гледал само за него тоа е.можи да се подобри само ако сака и мораш да му го кажеш тоа сакал да го слушне или не.поз

19. diamonds.in.the.sky

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    196
    Blagodaram devojki na mislenjata, ke probam da razgovaram i ke vi pisham sto bidna :*

20. draganaforever

draganaforever Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    драги феминки инто ми треба мислење од вас.имавме со дечкото сексуален однос направивме мала греска и мислев дека мозеби ке останам трудна,но добив точно на време имав нормална менструација која ми траесе како и вообичаено.откако ми заврси продолзивме ама сега па се чувствувам многу чудно.имам главоболки стомакот ме наболува имам некоја тапа болка и нагони на повракање ама не повракам.дали мозеби имам некоја глупост направено или мозеби се работи за несто сосем друго а јас од страв мислам дека се работи за бременост?ви благодарам однапред