Па треба да добиеш овој период или рано ти е? Не ми е јасно зошто не користите заштита?! Само тоа неможам да ве сфатам..да користевте заштита немаше сега да си го оптоваруваш мозок дали сте напраиле беља или не. Направи си еден тест за бременост и осигурај си се.
diamonds.in.the.sky нарцис можеш да бидеш само кога станува збор за надворешната убавина. И добро, да кажеме дека си убава, згодна, многу те "посакуваат", но дали некогаш си размислила дека не е се во надворешната убавина? Работата е во привлечноста, сексапилноста, сензуалноста, харизмата... Можеби помеѓу вас едноставно нема никаква хемија... Ситуацијата нема да се смени се додека не седнете да разговарате за тоа... Немој воопшто да размислуваш дали тој ќе се навреди, дали погрешно ќе те сфати... Се додека ти глумиш дека ти е одлично, лошиот секс ќе се повторува одново и одново... Исто така не биди премногу сигурна во тоа дека нему му е одлично, кога би му било одлично би сакал да имате секс секој ден, а не "еднаш месечно"... Реално, жените можат да одглумат оргазам, но мажите можат да одглумат цела врска...
имав менструација ми заврси пред 10 дена а последниве 3 дена ми се слуцува тоа сто го написав претходно
jovanovska94, voopsto ne se doglasuvam so tvoeto mislejne. Eve i zoshto. Sega sum veke mazena za mojot, togash decko i se naogav tokmu vo istata situacija kako i diamonds.in.the.sky Znaci ja razbiram devojkava, ne veli deka e angel na victorias secret, no saka da potencira deka ne se raboti za devojka koja ne moze da najde drug, bidejki da se razbereme, nekoi imaat seriozen problem so toa, svesni sme za toa kolku i da velime deka izgledot ne e vazen. diamonds.in.the.sky, vo prashanje e iskustvoto. Ne mozeme da receme deka ne e, zatoa sto kako sto kurvite najdobro gi zadovoluvaat mazite, bidejki im gi znaat site "slabi tocki", taka e i kaj mazite. Ubavo kaza deka go sakas, zatoa ke te sovetuvam, ne razgovaraj so nego na nacin na koj ke izgubi samodoverba, tuku ednostavno predlozi mu da probate nesto drugo. Jas na maz mi togas koga mi bese decko, mu rekov deka sakam starite pozi da gi zamenime so novi, toj se soglasi i duri pocna da se interesira za novi i taka MNOGU ni se podobri seksualniot zivot. Pozdrav, i so sreka
Очигледно не ти од бременост (ако не се десил некој инцидент, а ако се десил, па девојко има кондоми мајко му, додека се стресираш вака пред/по секоја менструација нема ни да престане да те рока глава и да ти се повраќа). И еве глеаш дека не е еднократно. Иди на лекар, има шанси да ти е нешто хормонално од менструацијата но може и да ти е од дигестивен систем..
urbaan јас потенцирав дека надворешниот изглед не е се... И да, таа може да најде друг, но што ако таа е убава само за гледање? Можеби таа не го провоцира, не го инспирира да имаат секс... Не велам дека мажите не се визуелни суштества, но кој е ефектот ако си ти убава, ќе те гледа само? Епа не, мора и ти да се потрудиш малку... И како погоре што кажав, на мажот на кој му е убаво со тебе во кревет, ќе бара секс постојано, па млади сме, сега го имаме врвот на сексуалноста... Таа не спомна дека немаат каде, значи тоа испаѓа како причина зошто немаат редовен секс...
Моја другарка пред два дена имала секс со дечкото, и двајцата имаат по 17 години, е сега кога и го ставил него го болело, дали е тоа нормално? и не прокрварела, не ја болело многу..
Ако било прв пат (иако не нагласи претпоставувам бидејќи спомна крварење), тогаш нормално е и него да го заболи првиот пат бидејќи нормално тешко оди, но не значи дека ги боли сите. Индивидуално е, мислам дека нема простор за паника, секако ако болката не била невообичаена.
Поставив и во друга тема но немаше многу одзив , Не знам зошто и дали има простор за паника , но ова никогаш не ми се случило .Ми дојде на 24 декември и ми заврши по 5 дена некаде . Но еве сега сме 5 ти и пак ми дојде ,не ми дојде баш туку само кога се избришав неколку пати имав како крв и една капка после на влошката но мала, немав никакви симптоми , ниту болка како обично кога треба да ми дојде само имав зголемен апетит , но и тоа е релативно . Инаку дали е можно од што бев сексуално поактивна , бидејки на една другарка на гинеколог и кажале дека може ако на пример паузирала некое време недела две и после нагло претерала со сексуалната активност . Јас последната недела може да се каже дека претерав , а последните ден два кога скоро и да немав менструација само онака знаете кога ке се избришам кафенко што е при крај кога е , бев сексуално активна . Вчера ми прекина уште после првата капка а денес исто кога се избришав малку прокрварев ама само при бришење. Читав дека е можно да е овулаторно крварење кое се јавува од 12-14 ден за време на овулација , а мене ми беше вчера 12 ден . Дали има некој слично искуство за да знам дали да паничам Ви благодарам
При овулација ми се има случувано кога ќе се избришам да имам малку кафеавко,баш крв никогаш не ми се случило,ни за време на овулација ниту така меѓу менструации.Стварно незнам што би било.Знаеш и самата,ако не добиеш поконкретен одговор,најдобро прашај гинеколог
луѓе здраво нова сум на форумов специјално го направив за една другарка,имаа петинг со дечко и на голо и бара помош дали може да забремени тој не свршил но се плаши од предсемената течност не сум искусна во овие работи помагајте
Dali imate bolki vo dolniot del od stomakot dodeka imate odnosi so vasiot partner, sto bi znacelo toa?
јас имам болки во стомакот тоа е само ако ми се моча,а претходно не сум била во тоалет. И осеќам силно стегање во долниот дел, какоо да ме сече некој а се осеќам затнато од подуеност. Тоа е зашто е стегната мускулатурата и се напнуваме и се запира нагонот за мокрење. Откако ке завршиме со сексот коа ќе мочам- полека за половина час ми се смирува стомакот и подуеноста
здраво имам голем проблем во брак сум 4 години а еве 1 година како помина јас немам желба за секс незнам што да правам ве молам за помош.значи треба да ме моли за да се согласам а со месеци да не ми речи јас нема ништо да направам.ве молам за помош.што да правам.