не немам никакви симптоми само ми е страв и да не ми е нешто од апчињата оти и првиот пат кога ни пукна кондомот испив едно апче во мај месец а сега е август и повторно се напив уште едно (некаде прочитав дека не е убаво да се пие повеке од едно апче во период од шест месеци)
ма ти реков опушти се пишува дека и пред компјутер не е добро да се седи повеке од 2 часа нетреба и на мобилен да се збори, а кој окорел од компјутер или фатил рак од мобилен. ти викам терај си го животот уживај си нито нема да ти биде
ок и да знаеш дека ќе те послушам оти од овие работи не можам дури ни мирно да спијам само се нервирам фала ти мартинче
Ако ви пукаат така често презервативите,тогаш не го местите како што треба.За во иднина да не се плашиш вака,внимавајте на тоа,а и...нема потреба да свршува во тебе,макар и во презерватив.Што си е сигурно,сигурно си е...
така е што си е сигурно сигурно си е ..затоа и не му дозволувам да сврши во мене фала ви и на двете и на лилит и на мартина
Zdravo na site jas sum ovde nova I imam edno prasanje do site vas: Decko mi ne svrsI vo mene, svrsI nadvor no vednas otkako go izvadi penisot (odnosno po nekolku sekundi). E sega na mene mi e strav I neznam dali e mozno pred da go izvadi da ne e ostanalo vo mene nekoja kapka sperma... Nova sum na toa pole i ne mi se jasni nekoi raboti. btw:izvinete za latinicniot fond ne mozev da pisuvam na kirilica (vetuvam deka vo idnina ke go storam toa) pozdravcinja
tocno deka nadvor si e nadvor... no sepak mi e strav zosto imavme nezastiten odnos... a pred da svrsi ne li ima nekoja pred semena tecnost ili neznam kako se vika toa... od toa nema li opasnost da se zabremeni ili...?
^^^^ Не се секирај, многу се минимални шансите да остенеш бремена со предсемена течност. Штом не свршил во тебе, немаш причина за секирација. Уживај
Fala vi mnogu za mislenjata... se nadevam deka zosto da se grizam... a dali znaete testot za bremenost kolku vreme posle ostanuvanjeto bremena moze da dade tocni rezultati...?
^ Тестот за бременост за да даде точни рез. треба да се направи две недели по незаштитениот однос, со првата мокрача наутро.
za pinkgirl: ete i od mene edna uteha da ne se zamaras deka sigurno ne si trudna ....zznam od iskustvo zs i jas pred mesec prasuvav na forumov i mene mi go rekoja istoto kako i tebe i se uveriv vo to deka dur ne svrsi vo tebe nema mesto za griza ic ne se sekiraj mene od ko mi pukna kondomot toj mes mi kasnese 10 dena zbudalev i posle svativ deka to mi kasnelo oti bev pod stres zeni pati site isto se zamarame hehe poz
Девојки можеби е без врска прашањево,но би ми олеснило доколку добијам одговор. Минатата ноќ немавме заштита,па се задоволувавме меѓусебно,сврши,и после 10,15 минути,претходно се избриша,ме допираше мене.Ме интересира колку време сперматозоидите можат да опстанат на суво?Ме фати страв бидејќи ми бил најплоден ден,па да не останало нешто на раката. Ви благодарам однапред.
Значи нема теоретски шанси и самата кажа дека се избришал а и да му останало на раката тоа било веќе мртво, а и нема шанси он мора да сврши во тебе за да останеш бремена, нема шансиииии на тој начин да останеш бремена ич да не му се секираш