Бидејќи ти завршила пред 2 недели , можно е да е овуларно крварење. Мене понекогаш точно на 2 недели откакко ќе ми заврши да имам слаби крварење ( некоку точки). Бев на доктор ми кажа дека многу честа појава е во период на овулација да има и крварење. Ако за 3 дена не престане тогаш консултирај доктор.
Спомнав и во друга тема дека прилично ми смета влакнест задник кај машките (поточно кај дечкоми ) прилично е влакнест не е ПРЕМНОГУ но има.. мене ми е глупаво да му речам да се издепилира пример.. незнам како би изреагирал на тоа, што мислите ? или нема потреба од такво нешто.. ?
ако сте блиски не би требало да ти биде проблем да му кажеш...али прв пат слушам девојче да каже дека тоа и смета хихихх
И на двете прашања само сама можеш да одговориш. Дали има потреба или нема потреба зависи од тоа колку ти смета тебе. И како би изреагирал.... ние сме во врска со него или ти бе душо? Како сакаш така постапи.
^Не верувам дека маж ќе си го издепилира задникот Претпоставувавм дека нема да реагира со воодушевување на барањето .
Мој совет ти е да му кажеш уз муабет дека преферираш мазно газе или дека сакаш кога машкото е средено а-у... отвори тема за тоа што сакате и што мразите кај мажите и жените и искористи да си кажеш се што ти смета, така нема да биде директно кон него насочено, а и ќе дознаеш повеќе за неговиот вкус
^ Може како не, се случува ретко ама може при некоја овулација да се јави кафен исцедок кој би требало за ден-два да престане. Постојат и други причини, но ако ти се поклопува со плодни денови, ако брзо помине, ако немаш некои други тегоби или некакви симптоми, тогаш најверојатно нема потреба од паника.
Ми треба совет итно..Имав пред некој ден со дечко ми 2 партие 2 саата траеа...и сега не можам да одам потечена сум цела..мачкам масте за бактерии калестен подобро ми е..но незнам дали отокот ќе спанде. другарките ми велат деа тоа е од подолго сто траеле партиите..дали тоа е така ? од што може да потече? сум имала и пред тоа со него не толку долго ама 1 саат сигурно ..можно е да имам фатено трипер ? да одам на доктур ? ве молам за совет.. кажете ми што да правам ?
Како прво,те молам пишувај малку појасно. Како второ имавте две партии кои што траеа по 1 саат?Вкупно 2 саати?Сериозно?Бре што дечко е тоа алал да ти е.Тој виагра да не пиел? Шала на страна,иди си на лекар незнам од што може да ти е.
Самозадоволување Вака јас сум нова овдека и сакам да ве прашам за совет веќе два месеци сум сексуално активна so заштита имам 19 години и ужасно и неподносливо ме чеша ќе одам на гинеколог ама сакам да ве прашам дали е нешто опасно ( како искусни ) бидејќи сум многу испаничена
Самозадоволување најверојатно ти е од кондомите и јас имав таков проблем.ама ако те чеша постојано оди на гинеколог.поз
Девојче никој овде не може да ти каже што ти е и со тоа дали е опасно. Но како што кажа претходната феминка можно е да е кандида, тоа е габична инфекција што не е опасна но секако треба да се лечи. И пред да почнете со сексуални односи треба малку да се информирате за СПИ и слично, а и не си мала за да не ги знаеш овие работи. А можно е и да си алергична на латекс. Побарајте кондоми кои не содржат латекс.