Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Victim

Victim Нов член

Се зачлени на:
    5 декември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    и јас би сакала да е едно ебано сценарио се шо ми се дешава па да го исценирам и крајот WannaBE :fubar: .. можеби така мислиш дека се изразувам невообичаено ама студентка сум на книжевност и да ... пишувам и свои дела. а ова што го напишав овде беше само за да добијам совет,а не за да ми одговараш со иронија и сарказам.. можеби и на некоја друга и се имаше случено нешто слично.. како и да е .. си ја решив јас мојата дилема , бар донекаде.. со дечкото раскинав уште одамна ама сфатив дека нее поради неа туку поради тоа што не чувствувам ништо за него.. но синоќа сфатив дека со другиот неможам да прекинам и дека секогаш ќе бидам таму за него кога е во некаква фрка па го прекинав односот со неа предмалку..
    ПС: фала на советот, се надевам дека тоа во иднина вистински ќе ми биде професија ;)

2. Victim

Victim Нов член

Се зачлени на:
    5 декември 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Во секоја врска доаѓа до таков период на оладеност.. твое е дали ќе се потрудиш да ги поправиш односите или ќе решиш да ја прекинеш врската. Ако помага, мисли на тоа колку Може да биде добар сексот со него, најди време и место кога и двајцата ќе бидете без обврски и направи некаков чекор кон него. Се зависи од тоа колку ти сакаш да бидеш со него и дали сеуште може да те растрепери и наежи кога те допира. Доколку тоа не е случај со вас, се што чувствуваш кон него е милина која повеќе не води кон луда заљубеност и жежок секс и ќе биде најдобро да ја прекинеш врската. :?:

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ojesil

Ojesil Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    13
    Женски дали некоја при депилација/бричење на вагина добила осип?Со што го лечевте? Ми се нафрли цела вагина надворешно со брункички ме чеша ненормално , внатрешно (не во дупка) ми е црвена жар :$ . Совет? Или да одам на лекар утре?

4. sheis

sheis Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    244
    стави бебешка пудра, веднаш ќе помине осипот :) секогаш ми се дешава тоа... не е за на лекар не се грижи :)

5. Ojesil

Ojesil Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    13
    пудра или павличева маст мислиш?

6. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Пожелно е бебешка пудра да ставиш! Според мене, најдобро се покажа таа од Бекутан :)

7. facish.t

facish.t Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Со дечко ми сеуште немаме односи, па би сакала да знам ако можете да ми кажете дали може да му го дркам со помош на некој крем или млеко за тело ?

8. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Боже.. Овде ли прашуваш?
    Него ќе си го прашаш дали му се допаѓа тоа и дали сака тоа да го правиш.
    Сепак мислам дека повеќе ќе сака Секс од тоа.
    Можеш со лубрикант, ќе го зголеми задоволството без притоа да предизвика црвенило, болка и
    гребнатинки. Никако на суво, ако тоа прашуваш.

9. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    251
    Бебеска пудра испробано ;) ама јас незнам сто ке го залазувас и мачис веке кога сте се ресиле да се соблакате дај му на човекот :lol:

На missfortuna, natemila и Madam-A им се допаѓа ова.
  10. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Многу ми се нејасни ситуации каде правите се` со дечковците освен тоа што треба. Која е поентата на интимности од типот на анален, орален, дркање...без нормален секс?
    Брате или правиш или не правиш.. :x
    Само :!: немојте да мислите после дека као попоштени се ако не сте отишле до крај!
    Ама ајде да не навлагам, ваша работа.

На Daydream, QweenSM, missfortuna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    :lol:
    Натали дај му на човекот :D

На XstrongerX и Tikvice им се допаѓа ова.
  12. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    251
    Многу убаво казано :clap:

На Madam-A му/ѝ се допаѓа ова.
  13. VAGA91

VAGA91 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    21
    Последниве 2-3 месеци со партнерот имаме односи со кондом (Поради ХПВ-то и кондиломите).
    По секој однос, имам површинско чешање на вагината и околу усните. Дали е некоја алергиска реакција на кондомот или .... ? Се чудам и јас.

И...да прашам дали поради ХПВ-то (нискоризичен) мора секој однос да биде заштитен?

14. facish.t

facish.t Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Па затоа не мислам дека треба да имаме односи сеуште е рано, немам доверба во него, инаку да прашањето ми беше за сувоста, што да му ставам да не биде суво, зашто се жалеше за сувоста..

15. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.156
    Допаѓања:
    34.325
    За нормален секс немаш доверба,а за орален имаш..Значи,неможам да ви се изначудам.
    Ама ајде,ваша работа.Иначе можеш со лубрикант за поголемо задоволство.

16. facish.t

facish.t Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Немам пробано ни орален само му го дркав ништо повеќе не е грев.

17. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    facish.t, може и боље што сте само на ова, ако не му веруваш ;) (Да не испадне дека сакаме да кажеме дека треба да праите се ако сте правеле тоа).
    Во секој случај чудно е малку, ама гледам доста актуелна мода е.. :x
    Да се вратиме на прашањето: имаш лубриканти по маркетиве, а може да има и таква тема види побарај низ форумов.

18. facish.t

facish.t Нов член

Се зачлени на:
    8 април 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
  19. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    21.187
    Немаш доверба за секс,па и дркањето е интимност,за тоа имаш доверба.
    Секако дека можеш да правиш што сакаш,ама многу млади(мали) имаат погрешно мислење дека можат да дркаат на секој свој дечко,да се галат,палат,пипкаат за половите органи,ама да,за тоа се спремни,а за секс,не се сигурни зошто незнаат дали е вистинскиот,колку ќе трае врската,да не ги озборува после,и незнам што уште.
    Дали им е битно само да се невини,демек многу се морални,а на крај издркале на многу,ама да не спиеле со никој.
    Во колку погрешен правец отиде целиот свет?! :o

На Safira26, K-pozitiv, Tikvice и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Tiniiic

Tiniiic Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    104
    Девојки пред некој ден со дечко ми имавме петинг преку облека, кога си дојдов дома имав малку крв на гакичките...Не верувам дека сум скината не е можно тоа ама од што би можела да биде таа крв?
    И за добиено не е пошто има уште многу време...