Интимни прашања, проблеми и совети

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Jan 30, 2010.

1. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Зашто да те фаќа паника кога уште цели 2 дена има до 26 ти,почекај нормално е некогаш да дојде 2 дена порано негоаш 2 дена покасно и слично.Не се секирај до толку,зашто од паника и оптеретување може да ти касни.

2. Nounejm

Nounejm Истакнат член

Може ли некој да ми одговори дали можам да забременам од петинг,галење на голо...?
    невина сум.... а дечко ми не сврши... да ми објасни некој поискусен.

3. Anne15

Anne15 Истакнат член

Да,бремена си и тоа со петорка!Со среќа! ;)

И баш сега ти ги разгледував мислењата...зар мораше твоето глупаво прашање во секоја тема да го поставиш?Ај прво чукни си ја главата малку,дали можеш да забремениш ако си невина?Како ќе влезат сперматозоидите во тебе м ?Секако дека не може.
    И велиш никој не се родил сезнајко,но ова навистина просто од твоја страна,не можеш до толку да бидеш неписмена?Дај,прво едуцирај се малку околку сексот,па потоа започни ја сексуалната кариера. ;)

4. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Nounejm сигурно имаш 18 години ? :?:

5. japanize

japanize Истакнат член

Бремена си, ти честитам. Ти посакувам да си уживаш во бременоста.
    Друг пат немојте да се галите на голо. :x :x :clap: :clap: :fubar:

6. sexybaby

sexybaby Истакнат член

Кога веќе прашувате,зошто не прашате пред да го направите нештото?Ако одвоите малку време секако дека ќе го пронајдете одговорот затоа што секое второ прашање е исто.Вака после петинг се е можно :lol:

ADOKI likes this.
  7. swath.a

swath.a Истакнат член

Секако дека не со бремена |(

8. sementa

sementa Истакнат член

да ве прашам нешто драги фемики дали ви се има случено да се осеќате не пријатно за време на секс да осекате нервоза а тој да ужива по некогасш и него го фака паника и нервоза зато сто јас немам никаква рекција веке два месеци по ред дури по некогаш и се караме поради тоа .ве молам дајте ми некој совет ако некој знае и како да го надминам тоа :yawn:

9. poenta

poenta Форумски идол

Кога се соочуваме со некаков проблем единствен начин да го надминеме е нашата психата.
    Работата на мозокот е битна во секој сегмент од нашиот живот.Ако за време на интимноста со партнерот се чувствуваш напнато,треба да размислиш која е причината.Некогаш се случува еден од партнерите да не е во добра форма,ама тоа да трае два месеца,мислам дека има причина.Можеби и немаш вистински чувства кон него и не можеш да се опуштиш.Ако навистина имаш 32 год.како што стои на профилот,би требало доволно да се познаваш себеси и да знаеш што те прави среќна.

sementa and missfortuna like this.
  10. litt-le

litt-le Активен член

Девојкии.. Сексуално со дечко ми сме активни веќе година време. Секогаш сме без кондом знам дека воопшто не е убаво така али ето не сакаме и двајцата. На 10ти април тој сврши во мене и тоа ненадејно помина и тоа. На 11ти одма се напив апче односно после 17 часа од односот. На 15ти ми дојде така и требаше (менструацијата ми е секогаш редовна никогаш не ми била ни покасно ни порано) се ми беше нормално и овој пат. Од свршувањето ние пак останавме сексуално активни треба да ми дојди сеа на 10ти мај. Многу бело прање имам тоа ми се нема случено до сеа дали на некој му се случило? И сакам да прашам дали да правам тест иако се напив апче? Ви Благодарам :)

11. pinklife

pinklife Активен член

Девојки..Имав сексуален однос прв пат со кондом пред недела ипол и дечко ми мислам дека не сврши во мене.Минатиот месец ми дојде на 1ви а сега требаше да ми дојде на 28 и не ми е дошло инаку стомакот ми е подуен.Сакам да прашам дали после првиот однос доцни и дали има некои ризици од не сакана бременост позз :*

12. Tikvice

Tikvice Популарен член

Мислис или не сврсил во тебе?? Ако не сврсил во тебе,нема ризик од несакана бременост,а за доцнење конкретно мене после првиот однос ми доцнесе 1,5 месец.

13. pinklife

pinklife Активен член

Па ми вели дека го извадил пред да сврши и е 100% сигурен :).A доколку свршил во кондомот во мене има ли ризик од бременост потоа го проверивме кондомот не беше оштетен ? :(

14. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Чекај малку имавте однос со кондом или без кондом?
    Ако е без кондом и тој не е сигурен дека свршил во тебе има шанси да си бремена.(огромни)
    Ако е со кондом и тој сврши во него има ризик да се скини кондомот, ако не е скинат не можи да си бремена.

15. pinklife

pinklife Активен член

Фала многу инаку со кондом беше :) и кондомот е не оштетен .

16. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Дали спермата може да се покажи во крвната слика и мокрачата?

17. Madam-A

Madam-A Популарен член

Не.

GirlLove likes this.
  18. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Dali mu se ima na nekogo sluceno da nema zelba da ima odnosi so partnerot a pri toa celata vrska da im e so eden zbor sovrsenstvo

19. pinklife

pinklife Активен член

После првиот секс ми доцнеше неколку дена симптомите си ги имав за менстрација но сега гледам нешто кафеникава течност ми тече наместо нормално црвено дали е во ред ? :)

20. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Vo red e I mene taka mi bese