Зашто да те фаќа паника кога уште цели 2 дена има до 26 ти,почекај нормално е некогаш да дојде 2 дена порано негоаш 2 дена покасно и слично.Не се секирај до толку,зашто од паника и оптеретување може да ти касни.
Може ли некој да ми одговори дали можам да забременам од петинг,галење на голо...? невина сум.... а дечко ми не сврши... да ми објасни некој поискусен.
Да,бремена си и тоа со петорка!Со среќа! И баш сега ти ги разгледував мислењата...зар мораше твоето глупаво прашање во секоја тема да го поставиш?Ај прво чукни си ја главата малку,дали можеш да забремениш ако си невина?Како ќе влезат сперматозоидите во тебе м ?Секако дека не може. И велиш никој не се родил сезнајко,но ова навистина просто од твоја страна,не можеш до толку да бидеш неписмена?Дај,прво едуцирај се малку околку сексот,па потоа започни ја сексуалната кариера.
Бремена си, ти честитам. Ти посакувам да си уживаш во бременоста. Друг пат немојте да се галите на голо.
Кога веќе прашувате,зошто не прашате пред да го направите нештото?Ако одвоите малку време секако дека ќе го пронајдете одговорот затоа што секое второ прашање е исто.Вака после петинг се е можно
да ве прашам нешто драги фемики дали ви се има случено да се осеќате не пријатно за време на секс да осекате нервоза а тој да ужива по некогасш и него го фака паника и нервоза зато сто јас немам никаква рекција веке два месеци по ред дури по некогаш и се караме поради тоа .ве молам дајте ми некој совет ако некој знае и како да го надминам тоа
Кога се соочуваме со некаков проблем единствен начин да го надминеме е нашата психата. Работата на мозокот е битна во секој сегмент од нашиот живот.Ако за време на интимноста со партнерот се чувствуваш напнато,треба да размислиш која е причината.Некогаш се случува еден од партнерите да не е во добра форма,ама тоа да трае два месеца,мислам дека има причина.Можеби и немаш вистински чувства кон него и не можеш да се опуштиш.Ако навистина имаш 32 год.како што стои на профилот,би требало доволно да се познаваш себеси и да знаеш што те прави среќна.
Девојкии.. Сексуално со дечко ми сме активни веќе година време. Секогаш сме без кондом знам дека воопшто не е убаво така али ето не сакаме и двајцата. На 10ти април тој сврши во мене и тоа ненадејно помина и тоа. На 11ти одма се напив апче односно после 17 часа од односот. На 15ти ми дојде така и требаше (менструацијата ми е секогаш редовна никогаш не ми била ни покасно ни порано) се ми беше нормално и овој пат. Од свршувањето ние пак останавме сексуално активни треба да ми дојди сеа на 10ти мај. Многу бело прање имам тоа ми се нема случено до сеа дали на некој му се случило? И сакам да прашам дали да правам тест иако се напив апче? Ви Благодарам
Девојки..Имав сексуален однос прв пат со кондом пред недела ипол и дечко ми мислам дека не сврши во мене.Минатиот месец ми дојде на 1ви а сега требаше да ми дојде на 28 и не ми е дошло инаку стомакот ми е подуен.Сакам да прашам дали после првиот однос доцни и дали има некои ризици од не сакана бременост позз
Мислис или не сврсил во тебе?? Ако не сврсил во тебе,нема ризик од несакана бременост,а за доцнење конкретно мене после првиот однос ми доцнесе 1,5 месец.
Па ми вели дека го извадил пред да сврши и е 100% сигурен .A доколку свршил во кондомот во мене има ли ризик од бременост потоа го проверивме кондомот не беше оштетен ?
Чекај малку имавте однос со кондом или без кондом? Ако е без кондом и тој не е сигурен дека свршил во тебе има шанси да си бремена.(огромни) Ако е со кондом и тој сврши во него има ризик да се скини кондомот, ако не е скинат не можи да си бремена.
Dali mu se ima na nekogo sluceno da nema zelba da ima odnosi so partnerot a pri toa celata vrska da im e so eden zbor sovrsenstvo
После првиот секс ми доцнеше неколку дена симптомите си ги имав за менстрација но сега гледам нешто кафеникава течност ми тече наместо нормално црвено дали е во ред ?