Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Зашто да те фаќа паника кога уште цели 2 дена има до 26 ти,почекај нормално е некогаш да дојде 2 дена порано негоаш 2 дена покасно и слично.Не се секирај до толку,зашто од паника и оптеретување може да ти касни.

2. Nounejm

Nounejm Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    5
    Може ли некој да ми одговори дали можам да забременам од петинг,галење на голо...?
    невина сум.... а дечко ми не сврши... да ми објасни некој поискусен.

3. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Да,бремена си и тоа со петорка!Со среќа! ;)

И баш сега ти ги разгледував мислењата...зар мораше твоето глупаво прашање во секоја тема да го поставиш?Ај прво чукни си ја главата малку,дали можеш да забремениш ако си невина?Како ќе влезат сперматозоидите во тебе м ?Секако дека не може.
    И велиш никој не се родил сезнајко,но ова навистина просто од твоја страна,не можеш до толку да бидеш неписмена?Дај,прво едуцирај се малку околку сексот,па потоа започни ја сексуалната кариера. ;)

4. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607

Nounejm сигурно имаш 18 години ? :?:

5. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    Бремена си, ти честитам. Ти посакувам да си уживаш во бременоста.
    Друг пат немојте да се галите на голо. :x :x :clap: :clap: :fubar:

6. sexybaby

sexybaby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Кога веќе прашувате,зошто не прашате пред да го направите нештото?Ако одвоите малку време секако дека ќе го пронајдете одговорот затоа што секое второ прашање е исто.Вака после петинг се е можно :lol:

На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  7. swath.a

swath.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2014
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    21
    Секако дека не со бремена |(

8. sementa

sementa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    6
    да ве прашам нешто драги фемики дали ви се има случено да се осеќате не пријатно за време на секс да осекате нервоза а тој да ужива по некогасш и него го фака паника и нервоза зато сто јас немам никаква рекција веке два месеци по ред дури по некогаш и се караме поради тоа .ве молам дајте ми некој совет ако некој знае и како да го надминам тоа :yawn:

9. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.026
    Допаѓања:
    36.091
    Кога се соочуваме со некаков проблем единствен начин да го надминеме е нашата психата.
    Работата на мозокот е битна во секој сегмент од нашиот живот.Ако за време на интимноста со партнерот се чувствуваш напнато,треба да размислиш која е причината.Некогаш се случува еден од партнерите да не е во добра форма,ама тоа да трае два месеца,мислам дека има причина.Можеби и немаш вистински чувства кон него и не можеш да се опуштиш.Ако навистина имаш 32 год.како што стои на профилот,би требало доволно да се познаваш себеси и да знаеш што те прави среќна.

На sementa и missfortuna им се допаѓа ова.
  10. litt-le

litt-le Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2014
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Девојкии.. Сексуално со дечко ми сме активни веќе година време. Секогаш сме без кондом знам дека воопшто не е убаво така али ето не сакаме и двајцата. На 10ти април тој сврши во мене и тоа ненадејно помина и тоа. На 11ти одма се напив апче односно после 17 часа од односот. На 15ти ми дојде така и требаше (менструацијата ми е секогаш редовна никогаш не ми била ни покасно ни порано) се ми беше нормално и овој пат. Од свршувањето ние пак останавме сексуално активни треба да ми дојди сеа на 10ти мај. Многу бело прање имам тоа ми се нема случено до сеа дали на некој му се случило? И сакам да прашам дали да правам тест иако се напив апче? Ви Благодарам :)

11. pinklife

pinklife Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    2
    Девојки..Имав сексуален однос прв пат со кондом пред недела ипол и дечко ми мислам дека не сврши во мене.Минатиот месец ми дојде на 1ви а сега требаше да ми дојде на 28 и не ми е дошло инаку стомакот ми е подуен.Сакам да прашам дали после првиот однос доцни и дали има некои ризици од не сакана бременост позз :*

12. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    251
    Мислис или не сврсил во тебе?? Ако не сврсил во тебе,нема ризик од несакана бременост,а за доцнење конкретно мене после првиот однос ми доцнесе 1,5 месец.

13. pinklife

pinklife Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    2
    Па ми вели дека го извадил пред да сврши и е 100% сигурен :).A доколку свршил во кондомот во мене има ли ризик од бременост потоа го проверивме кондомот не беше оштетен ? :(

14. missfortuna

missfortuna Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    171
    Чекај малку имавте однос со кондом или без кондом?
    Ако е без кондом и тој не е сигурен дека свршил во тебе има шанси да си бремена.(огромни)
    Ако е со кондом и тој сврши во него има ризик да се скини кондомот, ако не е скинат не можи да си бремена.

15. pinklife

pinklife Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    2
    Фала многу инаку со кондом беше :) и кондомот е не оштетен .

16. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.183
    Допаѓања:
    16.414
    Дали спермата може да се покажи во крвната слика и мокрачата?

17. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.007
    Не.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  18. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    Dali mu se ima na nekogo sluceno da nema zelba da ima odnosi so partnerot a pri toa celata vrska da im e so eden zbor sovrsenstvo

19. pinklife

pinklife Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    2
    После првиот секс ми доцнеше неколку дена симптомите си ги имав за менстрација но сега гледам нешто кафеникава течност ми тече наместо нормално црвено дали е во ред ? :)

20. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    Vo red e I mene taka mi bese