Девојки секогаш кога сте под стрес покасно доаѓа. Колку повеќе се нервираш и очекуваш, толку повеќе си го одложуваш циклусот. Не мислете на тоа многу, олабавете се, ако сте сигурни дека нема од што беља да се случи.
се согласувам со тебе,ама ај пробај да не мислиш ако можеш. и јас си викам не сум бремена ќе ми дојде ама 1 недела пред да добијам се таму ми е паметот-затоа ми касни. Си решив од сега да не се нервирам. ако сум бремена сум, си имам дечко кој ме сака сигурно нема да ме остави така,10000 пати ми има речено дека ќе ми раскине ако помислам да абортирам. Така да сигурна сум за тоа. Мене ми е страв само зошто не знам дали би се снашла со детенце, сепак не сум доволно возрасна...
Па вака сакам повеќе да знам за тоа кој денови се најкритични односно кога може да се остане бремена ако не користиш заштита?
Бебуфче, ако не користиш заштита не се забременува само во најкритичните денови. Тогаш се само најголеми шансите.
Lele kolku se nerviram od vakvi tipki, Sto ima ti da kazuvash koa treba ona da ima redoven sex , ako i e ubavo na nea sto ti ja osuduvash, ona ne pobara mislenje od tebe dali i e rano ili kasno nego si go kaza problemot, TI sho se praish pametna ustvari iskacash *****..
ве молам помогнете ми! имам печење при мокрење, исто и после мочање. дали е некој инфекција или воспаление??????
дали е некоја инфекција или воспаление кога има печње при мокрење и после мокрење??? ве молам помогнете ми
Ммарта веројатно се работи за некоја уринарна инфекција. Не е ништо страшно ако навреме се лекува, затоа здравствената книшка со тебе и право кај матичниот лекар.
мене исто ми се случуваше и направив уринокултура во микробиологија, ми најдоа една бактерија ешериција коли, многу досадна бактерија. одвај ја искоренив. а те болат колената одпозади?
исто и мене ми беше. утре пиј увин чај, купи го има во сите аптеки и не е скап. понеделник оди на лекар не си играј со здравјето
Ништо страшно си настинала, малку и имаш воспаление на бешика пробај со увин чај. ако не ти е подобро појди на лекат ке ти дадат антибиотик се ке биде во ред.
Не мора, кај мене немаше крв. Всушност јас имав еластичен химен кој се скина дури кога ја родив ќерка ми.
mene prvite 2/3 pati mi tecese... no ima i mnogu devojki na koisto ne im tecelo... ne e kaj site isto... pozz