Па сигурно би имала, со малце што си се раскрварила не си ја завршила ти скроз работата, повеќето крварат првите два-три односи. Ама не се чепкај веќе таму. Или имај секс прво па после чепкај се колку сакаш. Жалосно е да се „скинеш“ на таков начин.
devojki bidejki ne sum informirana dovolno vo ovaa oblast baram mislenje.. da kazam rabotime na bebence so verenikot ama od koga ke se zavrsi rabotata posle edno 10-15 min se iscaduva nepotrebnata sperma od kaj mene (neznam dali toa treba da se slucuva ili ne) i ima nekoj cuden miris. dali nesto ne e vo red ili sto znam sto e .. inaku verenikot e 30 god ako vi znaci nesto toa i infekcii nema ni kaj mene ni nego..
Хаха, не ни значат годините, ако е се` во ред тоа е небитно. Инаку нормално е, не се секирај. Не може внатре да си стои цела, нормално е да истече.
Нормално е спермата да истече од тебе, не може чела внатре да остане. А за мирисот како што кажуваш дека има чуден мирис, тогаш не е се е во ред.
Извини ама прашањево ми е смешно. Прво, индивидуална работа е, зависи од потенцијата кај машките која е различна од машко до машко. Второ, веројатно издржуваат колку мораат, не сите би легнале било која колку да имаат секс.
Мириса на сперма нормално па уште и ако преспие (спермата) внатре и не се измиеш веднаш лелелелелл . Ме изнасмеавте, а тоа што тече не се секирај мора да излезе од некаде. Доволно е една минорна капка за да останеш бремена, во неа има милиони сперматозоиди.Совет: Колку повеќе запнуваш да останеш бремена верувај тешко ќе се случи, затоа олабавете се уживајте во сексот не размислувај дали ќе забремениш или не само од себе ќе се случи.
Девојки, ми треба ваш совет. Веќе подолго време не бев сексуално активна - поточно цела година и пред некое време имав секс. Ми беше прилично болно искуство, исто како да се кини хименот за прв пат хаха А потоа и ми отече вагината. Сакам да знам дали некоја имала слично искуство, дали е до тоа што подолго време бев неактивна, дали е до големината на партнерот или нешто сосема друго.
Ништо не ти е малку и за"рѓала ке се оправиш Уживај. Големината машала не смета, вагината е толку еластична (не баш за коњи) така да нема проблем. Се пошегував малку извини.
Хахаха е стварно ме изнасмеа со коњиве. Да ти кажам кај нив мислам дека е повеќе проблем во должината, осмина да ти го стави отиде матката. Се извинувам за оф топик, морав, стварно смешно ми дојде.
дали е можно да да закачиш некоја инфекција или некоја сексуално пренослива болест од партнертката доколу пенисот има контакт со нејзината вагина али не директно во дупката од пенисот, туку околу неја знаци дупката на пенисот нема никаков контак со нејзината вагина али пенисот одоколу го допираш на нејзината вагина. или па таја ако те допира со прстите пример кои претходно биле кај неја во вагината ?
Тоа ти вака се палиш раскажувајки ни твои фантазии или така ми се чини? Што има врска дупката на пенисот и дупката на вагината, секој допир со слузницата на вагината и мекиот дел на пенисот носи ризик за пренесување на полово преносливи болести. А, како тоа жити се може да ја допираш со пенисот доле а да отворот на главата во никој случај не ја допре слузницата? Со рака исто може да се пренесе но шансите се релативно помали.
извини не ме сваќај погрешно али тоа ме интересира и тоа прашав, инаку не се палам без гајле , фалати за информацијата. позз
Ехх сеа, и ти малце ги комплицираш работиве. Дупка, недупка, прсти..... Не би требало мислам, ама сепак не се плеткај со сумњиви, шо ќе ти се.