Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    нема врска плодни и неплодни денови не ја плаши така ... изв малце строга звучам ама и јас имам односи без кондом не ни знам кога ми се плодни денови па не сум останала трудна .. надвор е надвор славица убаво кажа ...

2. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    девојк и дај кажете што да правам.вчера имав однос и ни пукна кондомот,и парче од кондомот е сеуште внатре во мене.Што да правам,кажете? :( :( :(

3. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.581
    Допаѓања:
    201.799

Одма на гинеколог... сама не можеш да го извадиш, а да го оставиш внатре може да предизвика беља. Не чекај, веднаш јави се кај твојот гинеколог, објасни ја ситуацијата и верувам дека веднаш ќе интервенира.

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    се согласувам со анатх .... јави се на гинеколог сама можеш само да ги влошиш работите ..

5. Tadija

Tadija Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    14
    Draga Bluberry, si trebala uste odma da ides na genikolog,sto poveke cekas tolku poveke mozes da ja vlosis rabotata. Nemoj da panicis,moze sekomu da se sluci. Pozdrav

6. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Исчитав доста прашања и проблеми низ темава и сметам дека многу од девојките стапуваат во сексуални односи без доволно да се запознаени и спремни за нив. Мој совет за младите сексуално активни девојки е дека превземањето на чекор-интимност си има и свои последици а ако се потресувате толку за одредени работи-бременост,болести-тоа значи дека не сте спремни на тој чекор воопшто. Второ, прочитајте нешто повеќе за тоа како функционира женското и машкото тело, не можам да сфатам некој да има односи а да не знае што значат плодни денови, што точно е предсемена течност, дали може да се остане бремена ако свршил надвор и уште милион други работи.

На Bozica1980, OzzyAngel и karak им се допаѓа ова.
  7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Точно е дека слабо е информирана младината.
    Сепак подобро тука да се праша, одколку воопшто да не се праша. Има многу млади девојчиња кои се срамат да прашаат или се во некоја забуна, па затоа ние сме тука да им помогнеме.
    А тоа дека секоја ќе си носи одговорност, така е.

8. bebufce

bebufce Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    6
    Од како ке ве скинат колку време после тоа тече крв..одприлика мислам

9. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170

Кај секого различно.Мене ми течеше после секој нареден однос..можи цела недела. :?:

10. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

:) да мислам дека нема врска плодни и неплодни денови. Еве јас во неплодни денови останав трудна :rofl: , мада ок така си сакавме и дваицата....зависи, кај секоја жена е различно. Не се водете многу по тоа плодни-неплодни, сепак надвор си е надвор ;)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370

се согласувам и не е дека не сум информирана како што кажа една форумџика погоре ... ама во плодните денови се поголеми шансите да зачнеш кога партнерот ќе сврши во тебе .. не дека во неплодните не можеш да забремениш .... затоа сметам дека надвор е надвор така не се забременува освен во ретки случаи од предсемена течност што е случај еден во 10 милиони... и не знам кога ми се плодни денови затоа што сеуште не намеравам да имам деца кога ќе дојде време сигурно ќе ме заинтересира и тоа ... поздрав. :)

На barby му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sunnygirl

sunnygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    19
    Znaci ima GOLEMA VRSKA- moze da se ostane bremena bez partnerot da svrsi vo tebe
    zatoa sto pred da spermata ima mn malo kolicestvo na nekoja tecnost koja treba da ja podmacka vaginata
    (kako da ja podgotvi za what`s to come)- go znam ova zatoa sto sum bila na casovi za seksualno obrazovanie

Sepak od licno iskistvo mozam da recam deka sansite za ova se mali no imam prijatelka koja ostane trudna iako go koristese ovoj nacin na "kontracepcija"

znaci popametno ti e da se zastitis ako ne kondom odi na ginekolog i braj oralna kontracepcija

13. bebufce

bebufce Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    6

Мене еве веќе три дена и затоа сакав да прашам дали е се во ред :^)

14. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Уфф требаше вчера да добијам,ме боли стомак,а не добивам.Ќе си пукнам од мака. :(
    Ќе одам после на гинеколог,што ако се случило нешто.
    Ми нема логика од прстот да се пренесе нешто. :(

15. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Нема потреба да паничиш нормално е да касни неколку дена не секогаш доаѓа на време, а тебе ти касни само еден ден :lol: . Незнам што мислиш под тоа од прст да се пренесе нешто??? Ако не свршил во тебе нема место за паника, а и гинекологот што ќе ти каже ти касни само еден ден :) . Ако тоа те смири оди, ама треба да ти касни 10-15 дена за да тестот за бременост покаже дали си или не си бремена :) . Затоа пробај да се опуштиш и да не мислиш на тоа, а чим те боли стомак значи ќе добиеш почекај некој ден и ќе видиш :)

16. aquafortune

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Сврши претходно,и после 10 минути ме допираше мене,ама се избриша претходно.Во најплоден ден бев,затоа ми е страв...

17. drugar

drugar Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    17
    Не се плаши нема врска ако не свршил во тебе неможе да забремениш без разлика дали денот бил плоден или не.

18. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Ехееехее нема теоретски шанси да си бремена сперматозоидите веднаш умираат во надворешна средина па и се избришал па и после 10мин нема шанси да си бремена

На aquafortune му/ѝ се допаѓа ова.
  19. aquafortune

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Бев на гинеколог,ми рече дека нема шанси да настане бременост,повеќе му беше страв да не имам некоја инфекција,ќе одам утре да се проверам и за тоа :) ...И се надевам дека ќе добијам наскоро,бидејќи стомакот ме убива веќе 3 дена.:(

20. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    Ај биди малку културен, темава е „Интимни прашања, проблеми и совети„ а не „Лични огласи и пофалби„