Значи вака циклусот ми доцни 3-4 дена. Имав односи со дечко ми но секогаш 1-2 минути го вади и свршува надвор (поточно употребува рака за да сврши) и и двајцата сме сигурни дека нема шанси да е влегло нешто. Пред 5-6 дена додека уринирав имаше крв (како кога имаш мензис само кога се бришев а на влошката немаше ништо и тоа траеше само 1 до 2 дена ). Правев тест за бременост но не покажа ништо сигурно не испадна се како што требаше иако направив се според упатството. Утре планирам да направам уште еден тест но превише сум стресна не можам да спијам само во тоа мислам значи скоро сме сигурни не скоро туку сигурни сме и јас и дечко ми дека не е завршил работа во мене но читав и за предсемената течност и ме фака паника значи поголем паничар од мене нема . А знам дека ми се проладени јајниците бидејки уринирам често (знам дека е тоа симптом и за бременост но не верувам дека е така бидејки кога и да се проладам тоа ми се слуцува плус како бе да сум бремена а да не е свршил во мене ) немам никакви симптоми ниту ми се гади ниту ништо друго. Ве молам некој совет дали на некоја од вас и се има случено нешто слично и знам дека може да доцни и поради стрес а јас само во тоа мислам не можам ни да замислам да е во прашање бременост... инаку 19 години сум и ве молам не мора да ми одговарате ако планирате да држете предавања како сме не информирани ....
Не е бременост не се секирај и рано е за симптоми на бременост. Не се стресувај оти ич нема да ти дојде.
so decko mi planirame da imame odnosi no veke sum skinata problemot mi e sto nesakav da znae i me interesira samo ako teci krv li poznavaat ili osekaat nesto .. maski sakam vase mislenje
нема да примети сигурно ама за секој случај поарно имај односи кога ќе имаш добиено и после прв ќе ти биде...
Кажи му дека ти е втор, не прај будала од него или дери се ко луда у првиот момент коа ке ти ја допре госпоѓицата и викај му, чекај, чекај малце и пак така и гледај да не бидеш многу навлажнета за да не пропадне ептен лесно, па да бидат сите дерења јалови Значи, разбуди ги малце актерските способности и се ќе биде во ред или на крај краева иди сошиј се
Хахаха, токму така, али не секој ти е прв...... кога не си прв, се приметува, а кога не си втор, тогаш и не се приметува Али гледам како што идат работиве, наместо, после првиот сите ми беа втори, ќе биде, сите ми се први пс. како тоа ме сакаш, а јас незнам
Како бе мозе вака да размислувас,незнам зосто си го лазела тој ако те сака ќе те сака и прв и втор и десети да ти е,незнам сто мислите дека ќе постигнете ако глумите невиниу и сто е најтрагично ако дечкото е малце искусен односно треба да е глуп да не примети и без потреба си го лазела ама ти си знаес лази го и понатаму и глуми му невина
Не тебе пупупупу скраја да е не сум педофилка, секој втор се сака најмногу, првиот со сила те легнал, а ти кутра не си сакала. Спојлер А богами во енешно време и јас може сум невина не знам
Далерон, срц, педофилка до колку години е, до 25? Држи се до огласот „бебиситерка чува машки деца до 25 годишна возраст, цена поволна“. After all, да бидеме реални, ќе преминеш преку годините. Го знаеш Sawyer? p.s. Лина, машките не се толку експерти, не одземаат невиност секој ден по еднаш. Едноставно кажи му дека е прв и остави он да мозга. Иако, јас не знам зошто не би му кажала дека не е прв, ваљда нема да ти го пружи чаршавот некој пред цело маало следното утро.
Во август добив на 16 до 19 ама не беше воопшто обилно Спојлер на 31 го имав првиот сексуален однос иако не беше баш така бидејќи многу малце ми влезе и ме болеше но како што кажав многу малце влезе скоро ич и не успевме ништо со дечко немаше ни крв после тоа другиот ден ми се појави кафеав исцедок и ми трае веќе неколку дена и сега сум збунета од што може да биде ?
???????????? Не разбирам мензисот беше после првиот однос? Многу нафрлено и нејасно. Објасни подобро. Прочитав подобро и ќе се надоврзам. Скината си од тоа е и кафеавиоот исцедок, не мора да значи ако нема крв дека не си невина,ти си знаеш најдобро.
Редактирав кога прочитав подобро, не се секирај од односот е, ама веќе кога си почнала со односи посети гинеколог.
Здраво,сакам да прашам нешто.Значи вчера после сексуален однос,имав некои гасови кои доаѓаа од вагината.Ама изгледаше како да испуштам гас и баш се засрамив од тоа ..Дали некој може да ми каже што беше тоа?
Прдеж се вика тоа. Се зезам малку. Вагината ти се наполнила со воздух, ништо страшно секому му се случува, не се срами.