1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38

За каква хигиена зборуваш? Секој ден се туширам може се надразнила слузницата.

2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Добро лубеничка, значи Кандида е, се лепи и бело е. Вагинелетките се даваат и без рецепта, 300 денари се во аптека. Ќе купиш и ќе ги ставаш секоја вечер по 3 дена долу и гледај да не мокриш цела ноќ за да делува тоа. Не се плаши ништо страшно. Се лечи тоа е тоа.

3. lobenickaa97

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    Ме одбегнува и не збори за такви работи само ми вели немој да те лажел ѓаволот да имаш односи ќе видиш тогаш. И речам ме боли стомак и она одма "да не направи некоја глупост" незнае да ми ги објасни основните нешта па тоа не е мајка, јас умирам од болка и чешање она несака да ми купи една крема а несака да одиме и на гинеколог. Ја прашав што се тоа вагиналетки и за што се користат и она ми вели мала си да знаеш, да мала сум на 16 години незнам основни работи кои треба мајка да ги објасни недај боже некој ваква мајка да има...

4. Mihaela.Mii

Mihaela.Mii Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    10

Во тој случај иако не е баш соодветно, јас мислам дека можеш да појдеш кај матичниот доктор, иако е доктор по општа медицина треба да ти даде некој совет, да ти објасни некои работи стручно, и да му кажеш дека не можиш да посетиш гинеколог. Па валда ќе те посоветува што да превземеш со чешањето и исцедокот.
    Со оглед на тоа што не можеш да појдеш на гинеколог, можеби ова ќе ти помогни некако..... :?:

5. Samer

Samer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2014
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    169
    Девојче кога ти даваат пари од дома за на училиште не ги троши ,заштеди ги не ти треба многу до 200денари ти е канестен крема која е против габични инфекции , купи си ја и види најверојатно ке ти помине ако се работи за кандида. Ако не земи и на мајка ти пари и кажи и .
    Незнам јас каков родител е тоа да си го остави детето така со мака... Па какво и да е колку и да згрешило треба да е тука да ти укаже и помогне да те изведе на прав пат и повторно такви грешки да не правиш .

6. lobenickaa97

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    Девојче кога ти даваат пари од дома за на училиште не ги троши ,заштеди ги не ти треба многу до 200денари ти е канестен крема која е против габични инфекции , купи си ја и види најверојатно ке ти помине ако се работи за кандида. Ако не земи и на мајка ти пари и кажи и .
    Незнам јас каков родител е тоа да си го остави детето така со мака... Па какво и да е колку и да згрешило треба да е тука да ти укаже и помогне да те изведе на прав пат и повторно такви грешки да не правиш .[/quote]

Купив денес канестен крема, се мачкав еднаш многу ме печеше ќе ставам на 2 часа се надевам ќе ми помине,а кога ставам гледам малку да ми навлезе и навнатре.

7. E.D

E.D Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    3
    Девојки ми треба ваша помош... Сакам да ве прашам нешто. Со дечко ми имавме односи. Односно јас не сакав, но ме уценуваше. Првиот пат протече крв и нормално имав голема болка.. И вториот и третиот пат протече крв. Четвртиот пат веќе не дозволив да протече односно премногу ме болеше и не сакав да имаме секс.. Од тогаш немам пробано.. Но не знам дали сум скината..Одговор? :/

8. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Скината си.. |(

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Не си повеќе невина.

10. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    И после извесно време тролчето се врати со нова сказна...ух...ми се приспа |-)

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    По се изгледа дека не им даваат доволно материјал за учење на децава во школо и пак им е досадно, ќе мора тромесечие да почекаме навистина за да сме на раат. :rofl:

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  12. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Да 100%
    И не ми е јасно како ги памтат лозинките,штифрите а се убацуваат на месец - два само да се направат интересни,да истролаат нешто

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Абе кога им фаќа нив кликерот у глава за исмислување вакви и многу поморбидни приказни, веројатно не им е тешко ни лозинка да памтат. Само камо лекциите во школо така да ги памтеа. :D

14. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Хм не знаев каде да го поставам прашањето па решив тука да пишам. Може ќе ви звучи смешни и глупо но не знам како да им објаснам на моиве дома да обратат повеќе внимание кога го користат тоалетот! Пред некое време ви пишав за проблемот што ми се јави и заедно со гинекологот заклучивме дека е некоја инфекција од тоалет пошто долго време немам сексуални односи таа можност е исклучена.Е сега редовно јас ја чистам бањата со доместос и сите салтанати но едноставно ми е нелагодно да влезам во тоалет после нив! Пред малку влегов во бањата и што да видам на шолјата куп срамни влакна :puke:ако верувате се згрозив воопшто не ми е пријатно јас да го чистам тој неред или уште помалку да го употребувам тоалетот имајќи ја во предвид маката што ја претрпев цела недела!Не знам како да им кажам хигиената да им биде на повисоко ниво?

15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.119
    Допаѓања:
    91.392
    А ти се срамиш од твоите да разговараш отворено ?
    Еве океј разбирам незгодна ситуација но барем можеш на мајкати да и кажеш онака на смеа најпрво па потоа и сериозно напомени дека секој треба да си ја одржава хигиената после користење на тоалет.
    Па секако тоа не е јавно веце туку е на вашето семејство.

16. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Не ми е пријатно затоа што не сум баш во добри односи со нив, но и затоа што тоа повеќе се однесува на татко ми и малку ми е глупо да и речам на мајка ми оди види маж ти како го направил тоалетот!Некогаш верувајте кога одам да се капам претходно го средувам затоа што дури и гнас ми е да го допрам тушот! Го исчив сега, го средив ама ако пак го најдам така баш ме брига што ќе речат ќе им плеснам убаво да внимаваат како го користат тоалетот моето здравје е во прашање и и не ме занима дали некој ќе се навреди.

17. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.583
    Допаѓања:
    140.122
    Де бре, семејство сте, се можете да речете. Јас на твое место одма ке викам на цел глас, кој ја напраи лом шољатааааааааааа, 2 саати чистев!!!

Значи не диретно кон некој, туку извикај се. Или кажи, луѓе иам мака со инфекции, ве молам држете се пречисто во веце, утре деца нема да имам.

Или па речи и на мајка ти ако ти е гадно да фаќаш ти по татко ти, ај те молам исчисти, морам у веце а гнасно ми е.

Плус, ако имаш мака, купи од оние хартии специјално за шоља, и ставај за да седнеш на чисто.

На Daydream, tessie и imelda им се допаѓа ова.
  18. Leonida2

Leonida2 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    28
    Со дечкото сме во врска некаде 2 месеци и кога конечно се решив на следниот чекор т.е да имаме односи тоој ме изненади негативно.. мислам сум имала еден партнер и незнам дали ова е нормално да се случува
    Спремен беше и напален и сите тие нормални работи, но кога стигнавме да речам до главното тој се блокира и неможеше ... ме зачуди малце си реков да не е до мене проблемот, но потоа ми објасни дека не е до мене, туку до него. Неможел да се опушти тоа му се случувало стално кога бил со некоја што му значи :?: по некое време се опушти и беше океј имавме односи... но тоа што се случи на почетокот малце ме замисли... некое искуство слично?

19. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.975
    ^
    Во ред е, ништо страшно, се случува. Најчесто на почеток, трема можеби, страв да не оплеска некако или да не сврши пребрзо, којзнае што му се вртело низ глава.

20. Leonida2

Leonida2 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    28
    Да но тој вика тој проблем уште некое време ке го има се додека не се осигурал дека се океј ке биди... јас несакав да направам лошо да се чувствува и нормално мирно го прифатив тоа и зборувавме на таа тема му дадов некој совет... но реална да бидам додека тој си го реши тој проблем мене како хемијата, желбата да имам со него секс да ми се губи ..