1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    Ајде дојди ЛП да видиш дали сум трол одма ти давам фб. Од каде ти тоа свати дека сум трол што има чудно во моите прашања? Имам 16 години и не сум мало дете,само реков со никого немам да разговарам и извини што ти бараш да се мешаш во женски проблеми на женски форум?

2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    Хмм..сеуште си дете!

3. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    LUGJE DOBIVVVVVV!!!!DENES U SKOLO lelelel presrekjna sum

4. male

male Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    174
    Хммм...женски маки..не за џабе рекле не се роди како женско...

Месецов циклусов револуција направи..ај што дојде теткава на гости 2-3 дена поранп, него и се влечка..нејќе да си оди :) Имено..нормалниот циклус 5-6 дена ми трае..али сега како исцедокот сеушѕе да мк има црвеникава боја..кафеавкасто...еве веќе 10 ден од циклус

5. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Па не е тоа во ред... оди на гинеколог, сигурно ќе ти даде нешто за да го сопреш/регулираш крварењето. Не можеш така да си седиш и да си крвариш. Сигурно ти се пореметиле хормоните нешто.

6. male

male Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    174
    Па не е баш крварење..што знам... Малкичку е..не ми изгледа на сериозно... Инаку да..имам веќе закажано уште пред да имав циклус,али пошто подрани морав да го пдложам прегледот... Како и да е.. Може да е резултат на некоја промена на хормонски баланс, периодов сум на малку повисоко ниво на стрес и нервози...

П.с кај нас има двее причини за болест: или те фатило промаја, или пак од стрес : D

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    ^ Не се две, три се... третото е промена на времето. :D :D :D

На male му/ѝ се допаѓа ова.
  8. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    moze li nekoj sovet kako do poubav i podobar seks i mnogu vozbudlivvvv mi treba za posle :$$$

9. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.623
    и јас ко тебе еднаш си викав така не е страшно иседок е , ќе помине па се развлече 3 цели месеци да биде крварење па се намалуваше во исцедок и така во круг , на крај ми дадоа инекција и испадна хормонски дисбаланс . Така да право на лекар !

На male му/ѝ се допаѓа ова.
  10. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    lugje imam dobieno ama mng maliu pri kraj dali moze da imam odnosi?

11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Абе ќе те отепам. Имај ама да знаеш дека мензисот ќе ти се продолжи и не е баш хигиенски.
    Да не се трескаш пак од земја после како минатиот месец?
    Заштита и внимателно.

12. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Attention, horny teen in the room! :D Цццц, спрема времето кога пишува, уште при станување за на училиште таа помислува на сексот што ќе го имала после, да бил ватрен ваков таков, па и за ден-два не може да се стрпи убаво да и заврши... оди слушај на час бе таму, сексот не ти бега цел живот ќе го практикуваш, а не на сите часови само секс да ти е во главата, смири тоа хормоните. Па сериозно не дека осудувам нормално е да се чувствува потреба, но се што е претерано не чини. Додека патува накај училиште таа се уклучува на Фемина и прашува за секс. Нека не ми каже некој дека тоа е нормално. |(

На SV1911, Hipica и Daleron им се допаѓа ова.
  13. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    се согласувам потполно со тебе Lovely93...

14. pinky16

pinky16 Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    pa ic ne me interesira vaseto mislenje i onaka ne ve prasav za mislenje tuku za sovet samo a dali sum horny teen ili ne ic ne ve interesira

15. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.623
    епа не барај одговор тогаш, нема сите да ти кажат браво, т. е. нема да ти го кажат тоа што сакаш да го чуеш

16. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    кога поставуваш прашање на волку мн девојки биди спремна на секаков одговор.ако неможеш да прифатиш тогаш не ни прашувај овде на Фемина.и колку сакаш лути се пак ке ти кажам смири си ги малку хормоните.ке се каеш за мн работи понатака.Али како и да е стрпи се да ти заврши добиеното ниту е хигиенски ниту е здраво а ниту пак е секси и убаво ! позз

17. Ance-to

Ance-to Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    191
    Ve molam za sovet.... Imam decko i ubavo ni odi bez razlika sto toj raboti vo stranstvo, a i postar e od mene 7 god. Takov e shto za sekoja sitnica se nervira. Vcera se dogovorivme da se vidime i imavme odnosi. Prviot pat bese dobro iako brzo mu svrsi, mi zboruva mn sum go napalila a pak vtoriot ne mozese ubavo da mu se digne. Mi rece bilo zatoa sho imal problemi i glavata mu bila izmesana. Mu rekov deka se e ok, ama ne e. Prethodniot pat imavme 3 pati po red i tretiot pat na sred odnosi mu se spusti. Ve molam za pomos. Blagodaram odnapred :*

18. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Се е до мозокот, ништо страшно што вториот пат не доживеал потполна ерекција.
    Она веќе по трет пат е дискутабилно (се шалам). Нормало дека тој не е машина па пушти жетонче и добиваш играчка. Ми се чини дека е понервозно типче и има страв дека ќе доживее пех во сексот, па оттаму и неуспехот за секс по втор или трет пат. Не се грижи се се тоа нормални реакции на човечкиот организам.
    Ве разбирам, сакате да го надополните изгубеното време кога сте заедно, ама тоа не бива вака со форсирање. Полека се ќе се среди.

19. Ance-to

Ance-to Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    191
    Blagodaram mnogu, sega mi e polesno

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  20. simon4e123

simon4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Девојки сакам да ве прашам дали може да сидата да се пренесе само при допирање со раце по половите органи како на пример дечкото прстите да и ги стави во вагината на девојката и обратно девојката кога го фаќа дечкото за пенисот кога е влажен?